Ja, če je tebi namenjeno, verjamem da je težko dojet. Še posebno tebi in vsem tvojim osebnostim
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tmis o tem sem pa dobla čist dost priporočil prek zs-jev in tvojih namenih tko, da se nimava čist nč za pogovarjat. Me ne boš čist nč blatla tle brez razloga, da sem preneumna za sodelovat na forumu. Nisem stara 15 let veš.
Da ne bo katera spet dobila kak ZS kaj ne sme pisat in na katero stran se mora postavt (al kaj sem ze bla obtozena )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
jullia_ napisal/-a:Itak. Vedno, ko se z nekom zahakljaš, je ta drugi kao dobil že cel kup ZS-jev o tebi.
Noben ni dobil nobenih zs o meni, vsaj da bi vedela ne. Sploh pa ni bil komentar zate.
Tmis hvala, me veseli, da si priznala, da ti neumna delujem. Če bi bila ti kaj bolj pametna bi to vsaj zase zadržala, ne pa da enemu javno govoriš take.
jullia_ napisal/-a:Itak. Vedno, ko se z nekom zahakljaš, je ta drugi kao dobil že cel kup ZS-jev o tebi.
Noben ni dobil nobenih zs o meni, vsaj da bi vedela ne.
Kako pa bi ti lahko vedela, kakšne ZSje dobivamo drugi forumaši?
Vpogled imaš zgolj v svojih 15 uporabniških računov, kaj imam jaz v mailboxu, pa ne veš.
Jullia, težave z razumevanjem prebranega? Dvakrat si si napačno interpretirala besedilo....si zaspana ali se namerno "poneumljaš"?
PS Bom bolj jasna, da ne bo nesporazumov...... ali namerno provociraš, ker je zabavno, ali je druga, manj verjetna varjanta - da pač misliš resno in njene poste razumeš tako, kot si jih kometnirala?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!