A so ženskam res všeč "barabe" ??

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a babygirly* »

Džeki napisal/-a:
Ja, sej sem že napisal: "baraba" je danes izraz za normalnega tipa.

:lol: kok sm se zdle nasmejala na ta komentar
drgač pa ja... kdo mara sluzaste tipe sploh?? in pol, k očitno niso nbeni zanimivi, se ful borijo za vsako, ki pride mimo in so še bolj sluzavi :tot:
js sm šla parkrat na pjačko s takim primerkom... omg.. že tko sm sama ful alergična na počasneže, romantike in zjokance,.. če si tip, bod sposoben, reagiraj, postav se zase, ne mučkaaaj.. :D ta me je skos sprašval, če se ok počutim, če me kej moti, če me zebe, če mi je vroče.. skos neke jokcave sms, kok sm js popolna, kok se je zalubu po 2 srečanjih...bljaaaah.. :stupid:
čarodejka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a čarodejka »

Ahahahahah, ja moški more bit DEC in ne neka cmerava copatka. Čeprav zdej eno linijo najt med pravim decom in še vedno ne-barabo, je spet tko-tko. Tud js sm mela eno samo izkušnjo z nekom takim; kar zaljubu se je vame po prvem srečanju in tok moril, da sem se resno ustrašila da ni mogoče malo motena oseba.

Npr. moški se mora znat postavit zase in zame, če je to treba :P (sej ne da se sama ne bi znala, ampak to je tko moško da se On postavi zase in da je na tvoji strani). Potem, rada vidim da ne uporablja too much kozmetike (skoraj več kot jst, no sej js jo bolj mal) po drugi strani pa, da se navdušuje nad obiskom ZOO-ja kot majhen otrok (beri: tako kot jaz :D ). Zdej js ne vem, kako gre to skupaj ampak pomoje da gre.
Ena kombinacija surovosti in nežnosti more bit pač.

Barabe? - Kaj je za nekoga baraba? Za nekoga je to že nekdo ki ima pirsing v jeziku in pet tattoojev na telesu. Zame osebno je baraba nekdo, ki nima srca, verjetno ima tako ali tako že kartoteko na policiji, barabe so tatovi ipd. Torej ne, mene barabe ne privlačijo. Pika.
maiteperroni
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maiteperroni »

mala.pika7 napisal/-a:maiteperroni, jst sm ista... nikoli me niso privlačl preveč prijazni, ustrežljivi tipi - pač želiš si enga k je moški ne pa poženščena različica moškega. pa da ne bo kdo mislu d mam kj proti prijaznim moškim - gre se pač sam zato d so ženskam tipa alla jst in maiteperroni bolj ušeč tako imenovani "jebač tipi" kr z njimi ni nikol dolčas ( vsaj po mojih izkušnjah sodeč).
nažalost se pa te fantje ne obnesejo najbolj v resnih zvezah - nobena skrajnost pač ni dobra, poišč si enga k bo meu oboje...
hope u find him
:D

mala.pika7 tako je ! enako je pri meni...mogoče se bo moje mnenje še spremenilo..upajmo.! No, hvala, res mi je odleglo da vem da nisem edina.. :D
maiteperroni
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maiteperroni »

mala.pika7 napisal/-a:maiteperroni, jst sm ista... nikoli me niso privlačl preveč prijazni, ustrežljivi tipi - pač želiš si enga k je moški ne pa poženščena različica moškega. pa da ne bo kdo mislu d mam kj proti prijaznim moškim - gre se pač sam zato d so ženskam tipa alla jst in maiteperroni bolj ušeč tako imenovani "jebač tipi" kr z njimi ni nikol dolčas ( vsaj po mojih izkušnjah sodeč).
nažalost se pa te fantje ne obnesejo najbolj v resnih zvezah - nobena skrajnost pač ni dobra, poišč si enga k bo meu oboje...
hope u find him
:D

mala.pika7 tako je ! enako je pri meni...mogoče se bo moje mnenje še spremenilo..upajmo.! No, hvala, res mi je odleglo da vem da nisem edina.. :D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

babygirly* napisal/-a:že tko sm sama ful alergična na počasneže, romantike in zjokance,.. če si tip, bod sposoben, reagiraj, postav se zase, ne mučkaaaj.. :D ta me je skos sprašval, če se ok počutim, če me kej moti, če me zebe, če mi je vroče.. skos neke jokcave sms, kok sm js popolna, kok se je zalubu po 2 srečanjih...bljaaaah.. :stupid:

in potem takega tipa dobimo v vezo in kar anenkrat nas moti, da ni romantičen, da nas nikoli ne vpraša, kako se počutimo, da na naš s čustvi nabit sms odgovri z "jst tud tebe" in da nam redko pove, da nas ima rad ipd :D
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

^^Jah, nikoli ne moreš imeti vsega.

Ampak verjetno je stvar v tem, da romantik pokriva 10 % vrednosti, ki jih ženska od tipa pričakuje (pozornost, komplimenti..itd ), en normalen prizemljen necopatar, na katerega se ženska napali pa 90 %.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Mah te vrednosti se itak preveč razlikujejo od osebe do osebe, pa še pri eni osebi znajo ratat močna odstopanja tokom let. Tko da....relativno.

Namigovala sem bolj na splošno, na dosti pogosto žensko napako, ko se napalijo na nekaj, potem pa to tokom veze hočejo spremenit in iz osebe ustvarit nek lasten ideal, ki se pa močno razlikuje od prvotne izbire. Pa naj gre za lastnosti "barabe", pitje piva ali kaj tretjega.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

pri sebi vidim da tudi če rečem da to ni res, se slej ko prej izkaže da je.
Enostavno me nekako privlačijo bad boysi :)
Don't worry, be happy!!
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a neznankan »

maiteperroni napisal/-a:Ja no .. hvala vsem za komentarje...posebaj mi je dalo mislit ta komentar LEPA DEKLETA LJUBIJO BARABE! :oops:

Kar je absolutno res..ne da se hvalim sam...nevem ko pomislim koliko primerov poznam...
Lepa punca-> baraba, ki si te punce ne zasluži

Kaj pa vem... :!:

:x :cry:

No, da ne bi katera na ta način hotla dokazovat lepoto. Ker imajo nekatere lepe punce povsem vredu fante. Sicer pa lepota je minljiva, baraba pa ostane baraba.
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

Men so bli od zmeri všeč mirni, prijazni fantje, samo iz teh ni bilo nikoli nič. Vedno sem mogla jst kej rint iz njih če sem hotla kej zvedt. No zdej mam pa eno barabico in je prav fajn :)
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a neznankan »

Jaz imam pa s pridnimi in mirnimi fanti dobre izkušnje. Mam pa slabe z barabami. Tako da dam glas za mirne.

Se pa čist strinjam z barbie_girl_85 ko je dejala, da mnogo punc tarna, da jim fant nikoli ne pove, da jih ima rad in podobne scene. To čist drži. Tega jamranja jaz polno zasledim. Tudi tukaj na tem forumu.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

ja ampak ' baraba', 'jebač' ali kakorkoli seže zadeva imenuje ti bo večkrat rekel da te ima rad in da si lepa in oh in sploh... In ženske pač v tem uživamo čeprav vemo da nalaga... :D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Samo, če bo začutil, da je to tisto, kar hočeš slišati :wink:

(dokler ima ambicije, seveda :D )
xxxm46
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a xxxm46 »

Priznam, tut meni so všeč barabe :D za mene, je baraba tisti, ki ima pirs, tatu, kadi travo,je nabit, (huliganski videz :D ), je trmast,zna izrazit svoje mnenje,se dela nedostopnega, ga ni lahko dobiti, da se moraš zlo potrudit da ga dobiš,na nek način to mi je neke vrste izziv....skratka da ni "copata", ker enostavno sovražim tipe ki se skos slinijo okrog ženske,so prijazni, ustrežljivi, bi naredili takoj vse kar mu rečeš... :wink:

ni zabavno, če je enostavno :P
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Lilah »

Ni vse ujeto v nekih kalupih... Jaz sem bila nekoč z t.i. barabo in mi je izpovedoval svoja čustva večkrat kot jaz njemu. :D
No, kakorkoli že... those times are over. Dolgoročno se ne obnese. Puncam to predstavlja samo začetni izziv, ki se sčasoma (ko zaljubljenost mine) spremeni v glavobol. :wink:
Odgovori