Tako ga pogrešam, kako ga preboleti? 2.del
-
- Cosmopsiho
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
-
- Komunikatorka
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
Samo prispodoba... Ne mislim, da je njegova nova punca krava ali kaj podobnega.
To je samo moja mantra. Nekatere želijo, da naj mu avto crkne oz. vse ostale slabe stvari; jaz mu pač želim, da naj mu krava crkne in da pri novi punci dobi vse, kar pri meni ni imel.
Pa si lahko pod tem mislite, kar si hočete; meni pomaga. Moja mantra.
To je samo moja mantra. Nekatere želijo, da naj mu avto crkne oz. vse ostale slabe stvari; jaz mu pač želim, da naj mu krava crkne in da pri novi punci dobi vse, kar pri meni ni imel.
Pa si lahko pod tem mislite, kar si hočete; meni pomaga. Moja mantra.

- babygirly*
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
babygirly* napisal/-a:jp, a ni tko baje, po milivojeviču, da dokler sovražiš svojga bivšga partnerja, si v bistvu še kr emocionalno povezan z njim in ti to onemogoči žalovanje...
js ga ne sovražim, včasih se samo zlo močno potrudim, da prikličem v spomin slabe trenutke in stvari, ki mi jih je po krivici naredil, samo zato, da ne naredim kake neumnosti v smislu pisanja smsov itd...
če pa tko objektivno gledam na celotno zadevo, mu želim, da najde ljubezen in da se ima lepo.. ampak glede na to, da ima zlo čuden karakter, mu bo to težko uspelo![]()
malce sem zlobna včasih... ampak pomaga pri dobri volji
ja, Milivojević tako pravi... Jaz ga sicer nočem sovražit, sam jezna bi bila rada nanj. Ker mam filing, da bi ga tako lažje pozabla.
Tudi jaz si zavestno slabe trenutke prikličem. Da se opomnim na to, zakaj sva šla narazen. Da če bi bilo vse ok, bi bila še skupaj.
In ja, tudi jaz mu želim, da naj mu ta nova nudi vse, kar pri meni ni imel.
- babygirly*
- Komunikatorka
- babygirly*
- Komunikatorka
- babygirly*
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
Se strinjam z vama. Enako je pri meni, pogrešam tisto toplino, nežnosti, nekoga ob sebi ... vendar sem prišel do spoznanja, da se zaradi nekoga, kateremu več kot očitno čisto nič ne pomenim in me je z največjo lahkoto odmislil oz. pozabil, nima smisla obremenjevati in biti vsak nov dan slabe volje. Samo sebi škodim. Pozitivnih misli v lepšo prihodnost.
In pa, kot pravijo, palica ima dva konca.

In pa, kot pravijo, palica ima dva konca.

- babygirly*
- Komunikatorka