Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
višnja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a višnja »

Sirova štručka, se zahvaljujem še tebi. Pristna energija, to je, zgleda, odgovor na pereče vprašanje. :D

sirova štručka napisal/-a:najboljš kr konkretno vprašat kar vaju zanima, pa bomo probal najt čimbolj diplomatski odgovor... :D

Dobra si :cool: :D !
Moonlight princess
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Moonlight princess »

Torej vidim da je rubrika zopet v aktivnosti po zaslugi bika.... imam eno vprašanje in ti bom zelo hvaležna če boš našel čas za odgovor....stvar je sledeča : po dolgem času sem se rešila zastrupljajoče nesrečne ljubezni do osebka ki mi je dobesedno pil energijo...priznam da so take vrste rane pri meni naredile svoje...in to je strah se ponovno zaljubiti ker sem bila že nekajkrat grdo izigrana kar se ljubezni tiče...enostavno nimam več upanja za ljubezen ....zanima me če mi v bližnji prihodnosti kaže da imam navkljub vsemu še vedno kanček upanja.... da bom našla vsaj droben žarek sreče na tem področju.....hvala za odgovor in lep pozdrav
THE SKY FALLS AND YOU FEEL LIKE IT'S A BEAUTIFUL DAY
Majchyy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Majchyy »

Zdravo bik,

postavila bi vprašanje v zvezi z ljubeznijo in sicer kako nama vnaprej kaže s fantom?

Že nekaj časa razmišljava tudi o skupni selitvi poleg tega pa tudi v drugi kraj. Ali bo do tega v kratkem prišlo?
Zanima me tudi glede moje zaposlitve, ali se kmalu kaže kaj pozitivnega na tem področju?

Hvala in lep pozdrav!
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

Moonlight princess napisal/-a:Torej vidim da je rubrika zopet v aktivnosti po zaslugi bika.... imam eno vprašanje in ti bom zelo hvaležna če boš našel čas za odgovor....stvar je sledeča : po dolgem času sem se rešila zastrupljajoče nesrečne ljubezni do osebka ki mi je dobesedno pil energijo...priznam da so take vrste rane pri meni naredile svoje...in to je strah se ponovno zaljubiti ker sem bila že nekajkrat grdo izigrana kar se ljubezni tiče...enostavno nimam več upanja za ljubezen ....zanima me če mi v bližnji prihodnosti kaže da imam navkljub vsemu še vedno kanček upanja.... da bom našla vsaj droben žarek sreče na tem področju.....hvala za odgovor in lep pozdrav

Vidim da si v težavah, ki pa niso premostljive. V sebi maš energijo, ki jo trosiš okoli in pričakuješ, da ti jo bojo ostali vračali in iz tega tudi tvoje razočaranje. Na žalost ta tvoja energija privlači partnerje, ki se hranijo in napajajo s tvojo energijo. Zaprla si se v sebe in si kot hiša brez vrat, ki ne pusti vstopa nobenemu. Je pa strah prisoten in seveda kot vem je strah nakoli ga je polno notri pa nič.
Za v prihodnosti pa imaš lepe karte in kaže se mi tudi neka spremeba okolja v katerem živiš. Nevem zakaj vendar kaže se mi tujina al pa kraj ob vodi, ki bi popestril in spremenil tvoje življenje. Pozabit pa moraš predvsem preteklost in vse vzet za učno urico in iz nje nekaj potegnit. Predvsem, da skrbiš za sebe kar nikakor ni egoizem. Mam občutek, da ti bo novo leto prineslo tudi to kar si želiš.

Lep pozdrav bikec hehehehe
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Majchyy napisal/-a:Zdravo bik,

postavila bi vprašanje v zvezi z ljubeznijo in sicer kako nama vnaprej kaže s fantom?

Že nekaj časa razmišljava tudi o skupni selitvi poleg tega pa tudi v drugi kraj. Ali bo do tega v kratkem prišlo?
Zanima me tudi glede moje zaposlitve, ali se kmalu kaže kaj pozitivnega na tem področju?

Hvala in lep pozdrav!

Prav v kratkem ne sicer pa čas je relativen. Pri zobarju je minuta ura kjer nam je pa lepo je pa ura minuta. Zato bi pred novim letom ne bo še nič. Kaže pa se mi enota dve tako želim vama, da ne bo dve leti. Bo pa definitivno in to bo na kraj kjer se bosta resnično dobro počutila. A ja tu vidim malo neodločnosti kar vaju ovira pri premiku. Razmišljanje in strah pred tem ker tam kjer gresta je neznano. Pa nč bat vse bo v vajino dobro.

Zaposlitev bo vendar ne bo trdna in boš iskala drugo, bolj se mi kaže začasna rešitev. Mogoče za kak polovični delavni čas. Vse je povezano z selitvijo in s tvojim partnerjem. Precej energije je tja vloženo in ko se bo to uredilo bo tudi taprava zaposlitev prišla. Moč energije je neizmerna .

lep pozdrav bikec
Tanisha 24
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Tanisha 24 »

Uuu še jest, še jest :)

Mene pa zanima če bova ostala s sedanjim fantom skupi pa kdaj bo poroka pa otroc pa to (če sploh) :))))

Hvala za odgovor!

Lp
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Tanisha 24 napisal/-a:Mene pa zanima če bova ostala s sedanjim fantom skupi pa kdaj bo poroka pa otroc pa to (če sploh) :))))
Če ostaneta skupaj: takrat, ko se bosta zmenila za to. :P
Moonlight princess
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Moonlight princess »

hm ja maš prav pri meni je temu kar praviš širjenje in nevračanje energije enostranska ljubav ki pa se ponavlja znova in znova posledično se ''skrivam'' ker razočaranja delajo svoje in si jih želim prihranit...kar je res je res lajf je ena sama šola....

Tujina oz kraj ob vodi mislim da vem kaj bi to blo 1. opcija je toti lep naš Maribor ob Dravi, kjer študiram oz 2. opcija je ta da vsake toliko pobegnem k svojemu drugemu delu rodbine ki pa je v kraju ob jezeru.To bi znalo bit to ker tja hodim ko se želim odklopit od vsega

Delam na tem da se posevečam sama sebi in to je tudi moj cilj v prihodnosti.

Upam da se mi to uresniči kar si želim ....iz tvojih ust v Božja ušesa...

Skratka Bik obvladaš saj sama se v tvojih besedah najdem tako da vsaka čast in še enkrat hvala ter oprosti ker ti težim hehe
THE SKY FALLS AND YOU FEEL LIKE IT'S A BEAUTIFUL DAY
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Moonlight princess napisal/-a:hm ja maš prav pri meni je temu kar praviš širjenje in nevračanje energije enostranska ljubav ki pa se ponavlja znova in znova posledično se ''skrivam'' ker razočaranja delajo svoje in si jih želim prihranit...kar je res je res lajf je ena sama šola....

Tujina oz kraj ob vodi mislim da vem kaj bi to blo 1. opcija je toti lep naš Maribor ob Dravi, kjer študiram oz 2. opcija je ta da vsake toliko pobegnem k svojemu drugemu delu rodbine ki pa je v kraju ob jezeru.To bi znalo bit to ker tja hodim ko se želim odklopit od vsega

Skratka Bik obvladaš saj sama se v tvojih besedah najdem tako da vsaka čast in še enkrat hvala ter oprosti ker ti težim hehe

ni panike ti samo uživaj in naj se zgodi to kar je v najvišje dobro za tebe. Mogoče pa bi ti priporoču prebrat kakega Oshota. Ma dobre zamisli čeprav dost propagira tantro. Ima pa dobre poglede.

Z ljubeznijo v srcu bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Moonlight princess napisal/-a:hm ja maš prav pri meni je temu kar praviš širjenje in nevračanje energije enostranska ljubav ki pa se ponavlja znova in znova posledično se ''skrivam'' ker razočaranja delajo svoje in si jih želim prihranit...kar je res je res lajf je ena sama šola....

No lepo se to sliši. Videla boš da ko boš dala sami sebe tisto kar rabiš bo prišel tisti ki bo to spoštoval. Gandi je reku "bodi sprememba. Spremeni se in vse se bo spremenilo okoli tebe."
Tanisha 24
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Tanisha 24 »

No jest sm bla pred časom pri eni vedeževalki pa mi ni hotla nč govort. Dobesedno me je nagnala ven, češ da je okol mene tolk negativne energije, da ona v tem primeru ne govori. Pa rekla mi je samo nej se naslednje 3 mesce ful čuvam in to je to. Mal mi je blo scary use skup. Pa me zanima, če ma kdo kakšno idejo, zakaj mi ni hotla nč povedat oz. v kakšnih primerih vedeževalke nardijo to kar je ta men nardila ???
Majchyy
Sramežljivka
Sramežljivka

Hvala bik za odgovor.

Res je da se že nekaj časa odločava za selitev vendar nekako se vedno prelaga. Predvsem je povezano s službo.

Sedaj imam še eno vprašanje in sicer je moj fant ravno danes imel razgovor za službo. Kako mu kaže, ali bo sprejet?

Glede premika pa je res tudi predvsem pri meni malo prisoten strah pred novostmi.

Lp
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Tanisha 24 napisal/-a:No jest sm bla pred časom pri eni vedeževalki pa mi ni hotla nč govort. Dobesedno me je nagnala ven, češ da je okol mene tolk negativne energije, da ona v tem primeru ne govori. Pa rekla mi je samo nej se naslednje 3 mesce ful čuvam in to je to. Mal mi je blo scary use skup. Pa me zanima, če ma kdo kakšno idejo, zakaj mi ni hotla nč povedat oz. v kakšnih primerih vedeževalke nardijo to kar je ta men nardila ???

Če bi bil na tvojem mestu bi se prvo vprašal kaj je z mao narobe. Kaj je to, da mi je ta oseba pokazala ogledalo. Kajti vedi kar nas prizadene j v nas samih. Kar nas ne prizadene sploh ne opazimo. Nekateri tega sploh ne bi jemali tako tragično al pa opazili. Je bila pač taka ,energija, ki jo določeni ljudje zaznajo.
Vidu sn tudi tvoje vprašanje pri vedeževanju pa malo bolj podrobn opis dogodka. Nekaj mi govori, da ni vse lih tako idealno kot opisuješ. Strah v tebi tli. Skratka vse je lepo zavito v celofan kaj je pa notri ne vem. Določene stvari tlačiš globoko v sebi in maš kr nekaj skritih prepričanj ki niso tvoja ki so ti jih vcepili. Ko bojo ta privrela na dan bo z vsakim trenutkom, ki jih tlačiš slabše in razočaranje večje.
To energijo čutim brez gledanja kart.

Pa lep dan bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Majchyy napisal/-a:Hvala bik za odgovor.

Res je da se že nekaj časa odločava za selitev vendar nekako se vedno prelaga. Predvsem je povezano s službo.

Sedaj imam še eno vprašanje in sicer je moj fant ravno danes imel razgovor za službo. Kako mu kaže, ali bo sprejet?

Glede premika pa je res tudi predvsem pri meni malo prisoten strah pred novostmi.

Lp

Tu naj bi dobil službo vendar pa bo kar nekaj preglavic oziroma zapletov. Ne kaže pa m, da bi bla ta služba za njega oziroma, da je služba, ki si jo on želi. Seveda posledica tega je težava pri iskanju službe. Predlagu bi, da si išče službo kjer bo resnično kreativen in se bo dobro počutil v njej.

Z ljubeznijo v srcu bik
Majchyy
Sramežljivka
Sramežljivka

[quote="bik"][quote="Majchyy"]Hvala bik za odgovor.

Lp[/quote]

Tu naj bi dobil službo vendar pa bo kar nekaj preglavic oziroma zapletov. Ne kaže pa m, da bi bla ta služba za njega oziroma, da je služba, ki si jo on želi. Seveda posledica tega je težava pri iskanju službe. Predlagu bi, da si išče službo kjer bo resnično kreativen in se bo dobro počutil v njej.

Z ljubeznijo v srcu bik[/quote]

Hvala za tako hiter odgovor :)

Hmm ne vem, sam pravi da bi bil vesel če bi dobil to službo.
Je pa od tega odvisna selitev, saj razmišljava v primeru da ne dobi tu, greva iskat v drug malo večji kraj.

Lep pozdrav!
Odgovori