One night stand za 'prvič'?
Ni nujno da ji bo prvič zanič, če jo ne bo bolelo potem nima bit kaj zanič, vsaj po mojem mnenju.
O tem da je fajn met izkušenega partnerja, ni dvoma, ne pa zdej takega, ki jih je dal ogromno čez, zdej smo spet tam kaj je za koga ogromno, zate je ogromno čez 50, čez 20 mi je pa že velik. Ker dvomim da hoče že pri prvem spolnem stiku kaj fasat, tut če se zaščiti s kondomom, lahko še zmeraj dobi HPV, nekateri tipi pa kot vemo povzročajo genitalne bradavice.
O tem da je fajn met izkušenega partnerja, ni dvoma, ne pa zdej takega, ki jih je dal ogromno čez, zdej smo spet tam kaj je za koga ogromno, zate je ogromno čez 50, čez 20 mi je pa že velik. Ker dvomim da hoče že pri prvem spolnem stiku kaj fasat, tut če se zaščiti s kondomom, lahko še zmeraj dobi HPV, nekateri tipi pa kot vemo povzročajo genitalne bradavice.
čuftika napisal/-a: Všeč sem mu bila in sem mu šele nato ko sva se prvič crkljala in je želel iti naprej, sm mu komaj zaupala da sem devica, tko da si me ni zbral po tem principu.
Če nekaj nobenemu ne poveš, potem to nihče ne ve, ne vem kako bi vedel da nisem z noben pred njim spala, sej pa nima vedeževalskih sposobnosti, mah, kako filanje ega? dej, dej... To se zdej tolažite tiste, ki niste s svojim prvim tipom, zaradi mene kr
P***a ste ene nepismene!
pa saj to ti pravim. da je razlika, če tip ne ve, da si devica jebemti. govora je bilo o tem kako tipi IZBIRAJO device. če IZBERE devico, jo z razlogom. in ta zagotovo ni "čistost od boga".
ja, ful mi je bad, ker nisem ostala s prvim tipom s katerim sem se pri 16ih dala dol na eni žurki.

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Nepismena nisem, mogoče si ti čudno napisala da sem te očitno narobe razumela.
No pač, vsakem svoje, ni treba tragikomičnega teatra zdej tu zganjat v zevzi prvega tipa, ker se itak naše izkušnje, dojemanja in konec koncev, tudi bivši tipi razlikujejo (moji ne, ker jih nimam, pač pa od tistih, ki ste mele več kot enega)
No pač, vsakem svoje, ni treba tragikomičnega teatra zdej tu zganjat v zevzi prvega tipa, ker se itak naše izkušnje, dojemanja in konec koncev, tudi bivši tipi razlikujejo (moji ne, ker jih nimam, pač pa od tistih, ki ste mele več kot enega)
Jaz si za prvič ne bi izbrala ONS. Nedolžnost sem želela izgubiti z nekom, ki mi je nekaj pomenil. To izkušnjo ne bi delila z nekom za eno noč. Se mi zdi, da bi si fantje za ONS rajši izbrali kako drugo punco kot nedolžno, edino če ne podirajo rekorde v tem koliko jih bodo razdevičili. Glede bolečine pa mislim, da nima veze, moj je bil prepričan, da nisem več nedolžna ap me kljub temu ni nič bolelo.
Kika napisal/-a:čuftika napisal/-a: To se zdej tolažite tiste, ki niste s svojim prvim tipom, zaradi mene kr
taki komentarji me pa vedno nasmejijo
jah, to je bil sam komentar na nakladanje od claire, da tipi načrtno iščejo device, kako? gredo v 6. razred, ker vedo da je tam ena 100% nedolžna.
Sej devicam ne piše na čelu da še z noben niso ble.
Kok to folku ni jasno, pa ne vem.
čuftika napisal/-a:Kika napisal/-a:čuftika napisal/-a: To se zdej tolažite tiste, ki niste s svojim prvim tipom, zaradi mene kr
taki komentarji me pa vedno nasmejijo
jah, to je bil sam komentar na nakladanje od claire, da tipi načrtno iščejo device, kako? gredo v 6. razred, ker vedo da je tam ena 100% nedolžna.
Sej devicam ne piše na čelu da še z noben niso ble.
Kok to folku ni jasno, pa ne vem.
omg no! začel se je s tem da sem jz napisala da tipu ful pomen če ve da je bejba devica. Pa to ne pomeni da nas nedevic ne marajo... sm 100% da bi mojmu potncialnemu tipu blo bl všečče bi rekla da sem devica kot pa da sm spala s 15 tipi... ni načrtno je padefinitivno bolj zaželjeno. Iskreno če bi bila jz moški bi mi bila bl všeč bejba z manj kilometrine ker bi ji lažje zaupala. Tk smpa bejbain so mi bl všeč tipi z velik kilometrine. dvojni standardi - pač tako je.
No, jaz sem tip in ne, nikoli nisem palil na device, ker se mi ni ljubilo igrat učitelja.Vedno sem imel raje, da punca zna seksat, česar device ne znajo.
Na device palijo fail "jebaći", ker slabo seksajo in se bojijo kritike.Bejba, ki ji je tipo prvi, pač nima česa primerjati, medtem ko ena, ki jih je dala že nekaj čez, ima.
Če spoznaš punco, ki je stara vsaj 23, se pa ja predpostavlja, da jih je že imela nekaj za sabo, sej verjetno ni bila v samostanu.
Na device palijo fail "jebaći", ker slabo seksajo in se bojijo kritike.Bejba, ki ji je tipo prvi, pač nima česa primerjati, medtem ko ena, ki jih je dala že nekaj čez, ima.
Če spoznaš punco, ki je stara vsaj 23, se pa ja predpostavlja, da jih je že imela nekaj za sabo, sej verjetno ni bila v samostanu.
Nesanica sej se v celoti strinjam s tabo, tut meni če bi bla tip, bi bla bolj všeč ženska z čim nižjim št. partnerjev.
Sem pa mnenja da če maš nekoga ful rad in ti veliko pomeni, potem ti niti ni toliko pomembno koliko je partnerjev mel za sabo, če jih je bilo namreč veliko, ga pač pošlješ na test da se pomiriš in lažje spiš.
Pa dober sex je tak zelo ralativna in osebna stvar. Kar je za neko super, recimo zame ni in obratno. Ženske imamo različne želje v postelji, moški prav tako. Tak da je neumno govorit, ta je slab, OK, slab zate, mogoče bi paza kero drugo bil idealen.
Sem pa mnenja da če maš nekoga ful rad in ti veliko pomeni, potem ti niti ni toliko pomembno koliko je partnerjev mel za sabo, če jih je bilo namreč veliko, ga pač pošlješ na test da se pomiriš in lažje spiš.
Pa dober sex je tak zelo ralativna in osebna stvar. Kar je za neko super, recimo zame ni in obratno. Ženske imamo različne želje v postelji, moški prav tako. Tak da je neumno govorit, ta je slab, OK, slab zate, mogoče bi paza kero drugo bil idealen.
Džeki bo ziher Nesanici odgovoril kaj v zvezi z zmerno kilometrino.
S čimer se načeloma strinjam, mi je pa to postranskega pomena - ali je mel tip pred mano 3 ali pa 30 punc/ljubimk/FF/whatever (oziroma vstavi poljubno cifro). Sklepanje in predvidevanje je zmeri lušna igrca, ja. 

As your lover describes you, so you are.
Nesanica, če bi mi punca rekla, da seksa samo iz "prave ljubezni", v naslednjem stavku pa, da jih je imela 15, bi si mislil, da imam pred sabo eno, ki, ali laže, ali se je pa v lajfu 15-krat zmotila glede "prave ljubezni", se pravi, katastrofalen občutek za tipe.
Če bi rekla, da je imela 15 ONS-jev, bi si mislil, ok, iskrena je, nadaljujemo pogovor.
Lahko je pa številka 15 sestavljena tudi iz 4 zvez,ostalo ONS-ji..
Mislim, ta debata je meni itak malo absurdna.Jaz uživam v seksu in vedno sem iskal bejbe, ki tudi same uživajo.
Če bi rekla, da je imela 15 ONS-jev, bi si mislil, ok, iskrena je, nadaljujemo pogovor.
Lahko je pa številka 15 sestavljena tudi iz 4 zvez,ostalo ONS-ji..
Mislim, ta debata je meni itak malo absurdna.Jaz uživam v seksu in vedno sem iskal bejbe, ki tudi same uživajo.