Kakšne tečaje ste obiskovali-obiskujete?
Kakšne tečaje ste obiskovali-obiskujete?
Jaz imam za sabo kar nekaj opravljenih tečajev s katerimi sem si nabirala razne izkušnje, oziroma si zapolnjevala čas.
Obiskovala sem:
- kuharski tečaj
- tečaj nemškega jezika
- tečaj španskega jezika
- tečaj trebušnega plesa
- tečaj družabnih plesov
- tečaj risanja
- tečaj smučanja
- tečaj šivanja
Pa vi?
Obiskovala sem:
- kuharski tečaj
- tečaj nemškega jezika
- tečaj španskega jezika
- tečaj trebušnega plesa
- tečaj družabnih plesov
- tečaj risanja
- tečaj smučanja
- tečaj šivanja
Pa vi?
- *pikapoka*
- Debatorica
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
chillout87 napisal/-a:A je katera mogoče obiskovala kak tečaj retorike? Jst razmišljam, da bi šla na tovrsten tečaj pa bi rada slišala kak mnenje...
jst sem tudi o tem razmišljala, pa so fuuuul dragi.
drugače pa: angleščina, nemščina, španščina, družabni plesi, pa najbrž še kaj.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
js bom pa malo off topic, ampak me samo zanima, če katera pozna kakšen tečaj za izobraževanje, da pri tem dobiš izobrazbo? gledam vse mogoče strani, ampak ne najdem nič pametnega. zanima me predvsem kak tak tečaj, da bi potem lahko delala v vrtce, osnovni šoli ali kaj podobnega...prosim za kakšno pomoč
hvala.

-
- Cosmopsiho
Kr v osnovni šoli bi delala samo s tečajem..svašta, študirala pa nebi ha?
Upam, da nikol ne pride do tega, da bodo lahko učitelji tisti, ki opravijo "tečaj", že prava izobrazba je pomankljiva, kaj šele zgolj tečaj..Brez zamere.
Pa da ne bom jaz totalno offtopic, sicer sm odgovorila na tisto, samo zato, ker mi vest ni pustila, da nebi..
Ne obiskujem tečajev, nikoli nisem, za kar mi je mal žal, se mi zdi, da se da pridobit dost praktičnega znanja za vsakodnevno življenje ali pa samo popestritev..vseeno, je kr fino.

Pa da ne bom jaz totalno offtopic, sicer sm odgovorila na tisto, samo zato, ker mi vest ni pustila, da nebi..
Ne obiskujem tečajev, nikoli nisem, za kar mi je mal žal, se mi zdi, da se da pridobit dost praktičnega znanja za vsakodnevno življenje ali pa samo popestritev..vseeno, je kr fino.
It was forever..but it didnt last long..
[quote="..Evelyn.."]Kr v osnovni šoli bi delala samo s tečajem..svašta, študirala pa nebi ha?
Upam, da nikol ne pride do tega, da bodo lahko učitelji tisti, ki opravijo "tečaj", že prava izobrazba je pomankljiva, kaj šele zgolj tečaj..Brez zamere.
Ne obiskujem tečajev, nikoli nisem, za kar mi je mal žal, se mi zdi, da se da pridobit dost praktičnega znanja za vsakodnevno življenje ali pa samo popestritev..vseeno, je kr fino.[/quote]
ne ne, ne razumeš...sprašujem za ta tečaj, ko je za odrasle oz. izobraževanje odraslih, kjer prav tako hodiš v šolo in delaš izpite...tako da nisi razumela prav!!! sem pa že našla spletno stran, kjer imajo izobraževanje za vzgojo predšolskih otrok in se bom vpisala tja...hvala za lep odgovor

Ne obiskujem tečajev, nikoli nisem, za kar mi je mal žal, se mi zdi, da se da pridobit dost praktičnega znanja za vsakodnevno življenje ali pa samo popestritev..vseeno, je kr fino.[/quote]
ne ne, ne razumeš...sprašujem za ta tečaj, ko je za odrasle oz. izobraževanje odraslih, kjer prav tako hodiš v šolo in delaš izpite...tako da nisi razumela prav!!! sem pa že našla spletno stran, kjer imajo izobraževanje za vzgojo predšolskih otrok in se bom vpisala tja...hvala za lep odgovor
-
- Sramežljivka
^^ Mogoče neki tazga:KLIK.
Me pa zanima kakšno znanje moraš to pokazat? Ker se mi ful smešno sliši (European Computer Driving License).
Sama imam za sabo le 3 semestre španščine (v bistvu 4). Me pa mika še kak jezik, ostale stvari pa niti ne.
Me pa zanima kakšno znanje moraš to pokazat? Ker se mi ful smešno sliši (European Computer Driving License).
Sama imam za sabo le 3 semestre španščine (v bistvu 4). Me pa mika še kak jezik, ostale stvari pa niti ne.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.