A so ženskam res všeč "barabe" ??

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Jst temu pravim problematični mulc ali mladostnik z vedenjsko motnjo :wink:

Pa tole ....."se morš zlo potrudit, da ga dobiš" in "igra nedostopnega"......to je samo občutek, drugače ga dobi vsaka druga, ni ravno težko :wink:

Sicer pa.....vsak zaljubljen moški bo prijazen, ustrežljiv ipd. Vsaj po mojih izkušnjah. Do ženske, v katero je zaljubljen. do ostalih bo še vedno "baraba" :D

Se pa strinjam z Lilah.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a xxxm46 »

barbie_girl_85 napisal/-a:Jst temu pravim problematični mulc ali mladostnik z vedenjsko motnjo :wink:

Pa tole ....."se morš zlo potrudit, da ga dobiš" in "igra nedostopnega"......to je samo občutek, drugače ga dobi vsaka druga, ni ravno težko :wink:

Sicer pa.....vsak zaljubljen moški bo prijazen, ustrežljiv ipd. Vsaj po mojih izkušnjah. Do ženske, v katero je zaljubljen. do ostalih bo še vedno "baraba" :D

Se pa strinjam z Lilah.

no ja, lahko bi se temu tudi tako reklo. ampak ne vem no, men je to zanimivo oz. on kot oseba mi je zanimiv, karakterno, pa čeprav je težek.

ta moja "baraba" zna biti tut prijazna, zlo nežna...kar pa skriva v sebi, za svojim videzom, obnašanjem... :razz: :razz: in potem človek avtomatsko takoj ustvari napačno mnenje o osebi ki je NE pozna. to je v mojem primeru, ker ga označujejo kot slabo osebo, ker presojajo človeka po videzu....
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Been there, done that.

Sej pri večini gre za "samodokazovanje" pred vrstniki, za izstopanje, skupna jim je egocentričnost. Ko so z osebo, ki je v njih zaljubljena do ušes, ni potrebe po samodokazovanju. Tukaj in do te osebe se potem pokaže "nežnost in prijaznost".
Je pa še vedno "fucked up" v glavi, glavna "slaba stran" je egocentričnost, ki pa ti zna s časom na veliko presedat. Vedno bo on, njegovi problemi, njegove želje, njegove potrebe.....drugi ne pridejo na vrsto.

Kaj zdej...sovražiš prijaznost in ustrežljivost, ali ti je všeč? :wink:
xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka

nežnost,prijaznost,ustrežljivost....on je tak sam takrat ko je z mano, intimnih trenutkih..... :D :razz: in to mi je všeč,ker to njegovo plat poznam samo jaz in ker vem da se za tistim videzom barabe skriva tut nežna dušica,ki pa ni copata. :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

xxxm46 napisal/-a:nežnost,prijaznost,ustrežljivost....on je tak sam takrat ko je z mano, intimnih trenutkih..... :D :razz: in to mi je všeč,ker to njegovo plat poznam samo jaz in ker vem da se za tistim videzom barabe skriva tut nežna dušica,ki pa ni copata. :D
No, zdej si pa vaju predstavljaj čez, kaj pa vem, 5 let - skupno, resno življenje & stuff - ti bo dovolj, da je "nežen & prijazen" samo v "najbolj intimnih trenutkih" (če jz to prav razumem kaj hočeš povedat s tem :)), ne pa tudi na drugih področjih, ko bi rabila njegovo podporo, pomoč..?

barbie_girl_85 napisal/-a:Jst temu pravim problematični mulc ali mladostnik z vedenjsko motnjo ;)
Slika
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

+1 na been there, done that ... To ˇˇ
Lilah napisal/-a:Dolgoročno se ne obnese. Puncam to predstavlja samo začetni izziv, ki se sčasoma (ko zaljubljenost mine) spremeni v glavobol. :wink:

Sm se sicer zaljubila v to kao barabico, ker je bil prvi, ki se je res ful ukvarju z mano, bil cel sweet, blabla ... in bil tut čist hud ala tall, dark&handsome. Ampak to pocukrano obdobje je blo tko neki časa na začetku, dokler me je blo treba še osvojit. Pol počas pa tko kot Barbi prav:
barbie_girl_85 napisal/-a:Je pa še vedno "fucked up" v glavi, glavna "slaba stran" je egocentričnost, ki pa ti zna s časom na veliko presedat. Vedno bo on, njegovi problemi, njegove želje, njegove potrebe.....drugi ne pridejo na vrsto.

Vsaj ta moj gre točn v tole zgori opisano. On to, on uno. Neki zajebe in sploh ne zna pogledat zadeve s tvojga vidika, ampak je konstantno on bogi bogi.

Tko na splošno pri tem ni nekih izgovorov v smislu ja sm lepa, mi mamo rade barabe (res svaka čast za to ugotovitev par strani nazaj! :D), al pa taka pač sem, nočem copatka. Ni vsak tip, ki ni idiot (baraba), tut copat. Morš zavestno to mal predelat in se bremzat, ko se na hitr zapališ na kakga sam zarad tega začetnega šarma, ker je oh tko zlo kul in bad-ass. Na dolg rok itak zmaga razumna izbira, če nočeš met nekih brezveznih preglavic, ko začetna zapaljenost mine. More bit pa poleg kul osebnosti in kompatibilnosti v igri tut privlačnost. Vsaj pri meni brez tega ne gre.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Sploh ne morem verjet, kako ene plehko razmišljate. Če ima tip tatoo, piercing in poha, je ziher baraba. Aja, pa višina je tudi pomembna, barabe so nad 1,8m.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Ne, ne, če poha, je uporabnik prepovedanih drog, morda tudi odvisnik :D

Sploh pa, mislim da je avtorica izpostavila še druge lastnosti, ni se obesila samo na zunanji videz in omamljanje (je nabit, huliganski videz, je trmast, zna izrazit svoje mnenje, se dela nedostopnega, ga ni lahko dobiti, da se moraš zlo potrudit da ga dobiš,na nek način to mi je neke vrste izziv....skratka da ni "copata") :wink:

Je pa res težko definirati "barabo". Jst pod to štejem izključno delikvente in moške z vedenjskimi motnjami (nasilnost, agresivnost, kompulzivnost, nezmožnost obladovanja sebe, razne odvisnike ipd). Pa seveda prisklednike (take, ki se ne šolajo, ne delajo in živijo na račun staršev, kasneje žene, socialne ipd).
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Še vedno, krneki. Kdo je v resnici večja baraba, Pink ali Simona Dimic?
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Resnice ni, ker ko nekoga označimo za "barabo", je to odvisno od subjektivnega pogleda na osebo in od lastne definicije, kakšne ljudi smatramo za barabe.

Ne poznam pa ne ene ne druge osebno, tako da svojega mnenja ne morem dati...

Če misliš na to, katera je storila več kaznivih dejanj oziroma katero je treba kazensko preganjati, je to najverjetneje dimiceva. Vendar pa tukaj ne govorimo o tem, kdo je zločinec :wink: Kot vidiš, ene povezujejo barabe z jebači, druge izključno z delikventi, spet tretje z nedosegljivimi/trmastimi moškimi....
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Saj zato pa pravim, da imajo ene neverjetno plehke kriterije.
xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka

ok, ker si ravno omenla višino, naj ti povem da je visok 1,85cm :wink:
tut ta moj je egocentričen...on ima vedno prav, on je vedno bogi,sam on ima probleme...
da pa povdarim, ni pa nasilen,agresiven,tut šolo je zaključil zelo uspešno,niti ni odvisnik pa čeprav kadi travco.. :megacool: je pa res da se mu razpoloženje zlo spreminja, in ima včasih neka čudna obdobja ko mu gre vse na živce (bipolarne motnje :?: )

zakaj plehke kriterije? če ti je oseba všeč pač ne moreš pomagati oz.če se zaljubiš v to osebo.
maiteperroni
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maiteperroni »

Zdravo,
naj vam povem da sem pisala po fb-ju tej moji "barabi" :? Na kratko: nekaj časa nazaj sem hodila na zmenke s to "barabo", ampak ker je bil preveč popoln (lep,šarmanten,simpatičen,samozavesten,...) sem bila zelo ljubosumna ko pač en dan ni mogel prit na 4. zmenek sem preprosto mu zatežila po sms-u, da kaj si misli pa to.. uglavnem težila...kar mu ni bilo všeč pol je pa reku da se me ni predstavljal take pač zatežene takoj, pa je napisu da najboljš se ne bi več videvala, pristala sem na to polna ponosa in jeze...čez nekaj dni mi je bilo že žal.

...ampak mi še vedno ni odpisal, opazila pa sem tudi da ga sploh neki časa ni bilo gor, nr. nedavne dejavnosti pa to, mogoče sporočila sploh ni še videl,....
kakorkoli... moja "prijateljica" recimo "znanka", ki sem se družila z njo nekaj časa nazaj (ne več ) , mi je omenila da je njemu všeč ona, sicer ona ta moja prijateljica sploh ne ve oz. naj ne bi vedela da sva midva sploh kaj imela....tko sm na tleh, kar mori me zdaj ko si mislim : kako mu more bit ta kokoš všeč? nevem ali je to ljubosumje, ali kaj je?... ker trenutno imam vse občutke zmešane(ljubezen, privlačnost,ljubosumje,žalost,...)
:...še sanjala sem ju skupaj....sodeč po tem da ona sploh ni vedela kje dela, koliko je star si mislim da sploh to ni res, ampak se pač zaradi tega ker smo skregane hoče maščevati... tako rečeno kot neka k***a JE in je bila odkar jo poznam....njega pa na vsak način ne morem dobiti...nevem kaj mi je z njim...
:cry:

Zelo mi je žal da sem naredila to kar sem .. pač hočem nazaj vspostavit stik z njim..sicer pogovarjam se z njegovim bratom ampak se z bratom ne razumeta pa ga ne bi rada vprašala kje je ...ker možno je da je šel na potovanje ker ima tak tip službe...zdej pa vsaj zamisel mi dajte kako naj ga vprašam po njegovem bratu..nočem da bi kaj pomislu oz. posumil...

uglavnem rabim nasvete, zamisli....itd. Pliiiiiiiss samo k vam se še lahko obrnem, ker do zdaj sem dobila zelo koristnih nasvetov od vas punce..hvala vsem !!! rada vas mam...
:( :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Ajme.. :roll:
Zasrala si s tistim teženjem - naj ti bo to lekcija za prihodnjič.
Move on.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Jap, zajebala si. Počakaj, da on kontaktira tebe, če te bo. Drugače pa dej mir :D Pust ga pri miru!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Odgovori