Uau, nism edina, ki se sem pa tja sama počuti. Js bi tut rada spoznala kakšno novo osebo, za kkšn klepet al pa tko, lahko tut samo za začetek samo za kakšen email ali sms.
jaz sem tudi razočaran...so me vse prijateljice zapustile...pa iščem nove....v prostem času rad hodim na sprehode, poslušam glasbo ter prodajam Oriflame...
hey punce.. ker sm od svojih t.i. kolegic dozivela taksna in drugačna razočaranja, pišem v to temo.. sem 22 letna punca iz lj, veselilo bi me spoznati kaksno novo kolegico/e..
pisite mi na zs pa gremo na kako kavico
Jochie napisal/-a:jaz sem tudi razočaran...so me vse prijateljice zapustile...pa iščem nove....v prostem času rad hodim na sprehode, poslušam glasbo ter prodajam Oriflame...
punce če je katera za kešn čvek in nova poznanstva in se nahaja na OBali naj se mi javi na ZS rada veliko klepetam in seveda spoznavam nove ljudi..naj dnevi še hitreje minevajo:) vesela bom tudi oseb ki mi bodo razkazale ta konček obale.. živim pa v Kopru
ma dej..vse kao neki iščete frendico..a same nimate cajta d bi se pol dobile s to prijateljico..to ni pravo prijateljstvo...če res rabt..pište..ne pa neki pisat..pol pa kr skenslat...to je bz