The X Factor

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Če je komu do mal branja, ena novička: klik :D

Zgleda, da so Simonovi izbranci letos v Španiji :)
Yada, yada, yada...
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

Aaaa punce a ste gledale???
Cher je fantastična! :flehan:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Zdaj v nasledjem delu bodo naši Tangelsi, tak da poglejte :D So jih že mal kazali na koncu prejšnega dela, če je katera mogoče opazla :D

Aja, gleda mogoče katera tud Avstralski x factor? Če maste preveč časa priporočam, je tud fajn pa že enih 7 delov je zunaj ;)

No ona punca - Cher je tud men bla kar všeč. Drugače pa me še zmeraj ni noben preveč navdušil, da bi lahk rekla WoW! :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

A še kdo spremlja?
Meni je ta sezona ratala super. Kar precej mi jih je všeč!
Npr.:
Matt- oba komada super zapeta, eden najljubših
One Direction- super cute so, se hecno počutim, ker so mi všeč, ampak ok. Kar kul; najboljši bend
Mary- faca in super poje, ampak ni moj stil glasbe
Aidan- Mad World je bil fenomenalen, ta teden slabo, drugače mi je pa precej kul
Katie- mi res ne potegne
Cher- kul, ampak mi ni več tak všeč kot na avdiciji
Tracey- res spregledana, ker ima super glas
Rebecca- tud kul
Wagner- ojoj...
John, Paije- neopazna
Belle Amie- kul zadnji nastop, drugače pa nič posebnega
Nisem bila presenečena, da izločena Diva Fever in Storm.
Bomo vidl kaj bo ta teden :)

BTW: Cheryl naj gre nazaj na staro barvo las :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

*mala* napisal/-a:A še kdo spremlja?

Jaaaaaaaaaaa. :ja:

Matt- mi je bil ful ful simpatičen, dokler nisem prebrala, da je pustu svojo punco, ki ga je spremljala tud na avdiciji, z razlogom, da ima več možnosti za zmago, če je samski. :stupid:
One Direction- men tud fuuuul kjuti, jooooj, prou srčkani so!!
Mary- se strinjam, Mary je faca in ji ful prvoščm uspeh
Aidan- deluje mi ful preveč prepotentno, nekak tko kot Danyl lani, sicer se mi zdi pa zelo nadarjen, ma enga najbolših glasov od vseh, ampak žal nič kej preveč simpatičen
Katie- tud men ne potegne
Cher- tud men ni več tko všeč
Tracey- res je ful uau, ko je sam ona na odru, drugače pa ne zna in ne izstopa
Rebecca- tak velik srček, pa punca z najbolšimi stylingi že od avdicije dalje
Wagner- ojoj X2
John, Paije- meni pa noben od njiju ni neopazen, oba sta mi fuuuul simpatična, taka dobrovoljčka, John je bil eden mojih favoritov pa je žal včeri izpadu :cry:
Belle Amie- se strinjam, nič posebnega, pa una s kratkimi se skos trud neki izstopat, lej ne morš, če ste zdej band :D

*mala* napisal/-a:BTW: Cheryl naj gre nazaj na staro barvo las :)

Se strinjam. Čeprav bi si lahko dala zelena pramena gor, men bi bla še zmer najhudejša. ;D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Zakaj so imele ta teden vse pevke (razen Katie) isto oz. podobno barvo las kot Cheryl? :lol: Wtf....
Sem samo na hitro preletela. Matt :hearts: (čeprav me malce zmotilo kar LuvDancin napisala, ampak vprašanje je spet kolk časa sta bla skup in kaj vse je blo v njunem razmerju).

Pa kaj Wagner še vedno počne notr. :roll:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ah, po mojem to spet nekaj full napihujejo brezveze... :roll:

Ja se strinjam z malo, kar se barve las tiče tud jaz sem opazla pa še sestra mi je čez celo oddajo jamrala, če je rdeča barva las spet v modi :D

Btw ne morem verjet, da je Wegner še zmeraj not :eek: Ljudje dejansko glasujejo za njega? :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Kaj hudiča še vedno počne Wagner notr? Pa kdo glasuje zanj?
Škoda mi je Treyc ta teden, res mi je bla kul, ampak žal premalo iztopajoča. Rajši bi njo obdržala, kot pa Katie, katere je resno čas, da gre.

Sicer pa Matt :hearts: Pa mi vseeno to glede te punce.
Rebecca je tudi fenomenalna, One Direction še vedno simpatični.
Od Cher je bil tisti nastop 2 tedna nazaj res super, ampak mi ni in ni več všeč.

Se mi zdi, da je letošnja sezona res precej odprta glede zmagovalca in da bo še zanimivo :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

What???? Ne morem verjet, da šel (z belo, za vsak slučaj) Aiden domov :eek: :eek:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ah jaaaaa, ne morem verjet... sem zelo razočarana. Ne morem razumet tega res ne... :? Kaj Wagner dela not? Katie, Paije... nevem ti so mi bli bolj slabši ta teden kot pa z belo: Aiden
Yada, yada, yada...
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Men je pa čist jasn, zakaj. Zmeri se tko arogantno drži, da ne vem kdo bi za njega glasovau. Talent ma, karizme pa nobene.

Ajde Wagnerja še potrpim, ampak Katieeee ... :unknown:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Meni je bil Aiden kul (kakor tudi Danyl lani), men vseen če aroganten :lach:
Me res zanima, kak prišlo do deadlocka, kdo glasoval za Katie (poleg Cheryl seveda). Katie bi morala ven, meni je obupna. Wagner je pa itak meni neznanka.

Pa na premieri Harry Potterja so bli :) Fovš!
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Men je avdicija od Cher tak huda, da sem jo že parkrat pogledal. Drugače pa ne spremljam preveč.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Kdo gre danes ven? Kaj pravite?
(sicer šele gledam del, tak da "sproti" komentiram)

Katie je totalno uničla komad od KoL, v drugem komadu sicer bolje, ampak vseeno :? Upam da gre vem. In Wagner seveda- obup. Je že zadnji čas, da gre ven.
Matt mi v prvem nastopu ni bil kul, v drugem pa fantastičen :hearts: ,tudi Cher me ni navdušila.
One Direction in Rebecca obe pesmi super. Mary kul prva, druga slabša.

V glavnem meni top 3: Matt, Rebecca, One Direction
Odgovori