Mene pa zanima, katere zapeljive moške parfume se trenutno da dobit... Cena ni omejitev, je fajn da so obstojni pa všeč ženskam. Iščem parfum za čez jesen in zimo, želim pa ga imeti za žurat, ne za vsakdanjo uporabo. Bral sem, da je D&G the one zlo fajn, vendar rabim več opcij za takrat ko grem testirat parfume.
Potem potrebujem pa še en parfum za vsakdanjo uporabo ki naj bo bolj športen a še vedno zapeljiv. Mogoče boss motion ali kaj podobnega? (še nisem testiral, sem le bral o tem da je fajn...).
Imam pa še eno vprašanje:
Kako je z mešanjem mil, deodorantov, parfumov in vode za po britju? Ali se splača kupit vse omenjene izdelke enakega tipa ali se voha če uporabljaš npr. deodorant in milo old spice in potem en ornk parfum...
Za vsak dan pride to preveč drago. Razmišljam pa da bi uporabljal isti vonj omenjenih izdelkov za takrat ko grem žurat. Za vsak dan pa verjetno old spice + boss motion ali nekaj podobnega.
Do sedaj sem uporabljal milo, vodo za po britju, deodorant in toaletno vodo BOSS PURE, vonj je še kar, problem pa je se mi zdi predvsem v obstojnosti (imam občutek da gre vonj prehitro stran) in da je bolj poletni vonj... V vsakem primeru je čas za spremembo

.
Hvala že vnaprej za odgovore!