^^jaz sem bila v skupini za tabo in niso meli nobene več, pa tudi nihče iz naše skupine ni vzel nobene takšne....ahja, kot je *mala* rekla si bom raje kupila kak pulover
spice girl napisal/-a:Bilo je pa tako: zapestnice so začeli deliti ob 6.00 (jaz sem prišla ob 8.00 in sem bila v tretji skupini, ki je prišla na vrsto ob 10.00).
je že katera vidla tiste "balerinke za takrat, ko greš ven v petah in te bolijo noge" v h&m?:) jaz sem jih vidla pri blagajni... cene nisem pogledala, so pa že z barvo mi vse zasrali:D izbira je le med zlato in rdečo in res spominjajo na copate.
Na internetni strani od H&M (http://shop.hm.com/de/?action=viewhome)
sem vidla, da imajo nekatere stvari znižane, pa me zanima,če slučajno kdo ve če velja ta popust samo pri nakupu preko interneta ali se da dobiti te obleke dejansko v trgovinah po znižani ceni? Hvala vnaprej;)
Pri nas je zelo zelo malo znižanega. Se ni za zanašat na spletno trgovino.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.