A so ženskam res všeč "barabe" ??

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
maiteperroni
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maiteperroni »

*mala* napisal/-a:Jap, zajebala si. Počakaj, da on kontaktira tebe, če te bo. Drugače pa dej mir :D Pust ga pri miru!

Pomoje je res najbolje,da počakam da on kontaktira mene..hvala za nasvete...kako pa misliš naj se obnašam takrat ko me bo kontaktiral.?? Da ne bo razumel kot neko obupano žensko, ki ga na vsak ačin hoče nazaj..pač po eni strani da mu pokažem da me še vedno zanima.. :? ???
:)
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

eh, move on... kaj bi sploh mela od tega, razn seksa s super hudim tipom... no ja :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

se strinjam. move on. ne bo te kontaktiral, če pa že, pa samo za priložnostno zabavo. ta vlak je odpeljal.
Vsak raj ima svojo kačo.
maiteperroni
Sramežljivka
Sramežljivka

Kika napisal/-a:eh, move on... kaj bi sploh mela od tega, razn seksa s super hudim tipom... no ja :D

AHH ne neeee. hahaha :D Nočem tega. V enem komentarju sem zasledila, ko je ena napisala da pač "baraba" ki je njej ušeč, al k ga ma...je tak da je baraba pred durgimi ( samozavesten, kaže svoj ego, ponosen, se hvali pa to...).. drugače se pa obnaša ko je s tabo (prijazen, šarmanten,privlačen,nežen,razumljiv)

Tak je on.. :D . Zato mi je žal pač da bi samoza sex..če bi pa sam to hotel od mene..bi ga pa pol definitivno pozabla in nikol več iskala... :respekt: :nixweiss:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

maiteperroni napisal/-a:
Pomoje je res najbolje, da počakam če on kontaktira mene..

Fixed.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

maiteperroni, kaj druga pa misliš da on hoče od luštne punce, ki mu je zatežila če po četrtem zmenku???
a ti dobiš kdaj idejo, da bi poklicala tiste zanimivega in malo sramežljivega fanta, ki te že dlje časa opazuje pa si ne upa pristopit? bi rekla da ne. pa imaš odgovor.
Vsak raj ima svojo kačo.
maiteperroni
Sramežljivka
Sramežljivka

s0nckic4 napisal/-a:maiteperroni, kaj druga pa misliš da on hoče od luštne punce, ki mu je zatežila če po četrtem zmenku???
a ti dobiš kdaj idejo, da bi poklicala tiste zanimivega in malo sramežljivega fanta, ki te že dlje časa opazuje pa si ne upa pristopit? bi rekla da ne. pa imaš odgovor.

Prav imaš..niti enkrat!!
Sam še vedno s tolažim s tem...kaj če..? Kaj pa če bi jst tko..?? Nevem res.. Kaj predlagaš kot zadnjič? Pač da bi MORALA res nrdit? :?
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

barbie_girl_85 napisal/-a:Mah te vrednosti se itak preveč razlikujejo od osebe do osebe, pa še pri eni osebi znajo ratat močna odstopanja tokom let. Tko da....relativno.

Namigovala sem bolj na splošno, na dosti pogosto žensko napako, ko se napalijo na nekaj, potem pa to tokom veze hočejo spremenit in iz osebe ustvarit nek lasten ideal, ki se pa močno razlikuje od prvotne izbire. Pa naj gre za lastnosti "barabe", pitje piva ali kaj tretjega.

To je res ja.

Ampak pametna ženska nazadnje vzame tipa, ki ima pokrito večino glavnih lastnosti, ki jih ona dolgoročno pričakuje.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

Tukaj pa potem pridemo do teme kemija ali razum.
Če se odločaš na podlagi kemije in iskric in metuljčkov itd... se v glavi ustvari neka "sanjska" podoba ki zbledi ko mine kemija.
Če pa se uporabiš razum in si poskušaš ustvarit realno sliko je več možnosti da najdeš primernega partnerja.
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a janeva »

Pred nekaj časa sem spoznala eno takšnih "barab"...pač fant s samozavestjo, okrog sebe ima vedno polno folka, glavni frajer v glavnem. Star 20 let. In sva se začela mal spoznavat, tud po osebnosti ful vredu...njegove prijateljice so ga označle kot ful vredu tipa...o njem vse najboljše... In je tud men postal ful všeč. Dvakrat sva tud "zasrala" in skor bi že privedlo do česa več... :P
Pred kratkim pa sem izvedela da ima punco! Zdaj sem dobila še par drugih informacij - da ma na vsakih 14dni novo "ljubico", da punco vara vsepovprek...in on je študent, njegova punca pa je še v srednji šoli.

In res: včeraj sem šla k neki kolegici, namesto na fešto kamor me je povabil...potem sem se vseeno oglasila na tisti fešti bolj proti koncu. In seveda sem ga že lahk vidla, kako se je ukvarjal z neko drugo punco.

To je najbolj nagnusna stvar, ki jo lahk fant dela punci! In navsezadnje tud vsem ostalim puncam, s katerimi se igra. Ampak prav vidim, da tud če ga punca pusti, nanj to ne bo mel kakšnega večjega vpliva in se bo igral naprej :/ Enostavno ne morem verjet kak so lahk fantje taki. Saj vem, da je še mlad in lahk dela kar hoče...sam ne če je v zvezi (in btw, njegova zveza naj bi trajala že skoraj 1 leto). Pa to sploh ni prvi tak frajer, ki sem ga spoznala. In najbolj mi je čudno to, da ta ne deluje kot vsak drug "babjek", ampak je ful skuliran in vse. In poleg mene sta v tem istem času še dve kolegici spoznali podobna "frajerja" kot jaz.

V glavnem...kaj vi mislite? Se sploh da karkoli nardit proti temu? In takih je vedno več...sprašujem se če je še sploh kdo, ki ni tak :/
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

janeva napisal/-a: In sva se začela mal spoznavat, tud po osebnosti ful vredu...njegove prijateljice so ga označle kot ful vredu tipa...o njem vse najboljše... In je tud men postal ful všeč.

janeva napisal/-a: Enostavno ne morem verjet kak so lahk fantje taki.

Kakšni zdej? Dobri al gnusni? :D Aja..dobrodošla v življenju :wink: Po pisanju sodeč, bi rekla, da je bila to tvoja prva slaba izkušnja z fantom, ki izkorišča naivna dekleta. Navadi se, ali pa prenehaj biti naivna :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

Saj niso vsi taki. Eni iskreno in globoko ljubijo svoje punce :)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

tut jz bi rekla dobrodošla v resničen svet, ki je tak kot je...
Pač tega tipa ne boš spremenila, upam da ti je to jasno. Vsi smo se srečali z takimi bebci, preden smo se ustalili, ali pa vsaj večina.
Poznam tipa, ki dela točno to kar opisuješ, svojo punco vara z stotimi drugimi. Pozabi da če bi bla z njim, bi bila edina, ker ne boš nikoli edina. Obstajajo vredu fantja in res ne vem zakaj bi se ukvarjala z barabami?! Mislim da se ceniš in da želiš več kot le sex.
lukas30
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: A so ženskam res všeč "barabe" ??

Neprebrana objava Napisal/-a lukas30 »

GLEDAM ,tele komentarje ,pa se samo smejim,ženske ljubite barbae,prjazni fantje vam niso kao ušeč,to mogoče deluje pri žebskah do23 leta da majo kao rade bare,VSAKA 5 ŽENSKA JE V SLOVENIJI PRETEPENA,Mislim da si nobena ženska pač ne zasluž,pretepanja.iz lastnih izkušen povem,blo je nazaj dobrih 5 let ko sem osvajal eno full lepo punco,bla je moja kolegica že neki časa,ampak ona je bla takt v svojem svetu kao da si bo dobila neko barabo,in kao moškega k ma trdo roko kao dec more bit dec.Dons je v varni hiši nkje v slo,ne smem pvedat kje ,pokadi 2 škatlice cigaret na dan,postarla se je za 15 let.od življenja nima praktično nič.ŠE ENKAT PARVM,punce rzmislte mal pametno z glavo,odloćitev je itak vaša.Dost punc si je tako zafural lajf.lp luka
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

:respekt:

čeprav, tud ti 'pridni' fantje znajo bit pasivno agresivni. nekateri so še posebej dobri v psihičnem terorju.
Vsak raj ima svojo kačo.
Odgovori