Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

kaj se je zgodilo z ono punco iz Belgije, ki si je tetovirala 56 zvezd na obraz? vem, da je pol priznala, da jih je hotla itd... samo me zanima, če si jih je dala odstranit, al kak je zaj z njo?
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
sui
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sui »

here's here's to love!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:09, skupaj popravljeno 1 krat.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

1. zakaj se recepti za sezonsko hrano (kostanj, borovnice ipd) po revijah pojavijo vedno vsaj kak mesec potem, ko je sezone za te zadeve že konec? ravno včeraj sem brala recepte za jedi s kostanjem, pa so uredniki res tako butasti, da ne vejo kdaj take reči dat v časopise?
2. kaj je s folkom na fb, da se vsi (ok 90%) slikajo v "skakajoči" pozi? prosim naj mi katera od punc, ki je sama tako slikana odgovori kaj je fora, ker tega res ne razumem
3. a se ti svoj otrok res vedno zdi lep? ker roko na srce, vsi otroci, dojenčki, pač niso lepi in ja eni so prav grdi pa se mi zdi, da če bi sama imela takega otroka, da se mi sigurno ne bi zdel lep ali pač?
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
dai.94
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dai.94 »

2. lepo je, pač tko bl zivahna slikca a ne :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

softTouch napisal/-a:3. a se ti svoj otrok res vedno zdi lep? ker roko na srce, vsi otroci, dojenčki, pač niso lepi in ja eni so prav grdi pa se mi zdi, da če bi sama imela takega otroka, da se mi sigurno ne bi zdel lep ali pač?

veš tist vic...
sta hotela imeti 2 pedra naraščaj...pa en drugega v rit nasuva pa da ne bi sperma ven stekla data drugemu štoplc v rit...pa tadrugega začne čez en teden zvijat, ga drugi teden še bolj zvija, tretji teden pa reče: jaz mam popadke, mislim, da bom rodil...pa taprvi potegne štoplc iz riti, tadrug se userje, taprvi pa reče: joj, sej ni lep, je pa najin... :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

3. da. staršu se njegov otrok ziher zdi lep. razen, če človek sam sebi ni lep in če mu partner ni lep. pol je res majhna verjetnost, da bo otrok lep. ;)
(meni so tudi eni froci grdi. in eni ljudje.)

zakaj rečemo, da se namažemo POD pazdho. in ne da namažemo pazduho? to mi ni bilo nikoli jasno. saj je ja pazduha in pod pazduha.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Ker je pazduha (axilla) votlina pod ramenskim sklepom (sklep roke in telesa). Torej je pazduha votilina v telesu. Pobrijemo pa se pod njo :wink:

Vsaj po moje....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

softTouch napisal/-a:3. a se ti svoj otrok res vedno zdi lep? ker roko na srce, vsi otroci, dojenčki, pač niso lepi in ja eni so prav grdi pa se mi zdi, da če bi sama imela takega otroka, da se mi sigurno ne bi zdel lep ali pač?

Vsem ne. Vendar kolikor jaz opažam, se "večini" zdi lep. Razen mogoče v prvih dveh tednih, ko hormoni drastično padejo in je mama v razburkanem čustvenem obdobju, lahko na trenutke pridejo drugačni občutki (otrok je moteč stvor, ki skoz joka), ampak ti po parih minutah minejo. Pa seveda pri materah s poporodno depresijo....
Drugače pa ja....tudi grdi ali pohabljeni otroci so lahko lepi v očeh staršev. Nekako so "dobri" starši sposobni videti tisti kanček lepote tudi v otroku, ki je "drugačen". Spet drugi pa zbežijo in se otroku odpovejo...
Je pa res, da lepota pride skozi oči opazovalca, in še tako grd otrok se lahko nekomu (pa ne samo staršem) zdi lep. Kot tudi samopodoba. Še tako grd človek ima lahko o svojem videzu pozitivno samopodobo, čeprav se spet drugi sprašujejo, kako se lahko vidi kot lepega :roll:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

kakšna je razlika med surovim in čajnim maslom?
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

cdefgahc napisal/-a:mi smo pa danes z družino po kosilu kofetkali in zraven jedli piškote Domačica. no in smo se začeli pogovarjat, zakaj se ti, in podobni piškoti, imenujejo ČAJNO pecivo. od kje je to kej povezano s čajem :gruebel:

positive vibration napisal/-a:Od kje pa potem čajna klobasa? :D

positive vibration napisal/-a:Pa čajna pašteta? Pa čajne svečke in čajne žličke? Hmmm...ta čaj :lol:

Pa še čajne kuhinje sem se spomnila.
In potem pride floribunda in vpraša po čajnem maslu.

In me spomni na vsa ta neodgovorjena vprašanja...

Evo, Radovedni Taček ima odgovore na vsa naša vprašanja...

Zdaj pa še posebej o razliki med čajnim in surovim maslom:
Smetanovo maslo je nesoljeno maslo iz sveže smetane. Slano maslo je maslo, ki na 100 gramov vsebuje 1,5 do 2 grama soli. Čajno maslo je kakovostnejša različica masla. Domače maslo ponavadi proizvajajo iz nepasterizirane smetane; znano je po slankastem in izrazitem okusu.

http://www.pomurske-mlekarne.si/izdelki/maslo/slovensko-cajno-maslo/26/
Čajno maslo je torej boljše surovo maslo, kateremu so dodane neke mlečnokislinske bakterije.
Jaz osebno tega nisem opazla, da bi bilo boljše. Edino bolj mazljivo se mi zdi, da se malo lažje maže na kruh.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ko se voda pretaka, ali slap ali kaj podobnega...zakaj človeka scat pritisne? :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

dej, bodo mislili, da sam sebe sprašujem, ne opravljaj velike potrebe prosim! :D
Odgovori