Zakai se fantje tako branijo resne zveze?
Ostalih odgovor nisem brala, ampak pomoje bo vse prišlo z časom, pač počasi. Mogoče je fora v tem da si mu ti rekla da ne bi resno zvezo in zato on "tipa teren", malo raziskuje, te spoznava...
Drugač vprašanje a bio hodla z mano je res mal iz mode, vsaj mene moj ni nikol to vprašal, ampak mi je rekel, daj spremenim status, da zdej nisem več samska, ampak njegova.
Se pa tudi to vidi po obnašanju, če te stistne k seb, med tem ko čakata na semaforju, pa druge malenkosti, če ti reče da lepo dišiš.
No vsaj pomojih izkušnjah.
Razumem da te je strah da bi se navezala, pa bi pol on rekel da mu ni. Ampak kdor ne reskira, ne profitira.
Drugač vprašanje a bio hodla z mano je res mal iz mode, vsaj mene moj ni nikol to vprašal, ampak mi je rekel, daj spremenim status, da zdej nisem več samska, ampak njegova.
Se pa tudi to vidi po obnašanju, če te stistne k seb, med tem ko čakata na semaforju, pa druge malenkosti, če ti reče da lepo dišiš.
No vsaj pomojih izkušnjah.
Razumem da te je strah da bi se navezala, pa bi pol on rekel da mu ni. Ampak kdor ne reskira, ne profitira.
No evo, pa imaš rešitev.. na fb mu pošlji relationship request pa boš videla pri čem si
če bo zavrnil, mu še vedno lahko rečeš da si se hecala al pa kej v tem smislu, bodi iznajdljiva.. npr. se pogovarjata na fb chatu, pa se o vama pogovarjata in ga ti vprašaj, kako bi bilo če bi bila vidva v zvezi, potem pa mu hkrati pošlješ request; če zavrne, mu rečeš samo da si hotela vidt kako bi zgledalo (otročje, ampak..) in da on pa res ni za hece. Lahko pa tud obrneš na resno stran in ga vprašaš, kaj sta potem vidva če ne par?.. Znajdi se 

-
- Komunikatorka
Re: zakai se fantje tok branjo resne zveze?
njegova.mala napisal/-a:... pol sm jst spet mau zajebala in sm mu rekla d nebi mela nč resnga z njim ane.. d nekak nism prpravlana na to še. in pol se 2 tedna nisva vidla. ampak on me je še kr čaku in sva se spet začela videvat. ...
mogoče pa on ni ziher, če si sploh ti pripravljena na nekaj resnega?
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Kika napisal/-a:a dej ne se hecat. da men moj fant pošlje rl request na fb, ga zavrnem. ker pač teh stvari nimam gor iz osebnih razlogov. pa to še ne pomeni, da nisem resna
What she said.

Z mojim še po dveh letih nimava objavleno na FB da sma par, pa koga to briga? Midva veva da sva, bližnji prijatelji tudi, ostali pa naj se zase brigajo.
-
- Sramežljivka
hmm.. najprej ja sm sš in nimam izkušen.
glede tega k vs je dost napisal d je to že mim d tip praša punco: a bi ti bla moja punca. jst nism tega tko dobesedno misnla.. se tud men zdi mau čudn d bi me tko prašu prov ane.. sam pač d bi nekak povedu ane..
jst sm mu že povedala kko jst čutm do njega in kakšna namene mam.. pa mu je blo tok bed se pogovarjat otem sploh. in pol nakonc sva pršla do tega d še nisva par. smotan je tud k spoznavam njegove frende in obratno in nikol neveva kko bi predstavla. ker nemorm rečt d je moj fnt..ker pač še ni. da je p frend p tud ne.. ker je useen neki več.
pa kukr ga jst zdej poznam.. se mi zdi d je tko se res zresnu z mano. tud drugi mi to pravjo( ker dejansko če tko pogledam me je res doug čaku in bi si loh že zdavnej drugo najdu ampak ni.) sej ne rečm loh se motm p me bo ju3 skenslu al p čez 2 tedna. ampak tak mam pač občutk.
potem še to men ni tok pomembna ta definicija par. fnt in punca.
sam nekak bi rada neko potrditev d je to use skupi pravo. in d nism sam ena punca pač.
zato sm tud odprla to temo..ker me je zanimal kko vi gledate na to in vaše mnenje o tem.. kakšni so tipi glede zvez po vašm mnenju oz. izkušnjah.
glede teh predlogov prek fb.ja p nebo šlo. ker nimam nama nekaterih stvari objavlat na fbju. tud če bova kdaj prov skupi nimam namena tega objavlat. ker mi je useen za druge. tisti k so mi bliz in so res moji prjatli bojo že prek mene zvedl. ni treba d to usi po fbju zvejo;)
glede tega k vs je dost napisal d je to že mim d tip praša punco: a bi ti bla moja punca. jst nism tega tko dobesedno misnla.. se tud men zdi mau čudn d bi me tko prašu prov ane.. sam pač d bi nekak povedu ane..
jst sm mu že povedala kko jst čutm do njega in kakšna namene mam.. pa mu je blo tok bed se pogovarjat otem sploh. in pol nakonc sva pršla do tega d še nisva par. smotan je tud k spoznavam njegove frende in obratno in nikol neveva kko bi predstavla. ker nemorm rečt d je moj fnt..ker pač še ni. da je p frend p tud ne.. ker je useen neki več.
pa kukr ga jst zdej poznam.. se mi zdi d je tko se res zresnu z mano. tud drugi mi to pravjo( ker dejansko če tko pogledam me je res doug čaku in bi si loh že zdavnej drugo najdu ampak ni.) sej ne rečm loh se motm p me bo ju3 skenslu al p čez 2 tedna. ampak tak mam pač občutk.
potem še to men ni tok pomembna ta definicija par. fnt in punca.
sam nekak bi rada neko potrditev d je to use skupi pravo. in d nism sam ena punca pač.
zato sm tud odprla to temo..ker me je zanimal kko vi gledate na to in vaše mnenje o tem.. kakšni so tipi glede zvez po vašm mnenju oz. izkušnjah.
glede teh predlogov prek fb.ja p nebo šlo. ker nimam nama nekaterih stvari objavlat na fbju. tud če bova kdaj prov skupi nimam namena tega objavlat. ker mi je useen za druge. tisti k so mi bliz in so res moji prjatli bojo že prek mene zvedl. ni treba d to usi po fbju zvejo;)
njegova.mala To pac tko ne gre... zmeraj bos morala narediti situacijo, da te tip hoce, in ja bos zahtevna in tecna, in se bos postavila za sebe...napaka, ki si jo tukaj naredila, je tvoj prehiter jezik, sploh nisi rabila govorit, da ne rabis kaj resnega, pac zmeraj pocakas, da se bosta bolj spoznala...druga napaka je, da si se zmenila furat na zacetku kao nekaj neresnega, in seveda to vsakemu tipu pase, zdaj pa kar naenkrat hoces zvezo...
Poglej, daj si malo dvigni ceno! Jas nikoli ne bi mu dopusila, da premisljuje o meni, to je za mene ful slab znak! Jaz bi ga odjebala, samo zaradi tega ker jaz hocem imeti definiran odnos, ce hoce on premisljevat, naj premisljuje v hribih, ne pa v moji postelji...ja ce se potem vrne k tebi, pomeni da si mu nekaj pomenila, ce pa se ne, to pomeni, da nisi mu pomenila za kaj vec, in bos vedla, da si prav naredila...
Poglej, daj si malo dvigni ceno! Jas nikoli ne bi mu dopusila, da premisljuje o meni, to je za mene ful slab znak! Jaz bi ga odjebala, samo zaradi tega ker jaz hocem imeti definiran odnos, ce hoce on premisljevat, naj premisljuje v hribih, ne pa v moji postelji...ja ce se potem vrne k tebi, pomeni da si mu nekaj pomenila, ce pa se ne, to pomeni, da nisi mu pomenila za kaj vec, in bos vedla, da si prav naredila...