Ampak če bi se sama odločala - raje bi zbrala nekoga, s katerim se imam superfajn, pogovor laufa, vizuelno mi je privlačen... Kot pa nekoga, ki mi je samo vizuelno privlačen, pogovarjat se pa z njem ne morem nič

alexxa napisal/-a:tista začetna kemija ko ti je nekdo pač tako lep, da nič ne moreš in se tudi ne moreš - enostavno ne znaš, nič pametnega pogovarjat, ni nič vredna.
Potem pa si človek pride na plano s tem, da je veliko bolj pomembno, da te človek zna nasmejat, te ne dolgočasi če se menita, če se zna pogovarjat in pogovor naredit zanimiv, da sodeluješ v enaki meri kot on... Potem pa pride tista prava kemija. OK, seveda ti mora bit človek tudi vizualno všeč, ampak dejansko je pa (vsaj pri meni) karakter tisti, ki bo odigral glavno vlogo. Kaj boš z nekom, ki ti je samo lep da bi ga poljubljal pet ur skupaj, pogovarjat pa se ne zdržiš niti pol ure?...
alexxa napisal/-a: Res pač, ko nekoga srečaš ki ti je samo lep, da dihat ne moreš zraven njega... pogovarjat se pa z njem ne moreš, tudi če se siliš.. ne moreš.. Lep ti je pa tako, da bi ga postavila na sredo sobe in ga samo gledala in nikol naveličala.
Drug primer: simpatičen fant, ampak NI in NI kemije, nobene. Nimaš želje ga objet niti poljubit,.. pogovor pa laufa 400/h, nasmeji te praktično vsaki dve minuti, res neverjetno kot da snemaš komedijo... Tudi resni pogovori, ni da ni. Ampak, kaj ti bo, če ni kemije?