Kmal mi bo zmankal tastarga fructis šampona in balzama za barvane lase, in se odločam za nakup enga novga, bol naravnega. Fructis mi je bil sprva uredu, na dolgi rok se pa šele pokažejo resnični rezultati kemičnih šamponov :S
In me zanima če bi lohka kera pokomentirala tale šampon
ikove Amazonski šampon avokada in acerole za poškodovane lase
Sestavine (INCI):
Aqua (Water), Decyl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Cocamidopropyl Betaine, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Pilocarpus Pennatifolius (Jaborandi) Leaf Extract, Nasturtium Officinale (Watercress) Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Wheat Protein, Citric Acid, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum.
in tale balzam
ikove Čokoladni balzam za lase
Sestavine (INCI):
Aqua*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Orbignya Oleifera (Babaçu) Seed Oil*, Euterpa Oleracea (Açaí) Fruit Extract*, Theobroma Cacao L. (Cocoa) Butter**, Ilex Paraguariensis (Mate) Leaf Extract*, Cetyl Alcohol, Hydrolyzed Wheat Protein, Sorbitan Olivate, Cetearyl Olivate, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Vinegar*, Tocopherol (Natural Vitamin E), Citrus Aurantium Aulcis (Sweet Orange) Oil*, Theobroma Cacao L. (Cocoa) Liquor**,Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
Drugač mam daljše barvane lase, ki se mi na korenu precej mastijo ( perem na 2 dni, sploh zej ko je tok vlage), po celotni dolžini so pa nekak normalni do suhi. ( se mi pa izjemno težko razčešejo in precej elektrijo )Razceplenih konic pa zaenkrat še nimam.
Sigurno vem da sta in šampon in balzam sestavinsko supr, sam me skrbi da bi mi lahko preveč obtežila lase in jih ne bi dost očistla.
če ma pa kkšna še kkšno boljšo alternativo pa kr

aja ciljam pa nek največ 10€ za šampon + 10€ za balzam !