One night stand za 'prvič'?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
CocoStar
Sramežljivka
Sramežljivka

One night stand za 'prvič'?

Neprebrana objava Napisal/-a CocoStar »

živjo. zaenkrat sem še devica ampak me zanima kaj si mislite o tem, da prvič seksaš za one night stand. seveda bi moral biti zeeeeeeeeeeelo vroč in pa tudi zaščita je na prvem mestu :) mogoče lahko z nekom ki ga že poznam,ali pa z nekom ki ga nebi.
ker po eni strani se bojim da če bi prvič z resnim fantom in bi me potem pustil bi mogoče obžalovala, ali pa ko bi nehala bi mi lahko bilo žal.

saj one night stand tudi nemora biti tako slab za ''prvič'',kaj vi mislite o tem? :wink:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:12, skupaj popravljeno 1 krat.
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a underdogy »

lahko vprašam kolk si stara?
CocoStar
Sramežljivka
Sramežljivka

sirova štručka napisal/-a:a ti bi seksala sam zato, da neb bla več nedolžna al kva?

ne? saj niti nisem omenila da hočem točno ZDAJ zgubiti nedolžnost.
zanima me samo kako gledate na to če bi prišla takšna priložnost
CocoStar
Sramežljivka
Sramežljivka

underdogy napisal/-a:lahko vprašam kolk si stara?

18 :)
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

Zakaj rabiš mnenje drugih? Če bi se rada znebila nedolžnosti ali pa samo sprobala seks, si pač najdi tipa za ONS. Ne rabiš potem nobenemu tega povedat, torej je čisto vseeno, kaj o tem mislijo ljudje na nekem forumu.
Samo ne pričakuj, da bo tip iz random diskača nežen in uvideven. Verjetno bo pobegnil, če mu boš povedala, da si še nedolžna, če pa mu ne boš, najbrž ne bo lih neboleča in najprijetnejša izkušnja. :P
Because I can.
Uporabniški avatar
peregrina*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a peregrina* »

Jaz sem imela "one night stand" za prvič in verjemi žal ti bo! Pa ni bil tip nek slabi, da bi to bil vzrok. Bil je animator v hotelu na morju in je imel kar velik spisek žensk za sabo zato je bil dokaj spreten že. Vse je lepo in prav, sex morda ni bil slab toda ne občutiš tega, kar je bistvenu pri sexu, spolnosti! To bi naj bil najglobje, najbolj predani ipd izkazovanje ljubezni. In verjemi sex z ljubeznijo/navezanostjo na nekoga NI ENAK, sexu za užitek. Moj nasvet je počakaj, bolj se ti spalača. Bolečini, če te bo zapustil pa se neboš izognila tudi če ne bo prvič zate, ker vsi konci razmerij bolijo, ne samo tisti v katerih se doživi prvi sex ;)

Keep your hopes up!!! :)
"Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind"
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Eh, nena poslušaj zgornje :D
Jaz sn mela podobno zgodbico, morje, luškan tipček, sma se podolčkala...no ne vem, ampak mene ni nič bolelo itd...me je dobro zrihtal :D
Sicer sem dobila ene par dni kasneje čudne fleše, ki so bli plod takratnih opranih možgan, ampak ko danes pomislim za nazaj, je blo idealno :cool: Morje, sončni zahod, šumenje valov, Smile, zvezdice... :D

K sreči sem se mela pod kontrolo in se v tipa nisem zaljubla, niti si nisem tega želela.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Insane.Chich
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Insane.Chich »

Probat ni greh :) Sm glej da se ne boš navezala na tipa ker ti bo lahko pol hudo če ne bosta mela nobenih stikov... Js tega sicer ne bi mogla nikdar nardit ker je zame seks nekej ful intimnega in sem zelo vesela da sm nedolžnost izgubila z resnim (sicer bivšim ampak okej) tipom s katerim sm hodila pol še 4 leta, zdej sva pa ostala prjatla ampak vsaj ne obžalujem da sm dala kr enmu...

Delej kar misliš da je prav in da bo tebi kul :]
Vbistvu Insane.Chick :]
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: ONE NIGHT STAND ZA ''PRVIČ''?

Neprebrana objava Napisal/-a Mr. Nobody »

CocoStar napisal/-a:ker po eni strani se bojim da če bi prvič z resnim fantom in bi me potem pustil bi mogoče obžalovala, ali pa ko bi nehala bi mi lahko bilo žal.

Lol, kaj berem ... :flehan:
teddy_ursa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a teddy_ursa »

...
Zadnjič spremenil teddy_ursa, dne 01. Avg. 2011 14:50, skupaj popravljeno 1 krat.
teddy_ursa
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: ONE NIGHT STAND ZA ''PRVIČ''?

Neprebrana objava Napisal/-a teddy_ursa »

...
Zadnjič spremenil teddy_ursa, dne 01. Avg. 2011 14:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

moj prvič je bil kar z enim - ampak je bil iz golega poželenja... načeloma mi je žal samo zato ker sem se nato v enega tipa ful zaljubila in sem si želela (še vedno) da bi bil on moj prvi.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Zakaj pa? Mislim, zakaj si želiš, da bi bil prvi? A ne bi bilo bolje, da bi bil zadnji? Joke.

Zdej pa resno....zakaj tak pomen dajemo prvemu?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

po moje da zaradi tega ker tud tipom ful pomeni da vedo da so bili prvi...
Sploh pr men je ta moj drugi v kerga sem bla ful zaljubljena takrat rekel da mu je žal da ni prvi - da sem čist zgrešeno začela pojmovat partnerstvo in ljubezen in da bi mi rad pokazal da ni vse tako kot sem takrat mislila...

No kakorkoli bila sem premlada on tudi - med nama prehuda razdalja pa FB takrat ni obstajal sem ga poskusila kasneje najti pa ga ni... če bi ga sedaj srečala bi se poročila z njim < bom po moje do konca lajfa rahlo zaljubljena vanj...
Odgovori