Hmm..to da je prava ženska otročja se strinjam, oziroma bi popravila, da smo vse ženske v svojem srcu vsaj malo otročje, veliko bolj kot večina moških gotovo.Da, definitivno si želimo močnega moškega, ki bo dajal občutek varnosti, bi pa dodala, da si želimo hkrati tudi moškega, ki bo razumel tudi drugo plat prave ženske, namreč moč.Moje mnenje je namreč, da je vsaka prava ženska v sebi tudi močna, ne na enak način kot moški čeprav včasih pridemo blizu.Mislim, da si želimo predvsem moškega, ki bo razumel to dvojnost, da smo nežne punčke, ki se lahko spremenijo v levinje kadar menimo, da je nekaj dovolj pomembno.
To o lepoti ne vem no..osebno sem mnenja, da je zelo pomemben tudi karakter in inteligenca, morda zato ker se sama ne dojemam kot zelo privlačno pa kljub temu nikoli nisem imela težav dobiti človeka, ki sem ga želela za fanta.Poznam privlačno feministko, ki bi lahko konkurirala svetovnim lepoticam, če bi se kdaj "spedenala" kot se zagre(je pa res naravno lepa), tu gre morda samo za to, da feministke ne dajo veliko na videz in posledično padejo v manj privlačno kategorijo..
To o kvaliteti moškega...presenetljivo resnično, čeprav vrjetno ne ocenjujeva na enak način
jaaa otročji moramo bit..bi rekla da vsi, ne samo ženske..vsaj malo.Nekako je pa res, da mora moški ohraniti nekoliko več resnosti, morda zaradi splošnega družbenega pričakovanja je bolj dopustna občasna ženska otročjost kot moška..vseeno zmernost na obeh straneh, mislim,da so pretirano otročje ženske odbijajoče tudi za moške..ali se motim?
Škoda, da je glavni poudarek na lepoti...ponovno bi rekla, da je bolj važen karakter oziroma kombinacija izgleda in karakterja.Zelo bi si želela, da bi bila splošno bolj upoštevana tudi inteligenca se pa ne sprenevedam in vem, da manjši procent moških zahteva(ne spoštuje, mislim, da moški spoštujejo inteligentno žensko samo če ni kombinirana z lepoto je ne želijo kot partnerko) inetligenco kot jih zahteva lepoto.Kar se tiče kil pa..glede na preference, nekaterim je to lepo.
heh v tej točki pa ne vem če se strinjam ali ne..lahko trdim samo zase in kolegice, ki jih poznam, trenutno je tako, da tiste ki stavijo predvsem na lepoto res ne želijo biti emancipirane medtem ko smo preostale nekako mnenja, da je prijetno in zaželjeno, če je tip kavalir vendar pa mora biti prava ženska sposobna preživeti samo sebe, znati zamenjati varovalke in avtomobilsko gumo(če malo posplošim), mora biti odločna in sposobna na delovnem mestu medtem, ko v privat življenju fura bolj svojo "občutljivo" stran in se pusti razvajati.
Bi tudi rekla da ima vsaka, lepa ali ne ženska svojo spolno zgodovino preden se umiri...(so izjeme ampak mislim, da jih ni veliko)
Mojih 5centov mnenja.