Lak za nohte
Men se pa nohti cepijo, pa sem si kupila Alessandro Control System Nr.1. Zdej mam pa nohte kokr iz pravljice. Glede ostalih lakov pa: jaz najprej magic podlak, potem pa čez enga Lorealovega (laqi resist ali pa shock resist) in mi drži tud 10 dni. Če pa dam kakšnega ta poceni potem pa ruknem čez eno rundo prozornega (loreal - laqi resits) in isto drži. Logika teh lakov je, da tisti ki se hitro posušijo, npr. Loreal Jet Set nimajo učinka na dolgi rok.
LUMIDEE:zanimivo, da ti oriflame ni vsec, hotela sem ti priporocat ravno te lake za nohte, ker mi zdrzijo 5 dni sigurno na mojih lomljivih nohtih, s tem, da nimam pomivalnega stroja za pomivanje posode in to opravim kar sama...
poskusi kak lak za nohte Orly, morda lancome...
glede Loreala in Nivee in MaxFactorja in vsega tega.....bistveno previsoke cene, glede na kvaliteto, ki jo nudijo, ime pa so si ustvarili s poplavo reklam.
poskusi kak lak za nohte Orly, morda lancome...
glede Loreala in Nivee in MaxFactorja in vsega tega.....bistveno previsoke cene, glede na kvaliteto, ki jo nudijo, ime pa so si ustvarili s poplavo reklam.
Re: hey
LUMIDEE napisal/-a:
A to jelak pa kak s emazes pa to z njim??zakaj je dober..itd??
bom tud teb prnesla ni problema....
zadaj piše,da lak vsebuje B5 in A vitamin,ter da zagotavlja čvrstost nohtov...in hitrejšo rsta
meni osebno je ful pomagu in ful hitr mi rastejo nohti...
uporabljaš ga pa tko da si ga 3x naneseš na nohte,na začetko,kasneje samo 2x....lak je tok dobr,da ti sploh ne gre dol,tudi čeuporabljaš čistila...jst sm po enmu tednu k sm ga mela gor pospravla celo kopalnico in kuhinjo in niti mal se mi ni obkrušil!
- napolitanka+cosmo
- Sramežljivka