Kako postati nekaj več kot prijatelj?
Kako postati nekaj več kot prijatelj?
Poznam punco z katero se odlično razumem, a bi rad postal nekaj več kot "samo" prijatelj. Kako naj ji pokažem da hočem nekaj več?
Kakšne lastnosti imajo/te ženske rade na možkih?
Hvala za pomoč....
Hvala za pomoč....
-
- Sramežljivka
emanuela napisal/-a:Jaz pa imam rada moŽke, ki ne motovilijo in ne hlinijo da so ti prijatelji, po drugi strani pa bi radi nekaj več.
Točno tako ! Se strinjam s tabo. Če bi meni tako hlinil in ne priznal bi dobila nek odpor.Sigurno nekaj sumiii....
P.S. : Emanuela kmalu bom postala tvoja oboževalka..!!

Re: Kako postati nekaj več kot prijatelj?
abcdef napisal/-a:Kakšne lastnosti imajo/te ženske rade na možkih?
Hvala za pomoč....
ženske imajo rade pismene možke.
prosim za pomoč....
-
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
spet taka tema.
no mene vedno zanima intenzivnost tega "prijateljstva". a je to občasno druženje? a je to redno druženje? a je to na stopnji "povema si vse"?
ker prijatelj bi pa naj vedel kakšni tipi moških so všeč njej al kako?
sicer se pa strinjam s pjotro. tudi jaz kot prava prijateljica funkcionairam od moške populacije le z geji. je pa pri meni ena izjema. en fant, ki je res res taprav prijatelj. in je straight!!! ne morš vrjet! (no v 24 letih sem imela srečo ne enega takega naletet).
no mene vedno zanima intenzivnost tega "prijateljstva". a je to občasno druženje? a je to redno druženje? a je to na stopnji "povema si vse"?
ker prijatelj bi pa naj vedel kakšni tipi moških so všeč njej al kako?
sicer se pa strinjam s pjotro. tudi jaz kot prava prijateljica funkcionairam od moške populacije le z geji. je pa pri meni ena izjema. en fant, ki je res res taprav prijatelj. in je straight!!! ne morš vrjet! (no v 24 letih sem imela srečo ne enega takega naletet).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
http://manzanoproductions.com/uploaded_images/James+Franco+02-732501.jpg
Pa sm ga iskala za v temo o moških pa naletela na to hahaha
Ok zdj morm pa nehat z offtopicom. Al pa ne! To ni offtopic. Na možkih imam rada lastnost, da si strižejo/brijejo kocine pod pazduho.
Če že nisi OT pa sigurno znaš pomanjšat sliko a ne
Tamala`

Če že nisi OT pa sigurno znaš pomanjšat sliko a ne

Tamala`
It was forever..but it didnt last long..
-
- Sramežljivka
abcdef napisal/-a:Poznam punco z katero se odlično razumem, a bi rad postal nekaj več kot "samo" prijatelj. Kako naj ji pokažem da hočem nekaj več?
Hvala za pomoč....
Povabi jo na kakšen izlet (hribi,morje,vikend paket v wellnessu,..itd) pa bodi optimist da se bo kakšna iskrica vžgala