v-e-s-n-a napisal/-a:delusional napisal/-a:Hvalabogu moj fotr vsej ni mel več otrok s kako drugo, ker tega ne bi prenesla.
Froc

Res ste potrebni strokovne pomoči. Preko svojih temačnih izkušenj tu mečete v en koš in posplošujete neke situacije, ki so lahko tak hudo kontra temu, kaj ste ve doživele...ampak te vaše izkušnje so "svete" in zaj so vsi fotri prasci, ker ne živijo s hčerkami, pa ker majo druge partnerice, pa majo otroci posledice...kaj pa mame, ki delajo pizarije in se pol starši ločijo zarad mamic? ko se mamice kurbajo? ko mamicam ni več do zakona? itak, da bo šel otrok z mamo, ker pri nas pač tako je, da skoraj vedno dobijo/dobimo mame skrbništvo! ampak imajo pol tudi očetje pravico živeti dalje in si ustvariti novo familijo in jo imeti radi! pa če se kapirajo pol z novimi otroki bolje, je po moje tudi rahel vpliv mamic(novih)..al ne? sama osebno pozam 2 primera, ko sta bli mami krivi za "razpad družine", pa sta hčerki ostali pri mamah in sta fotra samo če vikende ali po dogovoru videvala hčerke. ne vem zakaj pol foter ne bi smel imeti nove familije..ali se naj po zobeh meče zarad bivše?

sorry 

Le pravega razloga se ne zavedajo....alkoholik rataš, če več let tvegano piješ. Nima veze ne z ženo, ne z otroci, ampak s tankanjem alkoholnih pijač vase. Kar pa seveda tudi ne počnejo zaradi žene, otrok, smrti staršev....ampak zato, ker niso sposobni težav reševati na drugačen način, ker jim paše tankat in ker se ne zavedajo posledic.

arabelka napisal/-a:Kar se tiče pa otroka na prvem mestu - s sramom mi je fant priznal, da sem prva ženska, ki mu dejansko pomeni več kot otrok. Sliši se grozno, vem. Ampak zdaj, ko je to povedal njej, mu je pa bed.
Tole sem šele zdaj prebrala.....ne morem verjeti....tip definitivno nima vsega razčiščenega v glavi.
Vse kar sem v tej temi želela povedat je, da se "mačeha" in pastorka lahko fenomenalno razumeta, da ima vsak starš pravico do novega življenja in nove veze, pa da ni nujno, da imajo otroci posledice zaradi ločitve otrok...ampak ene tukaj pač zaradi svojih travmatičnih izkušenj trdite svoje, tak da vaše besede so svete in nima smisla, da bi se spuščala v to