Zakaj bi ti bili bolj mišljeni za ženske v menopavzi?

Imam takšne kot haley, je tudi dala link kateri so. Meni so všeč, ker so manjši in je tudi uporaba bolj enostavna,itd. Jaz sem jih kupila prek spleta, ker mi je do same trgovine predaleč. Ne vem, kje bi jih še lahko kupila, v lekarni in kakšni drogeriji jih verj. nimajo? mislim izključno na yes lubrikante. No jaz se jih klicala (bb naturo) in so mi rekli, da ne vedo zakaj nimajo napisa, da pač tako je, da verjetno niso na vse dali napisa. Mi pa zagotavljajo, da je z njimi vse Ok.
Mi pa takšna razlaga seveda še ni bila dovolj, zato sem danes še poklicala v trgovino srček, ki tudi prodaja te lubrikante in sem samo vprašala, če njihovi lubrikanti, oz. ti aplikatorji na vodni osnovi imajo ali nimajo napisa gor. In mi je ta moški, ki se je oglasil povedal, da zadnja serija, ki so jih dobili NISO imeli tega napisa gor. Drugi do sedaj pa so imeli. In, da do tega pride, ker imajo različne proizvajalce in pač pride to teh napak, v tovarni (ne glede na to kar kupimo) glede na to da jih veliko naredijo, itd. In da, če ima artikel, ki ga pač kupimo navedene, oz. odtisnjene sestavine in rok uporabe, je z njimi vse ok.
No toliko o tem, da ne boste preveč v skrbeh. Res pa vsaka čast

temu moškemu iz trgovine srček, ki mi je vse zelo lepo in na dolgo o vsem razložil, še toliko bolj, ker sem ga klicala samo iz tega razloga, da sem vprašala za te lubrikante in nisem imela namena kaj kupiti...