+1 na been there, done that ... To ˇˇ
Lilah napisal/-a:Dolgoročno se ne obnese. Puncam to predstavlja samo začetni izziv, ki se sčasoma (ko zaljubljenost mine) spremeni v glavobol.

Sm se sicer zaljubila v to kao barabico, ker je bil prvi, ki se je res ful ukvarju z mano, bil cel sweet, blabla ... in bil tut čist hud ala tall, dark&handsome. Ampak to pocukrano obdobje je blo tko neki časa na začetku, dokler me je blo treba še osvojit. Pol počas pa tko kot Barbi prav:
barbie_girl_85 napisal/-a:Je pa še vedno "fucked up" v glavi, glavna "slaba stran" je egocentričnost, ki pa ti zna s časom na veliko presedat. Vedno bo on, njegovi problemi, njegove želje, njegove potrebe.....drugi ne pridejo na vrsto.
Vsaj ta moj gre točn v tole zgori opisano. On to, on uno. Neki zajebe in sploh ne zna pogledat zadeve s tvojga vidika, ampak je konstantno on bogi bogi.
Tko na splošno pri tem ni nekih izgovorov v smislu ja sm lepa, mi mamo rade barabe (res svaka čast za to ugotovitev par strani nazaj!

), al pa taka pač sem, nočem copatka. Ni vsak tip, ki ni idiot (baraba), tut copat. Morš zavestno to mal predelat in se bremzat, ko se na hitr zapališ na kakga sam zarad tega začetnega šarma, ker je oh tko zlo kul in bad-ass. Na dolg rok itak zmaga razumna izbira, če nočeš met nekih brezveznih preglavic, ko začetna zapaljenost mine. More bit pa poleg kul osebnosti in kompatibilnosti v igri tut privlačnost. Vsaj pri meni brez tega ne gre.