A se v študentskem domu kaj seksa?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

Čisto odvisno kaj si želiš. Če hočeš sexat boš, če nočeš pa ne boš. Čist simpl
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

v-e-s-n-a napisal/-a:
claire napisal/-a:...kolikor je meni znano je povsod rešitev soba brez cimra/e.

kolikor jaz vem, moras imeti za to, da zaprosis za sobo kjer si sam, prekleto dober razlog. Zakaj zelis biti sam v sobi? Odgovor: zato da se bom lahko vsak dan nemoteno dajala dol s tipom....lih ni taprav :D

samska soba je to kar ti opisuješ. soba brez cimra je pa bilo mišljeno ko le-tega ni.

sploh pa sem jaz preveč družaben človek, da bi na kaj takega kot je samska soba tekom študija sploh pomislila. :)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LiEn »

claire napisal/-a:
LiEn napisal/-a: Sicer pa sem na to, da se v apartmajskih tipih domov manj sexa, mislila na to, da je manj sexa med samimi stanovalci doma, ker se večina med sabo niti pozna ne ..žal :(

aja to. ja to je pa kakor kje ane. jaz sem prvo leto poznala praktično cel blok, tudi drugo. vsaj ime, iz katerega konca slovenije prihaja in to. kasneje se menjavajo generacije in vedno več teh bručkov je tako zaprtih vase, da kar človek ne more verjet. no jaz sem imam res srečo. pri nas so apartmaji kar "prehodni". cel štuk se zbira na hodniku, hodimo gor, dol kakor nam zapaše. in ja, tudi aferic je bilo kar nekaj. nobena ni ostala skrita. :) to je logi.čno, da če z nekom visiš ful cajta, da se zaiskri tudi kakšna iskrica.
zato se jaz prav čudim, ko npr. v dvojki še soseda prav ne poznajo. tam težko pol sexajo med sabo ane? če še kave ne pijejo.

hja to pa internet in facebook delajo..vsak za svojim laptopom in to je to :S
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

me zanima, če je katera sexala s svojim cimrom (mislim, iz sosednje sobe) ali če pozna kako tako zgodbo?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

delusional napisal/-a:me zanima, če je katera sexala s svojim cimrom (mislim, iz sosednje sobe) ali če pozna kako tako zgodbo?

Itak. Jaz sem imela socimro E., ki je seksala s cimrom S. in čez čas tudi s cimrom M. :D
S cimrom M. je seksala tudi cimra D.

Cimra J. in cimer D. sta bila tudi par, ki je seksal tudi po tem, ko sta se razšla.

Cimra S. je poskušala seksat z vsemi cimri, pa so jo vsi odj***. Was funny :D

To se je zgodil v roku treh let mojega bivanja v študentksem domu, verjetno se je v naslednjih dveh tudi še kaj, sam jaz se nisem družla z onimi škorci, razn ko jih je blo treba napi*dit. :D

Bili smo pa v apartmaju, 6 sob. Pa na koncu se med temi ''seksači'' ni razpletno nobeno resno razmerje. Cimer D živi sedaj v Avstriji, cimra J je v Sloveniji srečna z Američanom. Cimra D je poročena in ima otroka. Cimra E je ugotovila da je biseksualna ali lezbijka (nisem prepričana), ima punco. Itd.... Funny stories :D

Pa sem včasih mislila da se razne 90210 al pa Melrose Place stvari ne dogajajo v RL (ono ko vsi pokavsajo vse, vmes še mal hodjo, se zaročijo, grejo narazen, spet mal seksajo, se oženjo itd.... ampak ono vsi z vsemi, vmes so eni trije čudaki ki tega ne počnejo), pa kr se.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

to je blo v lj al mb?
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Laibach.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

To se men sliš k Mestni log :)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja itak, Sodoma in Gomora ljubljanskih študentskih domov :D Okej no, sej tak hudo tud ni blo, ma tam sta samo dva bloka, no 4je če štejem še dvojko pa staro Gerbičevo poleg, poznaš tak je kr precej ''domače'', plus dosti žurov (Brlog, Gerbičeva) pa se folk hitr spoznava in posledično kej nastane.... So moji cimri (3je natančneje) imeju tudi medapartmajske zveze/seks naveze, pa itak tam na teh skupnih žurov je mrgolelo folka, ki se je pecaril pa žvalili pa smuknili kam v grm, pol drug dan se pa pozdravit niso hteli. Funny times those were :D

Pa še ena ful dobra kolegica moje cimre (prav cimre iz sobe) je živela dva štuka nad nami in vem da je mela enga cimra ful časa za party-fuck-buddyja (klasika s prevč alkohola in nujne potrebe po potešitvi potreb), s tem da je on fural še resno zvezo za zraven (pač punca ni bila v Lj), ona pa je imela poleg njega še več posebnih prijateljev.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

^^ He he he...glede na vse slišano, videno in prebrano bi rekla, d je bil moj apartma še med ta pridnejšimi :D

Mestn log ftw :cool:
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrocamucka »

tearjaker fajn naklada. bullshit
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja, liek blazno ful se mi da izmišljevat te zgodbice, da bi zajebavala delusional, ki je neki vprašala. Ampak res! I need :help:. :roll:

Btw, če ne znaš tipkat, lahko copy-pastaš moj nick.

Anjeske napisal/-a:Mestn log ftw :cool:

:biggthumpup: :tanz:
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Vrocamucka verjetno ni bla nikol v študentskem domu....Pr tolkmu folku na kupu se res zgodi svašta.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Tearjerker, ti si bla pa ena od tistih čudnih, ki se v take dogodivščine ni spuščala?
Odgovori