Pred nekaj časa sem spoznala eno takšnih "barab"...pač fant s samozavestjo, okrog sebe ima vedno polno folka, glavni frajer v glavnem. Star 20 let. In sva se začela mal spoznavat, tud po osebnosti ful vredu...njegove prijateljice so ga označle kot ful vredu tipa...o njem vse najboljše... In je tud men postal ful všeč. Dvakrat sva tud "zasrala" in skor bi že privedlo do česa več...
Pred kratkim pa sem izvedela da ima punco! Zdaj sem dobila še par drugih informacij - da ma na vsakih 14dni novo "ljubico", da punco vara vsepovprek...in on je študent, njegova punca pa je še v srednji šoli.
In res: včeraj sem šla k neki kolegici, namesto na fešto kamor me je povabil...potem sem se vseeno oglasila na tisti fešti bolj proti koncu. In seveda sem ga že lahk vidla, kako se je ukvarjal z neko drugo punco.
To je najbolj nagnusna stvar, ki jo lahk fant dela punci! In navsezadnje tud vsem ostalim puncam, s katerimi se igra. Ampak prav vidim, da tud če ga punca pusti, nanj to ne bo mel kakšnega večjega vpliva in se bo igral naprej

Enostavno ne morem verjet kak so lahk fantje taki. Saj vem, da je še mlad in lahk dela kar hoče...sam ne če je v zvezi (in btw, njegova zveza naj bi trajala že skoraj 1 leto). Pa to sploh ni prvi tak frajer, ki sem ga spoznala. In najbolj mi je čudno to, da ta ne deluje kot vsak drug "babjek", ampak je ful skuliran in vse. In poleg mene sta v tem istem času še dve kolegici spoznali podobna "frajerja" kot jaz.
V glavnem...kaj vi mislite? Se sploh da karkoli nardit proti temu? In takih je vedno več...sprašujem se če je še sploh kdo, ki ni tak