No jst mam pa en problemčeek...všeč mi je moški ki je skoraj 16 let starejši od mene...sicer ni poročen..je čisti fajn, zanima se zame...je bolj sproščen tip, rad uživa potuje..pa še lep je..
A je to ovira? Kaj vi mislite??
Uncool.maiteperroni napisal/-a:Kaj vi mislite??
claire napisal/-a:vseeno kakšna je njena starost jochie. ja je ovira. jaz pri letih gledam tako- ko bi ti fant lahko bil foter je to "tu mač". waaay too much!
Veerle napisal/-a:A to, kar si napisala, je tebi dovolj, da bi se z njim 'zapletla'? Edina 'ovira', ki jo vidiš, so leta? Mogoče bi blo za razmislit, če imata v mislih enako 'verzijo' razmerja, ki ga želita .....
Načeloma se mi leta ne zdijo ovira - če je obema jasno, v kaj se spuščata.
Kolkr je (v mojih očeh) svet pokvarjen, je tole švoh argument, ker vseeno ni spet TOLK velik nekih psihopatov.maiteperroni napisal/-a:Uglavnem...nisem vsega opisala kakšen je..sam sem hotla povedat da je uredu ćlovek, ni nek psihopat ali pedofil kot bi eni mislili pač..
Tolk stari smo vsi enako mislil o sebmaiteperroni napisal/-a:mislim dasem jst osebno,celo preveč zrela za moja leta.. zato mi oji vrstniki..tudi 4 leta starejši niso dovolj..zdijo se mi še vedno neodgovorni pa otročji..