A so ženskam res všeč "barabe" ??

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
maiteperroni
Sramežljivka
Sramežljivka

A so ženskam res všeč "barabe" ??

Neprebrana objava Napisal/-a maiteperroni »

Pozdravljene vse, ki ste na tem forumu :hallo: !

že vnaprej se veselim vaših nasvetov, komentarjev....

No..za to teme me je navdušila moja prijateljica s svojimi problemi, ki jih ima s svojimi fanti pa tudi ko bolje pomislim, poznam veliko takih primerov.

V eni izmed teh situacij sem tudi jaz....in sicer:

Jaz sem do sedaj imela fante, ki so bili "barabe", tako rečeno mi niso bili všeč tisti ki so bili preveč razumljivi, prijazni, nikoli se ne bi kregali... Jaz pa od moškega hočem prav obratno..v bistvu me na moških privlači njihova nedostopnost, samozavest, moški ego, trma, ...

Nevem pa zakaj.. to me mučii.. Rada bi res nekoga ki po mojem opisu ne bi bil "baraba"..samo da ko se pojavi tak ( prijazen,razumljiv,miren) ne čutim nič do njega, pa naj bo še kako lep pa lušten pa fajn...

NO včeraj sem odšla na prvi zmenek s tem fantom...pa ima dober avto,fajn družino (jih poznam) , on je prijazen, pa zelo kulturen....

Spet nastopi ta problem, ni mi všeč to na njemu da je neki "perfekten " u glavnem mi ni MOŠKI !!

UPam da sem bila dokaj jasna...S pisanjem mi je zelo težko razložiti situacijo...

Adijoo ... pa pišite.. :!: :!: :)
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr. Nobody »

Poznam kar precej takšnih primerov. Meni se zdi žalostno.
maiteperroni
Sramežljivka
Sramežljivka

Mr. Nobody napisal/-a:Poznam kar precej takšnih primerov. Meni se zdi žalostno.

V kakšnem smislu žalostno...me zanima. :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

žalostno zato, ker je on idealen moški pa nobene ne dobi, ker ni baraba... :D
maiteperroni
Sramežljivka
Sramežljivka

Jochie napisal/-a:žalostno zato, ker je on idealen moški pa nobene ne dobi, ker ni baraba... :D

Ja to je res... No naj ti tko povem. Kaj misliš o tem? Men prijateljice govorijo, naj se spustim s tem v vezo ker pač itak je boljš če te ma vel on rad kot ti njega. Hočejo reči da če sem do zdej imela barabe, pa se zveza ni obnesla, naj probam s tem tud če mi na začetku ni všeč morda pa je on "tisti"...tako rečeno morda pa se z mi z njim zveza obnese..Kaj paviš ti na to?
A bi se spustila v to zvezo?
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Kakšne barabe.Baraba je vsaj zame nekdo, ki dila oz. zganja nek kriminal.

Domislico, da je vsak samozavesten in odločen tip, ki se ne pusti ženskam zajebavat baraba, so si izmislili tipi, ki ne morejo imeti žensk.Potem pa to bedarijo ženske perpetuirate dalje.

Ženske neustavljivo privlači moški karakter.Moški karakter pa je: samozavest, dominantnost, trma, nepopustljivost.To je človek s hrbtenico, to je moški.

Tako kot s enobenemu normalnemu tipu ne vstane na eno grdo, tako je povsem logično, da ženske ne more privlačiti sluzast, uslužen tip, ki ji v vsem ugodi.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

mja, tudi mene privlačijo moški, ki jih je izziv dobit. to sem si malo razlagala s tem, da je tudi moj foter bil ''baraba'', malo pa s tem, da to vendarle ni tako čudno in da tudi marsikaterega drugega privlači nekaj težje ulovljivega, drugačnega, ipd. lahek plen pač ni trofeja :D
vrtavka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vrtavka »

Džeki napisal/-a:Kakšne barabe.Baraba je vsaj zame nekdo, ki dila oz. zganja nek kriminal.

Domislico, da je vsak samozavesten in odločen tip, ki se ne pusti ženskam zajebavat baraba, so si izmislili tipi, ki ne morejo imeti žensk.Potem pa to bedarijo ženske perpetuirate dalje.

Ženske neustavljivo privlači moški karakter.Moški karakter pa je: samozavest, dominantnost, trma, nepopustljivost.To je človek s hrbtenico, to je moški.

Tako kot s enobenemu normalnemu tipu ne vstane na eno grdo, tako je povsem logično, da ženske ne more privlačiti sluzast, uslužen tip, ki ji v vsem ugodi.

Mislim da je nekaj vmes najboljša izbira. ;) Med po tvojem 'moškim s hrbtenico' in 'sluzastim, uslužnim tipom'.
marie-ann
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a marie-ann »

hmm pa saj je komaj prvi zmenek :) ne vem, kaj ne bi še malo probala, pa morda kakšne različne situacije, da ga malo boljše spoznaš?nevem, gresta gledat kakšno tekmo, gresta v kino kakšen takšen film, gledališče, karkoli je pač vama skupaj vredu, ne samo te pijačke pa večerje pa bari... lahko da je na kakšne področju pa res ful "možat", samo se ti v takih vedno istih okoljih ne more pokazat v vsej svoji luči? :)
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

odvisno, kakšne vrste barabe.

če žensko privlačijo samo uni prasci, ki z ženskami delajo kot s smetmi, vleče naprej še neke vzorce iz družine, ki jih še ni razrešila in sploh še ni zrela za nek partnerski odnost v polnem pomenu besede.

drugače pa je dejstvo, da ženske prepogosto postavljamo tipe v položaj plena, kar pa je zgodovinsko in evolucijsko narobe. veliko več potenciala za obstoj zveze ima odnos, kjer je ženska plen in jo tip lovi. ker če jo ne... potem pač le ni tako zelo zainteresiran...
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Za mene baraba je moski, ki iskorisca zenske, lahko je lep, postaven, inteligenten in se zaveda, da lahko dobi katerokoli zensko in vedno ima na zalogi se kako drugo punco in jih vrti okoli sebe, se pravi tip je manj pozoren do punce, ker ve, da vedno bo prisla nova... pac to je tip, ki te ne poklice, se obnasa svinjski, pac mu je vseeno, ker ima rezerve...in tukaj se zenske zivcirajo, ker se ne morejo uveljeviti pri takemu tipu, hocejo biti njegove edine ampak to nikoli ne dosezejo zadosti, ker enostavno niso edine...A te take barabe privljacijo? menim da je to zapravljanje casa! Isci kompatibilnost, ostalo ti je trenutno stanje mozganov!
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Kika napisal/-a: veliko več potenciala za obstoj zveze ima odnos, kjer je ženska plen in jo tip lovi. ker če jo ne... potem pač le ni tako zelo zainteresiran...

Tole je negativen filter, sej sem že razložil.Tip, ki dolgo vztraja pri lovu na eno:

-druge ne more imeti

ali pa

-mu gre samo za seks

Ko prerasteš določeno obdobje, iščeš kaj resnega,se ti ne ljubi igrat igric, uganjevat, ali se punca dela plen in malo nedostopno, ali pa res ni zainteresirana..Ampak pač greš dalje.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^kolk je to "dolgo" (vztraja)?
Sej mu je ni treba 2 leti zalezovat; enako mu pa tud ni treba takoj se it obrniti k drugi (oz. stran), če punca že na "živjo" ne spusti hlačk. :roll: ..kaj pa če mu je pač res tolk všeč ena in se zato mal dlje ukvarja z njo? - pa to še ne pomeni takoj, da se gresta nekih igrc..
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

džeki, če te ma ženska sam za ego boost, to hitro vidiš in potem itak ne vztrajaš.

govorim o varianti, ko pač tip naredi korak ali dva proti ženski in se potem ona valda odzove in mu stopi naproti.

razne igrice nedosegljivosti se tut meni zdijo totalno mimo.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

zame pa je definicija barabe moj tip moških - to so moški ki mi načeloma kažejo da bi zame naredili vse, vedno so dosegljivi, super skrbijo zame - po drugi strani pa vem da nisem edina (ampak me iskreno to sploh ne moti dokler so druge na drugem mestu in skrivajo njihov obstoj pred mano...

ampka da ne bom OT:

mojokolegico je lovil tak ful vredi dečko in ona mi je takrat rekla da se ne more niti zamisliti da bi se lubčkala z njim, da jo tip niti najmanj ne privlači. takrat je bla ful v badu zarad enga tipa in jz sem temu tapridnemu rekla da če kdaj naj napade zdaj ko je kolegica najbolj ranljiva in naj bo moški. on je to naredu in jo nepričakovano poljubil ona je ugotovila da to ni tako grozno in zdaj sta že 4 leta par.
ps. jz sm pa zarad tega ker sm ju skup spravla njuna najboljša kolegica... :D
Odgovori