Zakai se fantje tako branijo resne zveze?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Ma to moski imajo take napacne predstave, da zenske sijijo v resno zvezo...ce se zenska hoce vezati, ne pomeni, da ima namen ga zvezati za stola, da bo njen do konca zivljenja... zenske pac hocejo definirano, da se ve da je to zveza, in da je to njen fant, ki ga lahko predstavi, ce se ze videva z njim vsak dan, in to sploh ni v povezavi kolk to bo resno, itak je brezveze da se gres zmenis ali bo resno, ker nikoli se ne ve kaj se bo razvilo iz tega, in to je ta malenkost, ki naredi tak nesporazum...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Akvamarin napisal/-a:doloceni tipi grejo in ze na zacetku bleknejo, da oni nocejo punce, meni me ta izjava omejuje in se mi zdi absurdna ce je izrecena ful zgodaj, s to izjavo tip prepusti na tebe odlocitev ali bos sprejela riziko bit z njim, on pa ima razvezane roke, da pocne kaj hoce, jas pa ga bom cakala in upala da on bo premislil in koncno se bo odlocil, da hoce nekaj vec z mano.
Hehehehe, tole me je spomnilo:
z enim sva nek kratek čas mal bluzila, pa sva se potem enkrat (2x, 3x.. :D) spravila k akciji, pa mi je kmal za tem uletel s predlogom/vprašanjem, če sva/bova mi2 zdej FF in sem ga samo grdo pogledala ... in iz tega je nastala moja najdaljša zveza! :rofl:
Ne, ni bil copatast.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Akvamarin napisal/-a:Ni bilo tukaj misljeno, da kdo nekoga mora prisilit v necesa,
Ni videt. Vse tipe, ki nimajo istih ciljev kot ti, oznacis za kretene in bojda "ne vejo kaj hocejo" samo zato ker ne hocejo istega kot ti.
Akvamarin napisal/-a:ki mi je cel zmenek govoril kolk je njemu sex pomembna stvar, in da brez tega on ne vstopi v zvezi, hotel mi je povedat dajva se poseksat, da bom ocenil, ali bos dobra punca.
Kaj je s tem narobe? Ali je pac boljs zacet resno zvezo z nekom in pol ugotovit ze prvi tedn da ti ne ustreza?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Akvamarin napisal/-a:ki mi je cel zmenek govoril kolk je njemu sex pomembna stvar, in da brez tega on ne vstopi v zvezi, hotel mi je povedat dajva se poseksat, da bom ocenil, ali bos dobra punca.

a tebi pa sex ni pomemben? in ne, ni ti hotel povedat "dajva se poseksat, da bom ocenil, ali boš dobra punca." ampak "dajva se poseksat večkrat, da bom ocenil, ali sva v postelji dovolj kompatibilna, da bi lahko tudi ostale reči štimale."
en drek ti pomaga, če ti štima osebnost, pol greš pa po "času, za katerega sama določiš, kdaj je primerno- fant tu nima besede, sicer je prasec potrebni", sexat in ugotoviš da ima malega tiča, da hoče sexati večinoma v doggyju, da mu prehitro pride, da tebi ne pride, da je on zate preveč grob, da je dolgočasen.... in ga pustiš z bednim razlogom kot je: Nisem še pripravljena na resno zvezo. (ja, tudi punce niso za resne zveze, glej ga zlomka!)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Claire, 10 points za zadnjo repliko. :cool:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

Akvamarin napisal/-a:Ko mi mene tip zacne nekaj vrtati okoli, ze vem kolk je ura, in ne zapravljam nepotrebno cas, ker nisem tip da verjamem, da se on bo premislil s casom, ker zal nikoli se ne bo...In sem zahtevna in tecna, ker vem kaj je meni prioriteta, in kaj je meni pomembno! Ce tip ne more ispolniti tega, enostavno ga ne rabim!

I LOVE YOU :D

Akvamarin napisal/-a:Ni bilo tukaj misljeno, da kdo nekoga mora prisilit v necesa, jaz sovrazim prisiljevanja in najvec od vsega hocem, da se stvari dogajajo spontano, pac kaj bo prinesel cas...in ravno zaradi tega sovrazim, ko se doloceni tipi grejo in ze na zacetku bleknejo, da oni nocejo punce, meni me ta izjava omejuje in se mi zdi absurdna ce je izrecena ful zgodaj, s to izjavo tip prepusti na tebe odlocitev ali bos sprejela riziko bit z njim, on pa ima razvezane roke, da pocne kaj hoce, jas pa ga bom cakala in upala da on bo premislil in koncno se bo odlocil, da hoce nekaj vec z mano...Ce tudi zenska noce nic resnega, potem je to druga prica, ce pa se hoce punca vezati, potem to zna biti bolece...zal, nimam zivce za take moske

I LOVE YOU :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

jst se tut s claire strinjam!!!

sex sicer res ni vse v vezi, ampak je zelo pomemben. Če tle stvari ne štimajo se zna kaj hitro zgodit da en drugega zamenja.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Mahagonij, vsak ima pravico delati, kaj mu pase in vsak ima svoje interese, ce pac nimava skupnih interesov jaz ne zapravljam cas, in ne dopustim, da nekdo premisljuje o meni, kot da je moja usoda v njegovih rok, ker nije niti EDINI niti ZADNJI moski, da ga cakam, pac vedno sem sla dalje iskati tisto, kar meni pase, in sem najdla, ce meni rece nekdo naj ne pricakujem vec od njega, hej roko na srce, hvala na iskrenost mu verjamem, in grem naprej iskati tisto, kar je meni pomembno! Ves kaj je kretensko?? Kretensko je, da minejo leta in leta in da se ne premaknes iz mrtve tocke, ker tvoj dragi premisluje in ne ve ali bi se porocil, ali bi otroke, pa mu manjkajo metuljcke, to je kretensko, pri zenskih pa bioloska ura tece in lepo je zanositi do 30 leta, moski imajo tukaj prednost, ker lahko oplodijo tudi pri 60...jaz takih primerov ne morem prebavit, pa se to dogaja kar pogosto...
claire, imas prav in se strinjam s tabo, samo jas sem pozabila napisat, da je bilo to prvi zmenek, in niti sva se poznala niti nic, pa mi je ze zacel razlagat da sex in samo sex, in spet sex in samo sex, skratka ful negativen vtis...pa da recem da je bil neki hud frajer, niti ne!
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Tudi pri meni bi si tip nabral negativne pike, ce bi mi na prvem zmenku govoril vec sli manj o sexu.
Pri takem tipu bi jaz dobila obcutek, da mu je itak pomembno samo to, kako se bo dol dal, pa kolkrat, pa s kolk razlicnimi....A-a. No tenks! :D
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a neznankan »

^^Se strinjam.
Ne gre pa mi skupaj z zgornjim tvojim komentarjem. Kolikokrat dejansko pa sex ne štima? Mogoče mam samo drugačne izkušnje. Glede na to, da ogromn folka gre narazen očitno pe precej drugih zadev ne štima.
čarodejka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a čarodejka »

Ne se slepit, da seks ni pomemben. Itak da je, sploh če iščeš resno zvezo ki naj bi trajala dolgoooo časa, potem je seks še kako pomemben.
Kaj pa če ugotoviš da ima tip ful majhnega - da te še zadovoljit ne more, ker ga sploh ne čutiš? No, a bi vztrajala v taki zvezi.. jaz priznam, da ne bi mogla :oops: ker mi pač more partner ustrezat na vseh področjih (pa da ne bo zdaj kdo mislil da more bit za mene penis 20cm in nevem kok cm obsega, LOL.. men zadošča velik manj, ampak s 5cm si pa js nimam kej pomagat.. ali pa, če bi bil ful tanek in dolg :? ).
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a neznankan »

Nisem rekla, da ni pomemebn ampak, da je pomoje to malokrat razlog.

Do zdaj še nisem srečala tipa, ki bi mel premajhnega. Niti slišala za kake 5 cm. Lahko pa da so, ne vem.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

5 cm je pomoje mislila ona kot prispodo za majhnega, pomoje. Ni mišljen dobesedno.
Tudi pri meni bi tip, ki takoj omenja sex na 1. zmenku dobil negativne točke. Sex je pomemben, ampak spet ne toliko da bi se o njem debatiral že kr takoj. Če sex ne štima, začnejo škripat tut druge zadeve v zvzei, mislim da je to vsem jasno.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

Akvamarin napisal/-a:Mahagonij, vsak ima pravico delati, kaj mu pase in vsak ima svoje interese, ce pac nimava skupnih interesov jaz ne zapravljam cas, in ne dopustim, da nekdo premisljuje o meni, kot da je moja usoda v njegovih rok, ker nije niti EDINI niti ZADNJI moski, da ga cakam, pac vedno sem sla dalje iskati tisto, kar meni pase, in sem najdla, ce meni rece nekdo naj ne pricakujem vec od njega, hej roko na srce, hvala na iskrenost mu verjamem, in grem naprej iskati tisto, kar je meni pomembno! Ves kaj je kretensko?? Kretensko je, da minejo leta in leta in da se ne premaknes iz mrtve tocke, ker tvoj dragi premisluje in ne ve ali bi se porocil, ali bi otroke, pa mu manjkajo metuljcke, to je kretensko, pri zenskih pa bioloska ura tece in lepo je zanositi do 30 leta, moski imajo tukaj prednost, ker lahko oplodijo tudi pri 60...jaz takih primerov ne morem prebavit, pa se to dogaja kar pogosto...
claire, imas prav in se strinjam s tabo, samo jas sem pozabila napisat, da je bilo to prvi zmenek, in niti sva se poznala niti nic, pa mi je ze zacel razlagat da sex in samo sex, in spet sex in samo sex, skratka ful negativen vtis...pa da recem da je bil neki hud frajer, niti ne!

fak, vidim da leta samskosti pustijo posledice in da o tem premišljuješ še potem, ko maš tipa.

sem ti pisala na privat.
Louis Pitton
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Louis Pitton »

Avtorica teme: najdi enega hribovca,ki te bo ljubil in bo želel resno zvezo.Da mu ne boš le ena črtica več.
Odgovori