sirova štručka napisal/-a:najboljš kr konkretno vprašat kar vaju zanima, pa bomo probal najt čimbolj diplomatski odgovor...
Dobra si

Moonlight princess napisal/-a:Torej vidim da je rubrika zopet v aktivnosti po zaslugi bika.... imam eno vprašanje in ti bom zelo hvaležna če boš našel čas za odgovor....stvar je sledeča : po dolgem času sem se rešila zastrupljajoče nesrečne ljubezni do osebka ki mi je dobesedno pil energijo...priznam da so take vrste rane pri meni naredile svoje...in to je strah se ponovno zaljubiti ker sem bila že nekajkrat grdo izigrana kar se ljubezni tiče...enostavno nimam več upanja za ljubezen ....zanima me če mi v bližnji prihodnosti kaže da imam navkljub vsemu še vedno kanček upanja.... da bom našla vsaj droben žarek sreče na tem področju.....hvala za odgovor in lep pozdrav
Majchyy napisal/-a:Zdravo bik,
postavila bi vprašanje v zvezi z ljubeznijo in sicer kako nama vnaprej kaže s fantom?
Že nekaj časa razmišljava tudi o skupni selitvi poleg tega pa tudi v drugi kraj. Ali bo do tega v kratkem prišlo?
Zanima me tudi glede moje zaposlitve, ali se kmalu kaže kaj pozitivnega na tem področju?
Hvala in lep pozdrav!
Moonlight princess napisal/-a:hm ja maš prav pri meni je temu kar praviš širjenje in nevračanje energije enostranska ljubav ki pa se ponavlja znova in znova posledično se ''skrivam'' ker razočaranja delajo svoje in si jih želim prihranit...kar je res je res lajf je ena sama šola....
Tujina oz kraj ob vodi mislim da vem kaj bi to blo 1. opcija je toti lep naš Maribor ob Dravi, kjer študiram oz 2. opcija je ta da vsake toliko pobegnem k svojemu drugemu delu rodbine ki pa je v kraju ob jezeru.To bi znalo bit to ker tja hodim ko se želim odklopit od vsega
Delam na tem da se posevečam sama sebi in to je tudi moj cilj v prihodnosti.
Upam da se mi to uresniči kar si želim ....iz tvojih ust v Božja ušesa...
Skratka Bik obvladaš saj sama se v tvojih besedah najdem tako da vsaka čast in še enkrat hvala ter oprosti ker ti težim hehe
Moonlight princess napisal/-a:hm ja maš prav pri meni je temu kar praviš širjenje in nevračanje energije enostranska ljubav ki pa se ponavlja znova in znova posledično se ''skrivam'' ker razočaranja delajo svoje in si jih želim prihranit...kar je res je res lajf je ena sama šola....
Tujina oz kraj ob vodi mislim da vem kaj bi to blo 1. opcija je toti lep naš Maribor ob Dravi, kjer študiram oz 2. opcija je ta da vsake toliko pobegnem k svojemu drugemu delu rodbine ki pa je v kraju ob jezeru.To bi znalo bit to ker tja hodim ko se želim odklopit od vsega
Delam na tem da se posevečam sama sebi in to je tudi moj cilj v prihodnosti.
Upam da se mi to uresniči kar si želim ....iz tvojih ust v Božja ušesa...
Skratka Bik obvladaš saj sama se v tvojih besedah najdem tako da vsaka čast in še enkrat hvala ter oprosti ker ti težim hehe
Tanisha 24 napisal/-a:No jest sm bla pred časom pri eni vedeževalki pa mi ni hotla nč govort. Dobesedno me je nagnala ven, češ da je okol mene tolk negativne energije, da ona v tem primeru ne govori. Pa rekla mi je samo nej se naslednje 3 mesce ful čuvam in to je to. Mal mi je blo scary use skup. Pa me zanima, če ma kdo kakšno idejo, zakaj mi ni hotla nč povedat oz. v kakšnih primerih vedeževalke nardijo to kar je ta men nardila ???
Majchyy napisal/-a:Hvala bik za odgovor.
Res je da se že nekaj časa odločava za selitev vendar nekako se vedno prelaga. Predvsem je povezano s službo.
Sedaj imam še eno vprašanje in sicer je moj fant ravno danes imel razgovor za službo. Kako mu kaže, ali bo sprejet?
Glede premika pa je res tudi predvsem pri meni malo prisoten strah pred novostmi.
Lp