purple_rain napisal/-a:LOL. ..kako je že Jochie nedolg nazaj reku - vsaka je dobra, dokler je ne dobiš v zvezo? Resno - ja, drugi te lahko še vedno vidjo kot poželjivo, ampak žal smo ljudje taki, da se prevečkrat zgodi, da sčasoma pozabimo kaj imamo in interes/strast zbledi..
ma ja...mislim da je res tako kot si napisal...z zdejšnjim je fajn to da...velikokrat mi pove da sem lepa, da me ma rad. ful je fajn ko se res uno zrihtam, ko kam greva in pol se mu kr očke svetjo pa vsaj izkoristi to,
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
delusional napisal/-a:90% žensk, ki se podajo v ff in mislijo, da bodo to lahko furale, se čustveno zapletejo in hočejo potem več od tipa. ker jih obnori dober, adrenalniski f**. tipom se to ne dogaja, ker dokaj hitro popredalčkajo žensko in ali jim takoj nekaj klikne, ali jim nikoli ne. fukajo pa itak k roboti.
Če si potencialno želiš resne zveze, se v to sploh ne podaš. z nudenjem brezplačnega sexa ne dobiš nič več kot s kurcem po glavi. da ne govorimo o tem, kako se nekateri tipi pred svojimi kolegi delajo norca iz svojih ff.
ja, presenečajo me taki primeri, ko preidejo iz ff v zvezo... ponavadi je to na podlagi izsiljevanja ženske... poznam par primerov in pri vseh, je ženska priznala svoja čustva in dala ultimat. potem je bila nekaj časa tišina. in potem zveza. je bil f** tako dober, da je tip to celo pomešal s čustvi? ne dobi nobene druge za sex?
imam vprašanje. S fantom sva skupaj 4 leta. Imela sva že razna boljša in slabša obdobja, tale pa je eden najbolj čudnih. In sicer: fantu kar naenkrat ni do sexa. Opazila sem, da v zadnjem letu manj sexava kot prej (kar se mi ne zdi tolk nenavadno), je pa tole kar se dogaja v zadnjem mesecu čudno, že parkrat se je zgodilo da po 3, 4 tedne nisva sexala sploh nič. Nej omenim še, da se vidiva vsak vikend (med tednom redko).
Ko ga sprasujem, če je vse v redu pravi da je. Moj občutek pravi drugače, zdi se mi, da se je tudi njegovo obnašanje nekoliko spremenilo, redko mi reče da me ima rad oz. da mu je lepo z mano, vse skupaj je bolj hladno.
Moram še omenit, da je bolj zaprt tip, tako da po eni strani sumim, da ima mogoče kakšen problem, pa mi zanj noče povedati. Doživlja veliko pritiskov kar se tiče službe, družine, itd. tako da bi mogoče tud tukaj lahko iskali razloge za njegovo obnašanje? Kadar se hočem "Pogovorit" se zapira vase, saj mu taki pogovori niso preveč prijetni, tako da sem v zelo težki situaciji. Zdi se mi, da bolj ko bom silila vanj, slabse bo.
Mogoče se le jaz slepim, pa ga je preprosto minilo?
Kaj pa vi mislite?
Malce sem ze obupana, ker se tako zapira, imam pa ga zelo rada in ne mislim kar tako obupat. Je pa seveda ves trud za brezveze, če on ne bo sodeloval..
hmmm, si v nezavidljivi situaciji.
Lahko da ga je minilo, lahko da ima drugo, lahko da ma skrbi v službi in je zato tak, možnosti je nešteto. Tako kot ti ne veš, tudi mi ne vemo.
Poskusi se nekako pogovorit, ko bo enkrat dobre volje. Tut če se zapira, mu povej da želiš vedeti pri čem si, saj gre za vaju.
V glavi si prej pripravi scenarije, različne, da se ne zmedeš in da veš kaj odgovoriti.
Fajn zrihtaj pa poročaj!
Veliko tipov je takšnih, da imajo pač neko obdobje ko imajo težave, ki jih hočejo rešiti sami.Ampak če se težave vlečejo dlje časa (3, 4 tedne je waaaay too much), bi mu jaz postavila konkretna vprašanja, brez napadanja oz očitanja.
Ja, sej kot sem ze omenila, blo je nekaj takih "obdobij", samo nikoli tako dolgo... je pa kar se tiče sexa tak tip, da mu res ne pomen tok (ni tist tipičn da bi skoz sexu - tak je ze odkar ga poznam in tud njegovi kolegi pravjo da je res tak), tko da mogoče se njemu res ne zdi velika stvar. Js mam pa tak problem, da se pol kr tko ful nezazeljeno pocutim in sm posledično tud js slabe volje, kar pa nikamor ne pelje. On pa prav da ne mara takih pogovorov lih zarad tega, ker pol ni spontano (sex). Prav da ze bo ko bo.
Bom probala mal omenit, sej drugega mi ne preostane, pa porocam potem...
Uf, vidva sta pa srečneža, če imata spontan sex, ker midva ga redko imava .
Oba veva kdaj bova in kdaj ne bova, zato spontano se pri nama res redko naredi, verjetno tudi zaradi tega, ker nisva toliko skupaj ali pa se že predobro poznava .
Tist stavek zakaj ne mara takih pogovorov je pa bullshit (imo)...
Tip ima morda res tezave (morda sam s sabo, v sluzbi...), ampak ne vem zakaj se o tem noce pogovarjat s tabo. Bi bilo za oba boljse....ker da se vidva ze itak vecinoma vidita samo cez vikende, pa takrat noce sexat (sama si napisala da nista sexala 3, 4 tedne) Meni bi bilo to sumljivooooo!
Ko imata priloznost, da sta sama ipd....pa ce on ne da pobude, ga ti napadi , pa bos videla kaka bo reakcija njegova. Bosta sexala, ali ti bo rekel naj nehas, ker mu ni do tega. V slednjem primeru imas definitivno velik problem!