Astro vedeževalnica
Majchyy napisal/-a:bik napisal/-a:Majchyy napisal/-a:Hvala bik za odgovor.
Res je da se že nekaj časa odločava za selitev vendar nekako se vedno prelaga. Predvsem je povezano s službo.
Sedaj imam še eno vprašanje in sicer je moj fant ravno danes imel razgovor za službo. Kako mu kaže, ali bo sprejet?
Glede premika pa je res tudi predvsem pri meni malo prisoten strah pred novostmi.
Lp
Tu naj bi dobil službo vendar pa bo kar nekaj preglavic oziroma zapletov. Ne kaže pa m, da bi bla ta služba za njega oziroma, da je služba, ki si jo on želi. Seveda posledica tega je težava pri iskanju službe. Predlagu bi, da si išče službo kjer bo resnično kreativen in se bo dobro počutil v njej.
Z ljubeznijo v srcu bik
Hvala za tako hiter odgovor
Hmm ne vem, sam pravi da bi bil vesel če bi dobil to službo.
Je pa od tega odvisna selitev, saj razmišljava v primeru da ne dobi tu, greva iskat v drug malo večji kraj.
Lep pozdrav!
Sej ni rečeno da delo ki bi tam dobil ne bi blo njemu všeč pač karte so mi pokazale da ne bo možno delavno okolje za njega. Skratka bi jo kasneje zamenjal. Oprosti ker se nism dobro izrazu.
Vseeno pa vama želim, da bi se vama izteklo v najboljše dobro. Pa ni nujno da če se ne izteče po vaših željah, da je to potem slabo.
z ljubeznijo v srcu bik
[quote="bik"][quote="Majchyy"][quote="bik"][quote="Majchyy"]Hvala bik za odgovor.
Res je da se že nekaj časa odločava za selitev vendar nekako se vedno prelaga. Predvsem je povezano s službo.
Sedaj imam še eno vprašanje in sicer je moj fant ravno danes imel razgovor za službo. Kako mu kaže, ali bo sprejet?
Glede premika pa je res tudi predvsem pri meni malo prisoten strah pred novostmi.
Lp[/quote]
Tu naj bi dobil službo vendar pa bo kar nekaj preglavic oziroma zapletov. Ne kaže pa m, da bi bla ta služba za njega oziroma, da je služba, ki si jo on želi. Seveda posledica tega je težava pri iskanju službe. Predlagu bi, da si išče službo kjer bo resnično kreativen in se bo dobro počutil v njej.
Z ljubeznijo v srcu bik[/quote]
Je pa od tega odvisna selitev, saj razmišljava v primeru da ne dobi tu, greva iskat v drug malo večji kraj.
Lep pozdrav![/quote]
Sej ni rečeno da delo ki bi tam dobil ne bi blo njemu všeč pač karte so mi pokazale da ne bo možno delavno okolje za njega. Skratka bi jo kasneje zamenjal. Oprosti ker se nism dobro izrazu.
Vseeno pa vama želim, da bi se vama izteklo v najboljše dobro. Pa ni nujno da če se ne izteče po vaših željah, da je to potem slabo.
z ljubeznijo v srcu bik[/quote]
Hvala bik za tako izčrpen odgovor. Jst tudi upam da se bo vse najbolje izteklo.
Lp
Lp[/quote]
Z ljubeznijo v srcu bik[/quote]

Lep pozdrav![/quote]
z ljubeznijo v srcu bik[/quote]
Hvala bik za tako izčrpen odgovor. Jst tudi upam da se bo vse najbolje izteklo.
Lp

Pozdravljen bik.
Spet me nekaj zanima odkar sm zadne pisala so neke spremembe.Zanima me za enega fanta ene parkt sva se dobila pa se veliko pogpvarjamo pa me zanima kako mi kaze sama nisem prou prepricana glede mojih custev imam neko blokado ki ne morem resit.Z njegove strani je pa veliko custev.Pa me zanima kako ce se bo kaj razvilo u prihodnosti tudi z moje strani.
Pa se nekaj me zanima odlocla sem se da si uredim stanovanje sam se je pri kreditu zataknilo in cakam na odgovor.Pa me zanima al mi bojo odobrili pr tej banki al bom mogla iskat drugje.In ce si bom uredila stanovanje tako kot si zelim.Ali se mi u prihodnosti obeta vsaj menjava sluzbe ?
Najlepsa hvala za odgovore.Sm se malo razpisala.
Spet me nekaj zanima odkar sm zadne pisala so neke spremembe.Zanima me za enega fanta ene parkt sva se dobila pa se veliko pogpvarjamo pa me zanima kako mi kaze sama nisem prou prepricana glede mojih custev imam neko blokado ki ne morem resit.Z njegove strani je pa veliko custev.Pa me zanima kako ce se bo kaj razvilo u prihodnosti tudi z moje strani.
Pa se nekaj me zanima odlocla sem se da si uredim stanovanje sam se je pri kreditu zataknilo in cakam na odgovor.Pa me zanima al mi bojo odobrili pr tej banki al bom mogla iskat drugje.In ce si bom uredila stanovanje tako kot si zelim.Ali se mi u prihodnosti obeta vsaj menjava sluzbe ?

katyy napisal/-a:Pozdravljen bik.
Videt je da si precej razdvojena in zaradi tega maš kr nekaj težav. Predvsem bi te opozoril na zdravje želoca ker se s tem preveč obremenjuješ. pa tudi tako stroga ne bit sama s seboj. Iz preteklosti vlečeš kr nekaj prepričanj, ki so ti jih usadili in s tem tudi strah da se odpreš in zaupaš življenju. Z njim maš odprto lepo pot odvisno je le kako boš sama to izpeljala.
Glede stanovanja pa tako. Prej bi reku da ni čas za kredit. Na vam kje je merkur ta trenutek ja pa dost pomisleku okoli tega kredita. Če se prav spomnem so tudi mrki kar nakazuje na slab začetek s kreditom. Sicer pa ni vse slabo kar se nam zdi ta trenutek. Tu tudi ti si malo v strahu. Prej bi reku, da ga ne rabiš in ga ne boš rabila ker se bo denar pokazal iz drugih virov. Zato ne hiti in počasi počakaj na ugoden trenutek.
by bik
Najlepsa hvala za odgovor.Kr si napisal je u vecini vse res.Par dni me maltra zelodec zarad financ stanovanja in kredita.Glede tega fanta me maltrajo neke stvari iz preteklosti in ga ne morem spustiti blizu in se bolj sprostiti.Kako mi kazejo karte da naj bi bla to dolgotrajna veza?Kr mi deluje tak resen in posten fant.Bojim se da bom zapravila priloznost.
Kr se tice kredita in stanovanja sm dobila kredit sam upam da nisem nardila napako kr jst ta denar u tem trenutku rabim.Pa napisal si da ne rabim in da bom dobila denar iz drugih virov,nevem od kje naj bi dobila nimam nikjer nic za dobit.Upam da bo vse dobro na koncu in da si uredim stanovanje kot si zelim.
Hvala za odgovor.
Kr se tice kredita in stanovanja sm dobila kredit sam upam da nisem nardila napako kr jst ta denar u tem trenutku rabim.Pa napisal si da ne rabim in da bom dobila denar iz drugih virov,nevem od kje naj bi dobila nimam nikjer nic za dobit.Upam da bo vse dobro na koncu in da si uredim stanovanje kot si zelim.
Hvala za odgovor.
katyy napisal/-a:Najlepsa hvala za odgovor.Kr si napisal je u vecini vse res.Par dni me maltra zelodec zarad financ stanovanja in kredita.Glede tega fanta me maltrajo neke stvari iz preteklosti in ga ne morem spustiti blizu in se bolj sprostiti.Kako mi kazejo karte da naj bi bla to dolgotrajna veza?Kr mi deluje tak resen in posten fant.Bojim se da bom zapravila priloznost.
Hvala za odgovor.
Veliko sreče na tvoji poti in umiri se malo. Poiskušaj prvo biti nato delovati potem boš imela. Obratna pot te pripelje do tega da pozabiš biti.
Pa nč bat vse boš speljala če ne drugače bo zate učna pot. Nekaj narediš ali nekaj srečaš da oddelaš kar moraš.
Lep pozdrav bik
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
bloody angel napisal/-a:mene zanima, kdo je kriv za konec med mano in fantom.ali se mogoče motim,da je bila vmes vpletena kaka črna magija?
ali bova še kdaj skupaj?
Kriva sta bila oba ker nista se znala skomunicirat. Nista mela velikih problemov pa tudi dost se nista kregala le osnovnega problema nista znala razrešit. Skupnega jezika v nepomembnih stvareh nista mogla razrešit ker sta stala vsak na svojem bregu in se zapirala v sebe. Drugače pa sne kaže nobenih slabih stvari. V življenju je pač tako, da ne znamo povedat kar nam resnično leži na duši, ker s tem mislimo da bomo partnerja prizadeli in seveda posledično ostali sami. S tem dosežemo pa ravno to. Več srčnosti in več odkritosti nas vodi ravno v nasprotno smer. Tako da imata vse možnosti zopet skupaj zaživet.
Tu črne magije ni pa tudi z pravimi mislimi se da to vse odpravit predvsem z pozitivnim mišlenjem. S tem ko samo omenjaš črno magijo jo prikličeš sama. Moč misli je ogromna in kot take stvari zmainifestiramo tako lahko tudi dobre.
Uživaj in predajajse in prišel bo.
bik
bik napisal/-a:katyy napisal/-a:Najlepsa hvala za odgovor.Kr si napisal je u vecini vse res.Par dni me maltra zelodec zarad financ stanovanja in kredita.Glede tega fanta me maltrajo neke stvari iz preteklosti in ga ne morem spustiti blizu in se bolj sprostiti.Kako mi kazejo karte da naj bi bla to dolgotrajna veza?Kr mi deluje tak resen in posten fant.Bojim se da bom zapravila priloznost.
Hvala za odgovor.
Veliko sreče na tvoji poti in umiri se malo. Poiskušaj prvo biti nato delovati potem boš imela. Obratna pot te pripelje do tega da pozabiš biti.
Pa nč bat vse boš speljala če ne drugače bo zate učna pot. Nekaj narediš ali nekaj srečaš da oddelaš kar moraš.
Lep pozdrav bik
zivjo.hvala za odovor
imam se eno uprasanje nevem al sem prou razumela ali ne.
To kar si napisal da bo zame ucna pot ali to pomeni da ne bo lih vse uredu.Ali se to nanasa na tega fanta ki sem sprasevala ali na urejanje stanovanja in kredit.Sploh ta zadnji stavek nisem dobro razumela.Pa se to kje naj bi dobila denar ker si reku da ne rabim kredita'
Lep pozdrav.
katyy napisal/-a:bik napisal/-a:katyy napisal/-a:Najlepsa hvala za odgovor.Kr si napisal je u vecini vse res.Par dni me maltra zelodec zarad financ stanovanja in kredita.Glede tega fanta me maltrajo neke stvari iz preteklosti in ga ne morem spustiti blizu in se bolj sprostiti.Kako mi kazejo karte da naj bi bla to dolgotrajna veza?Kr mi deluje tak resen in posten fant.Bojim se da bom zapravila priloznost.
Hvala za odgovor.
Lep pozdrav bik
zivjo.hvala za odovor
imam se eno uprasanje nevem al sem prou razumela ali ne.
To kar si napisal da bo zame ucna pot ali to pomeni da ne bo lih vse uredu.Ali se to nanasa na tega fanta ki sem sprasevala ali na urejanje stanovanja in kredit.Sploh ta zadnji stavek nisem dobro razumela.Pa se to kje naj bi dobila denar ker si reku da ne rabim kredita'
Lep pozdrav.
Vse kar delamo je prav in tudi ti si vzela kredit in je tudi prav. Nič ne more bit narobe. Ne bo pa lih vse gladko teklo. Preveč smo nestrpni in vse bi v trenutku radi. Ta trenutek ni bil pravi za kredit kar so mi karte pokazale bi zadevo lahko drugače uredila k bi blo bolje za tebe. Vendar pa izbrala si to pot in to boš peljala naprej.
No vse poti ki peljejo k cilju so prave ni pa nujno, da je prava tista ki je najkrajša.
Pa brez panike nič ni narobe.