Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Se strinjam. Čim bolj preprost zgornji del, navaden.
Malce primerov z neta (seveda s prilagoditvami :D)

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

haha, tole belo srajčko iz predzadnje vrste imam tudi jaz - kupljena v ZDA in nikoli nošena ker pač res nevem na kaj jo kombinirat - takole brez definitivno ne upam... :P
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *LittleBug* »

Ok jz bi pa rabila kakšno idejo, kako se olečt za žurat. Da je sexi ne pa trashy. Zadnje čase mi je full všeč styling Nine Osenar na Big Brotherju. Zanima me tut, če katera ve kakšen razpon cen ma Nina Šušnjara...
...Look but dont touch
Touch but dont taste
Taste but dont swallow...
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Nesanica napisal/-a:haha, tole belo srajčko iz predzadnje vrste imam tudi jaz - kupljena v ZDA in nikoli nošena ker pač res nevem na kaj jo kombinirat - takole brez definitivno ne upam... :P

na kavbojke ali crne bolj elegantne hlace :?:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ verjetno je mislila brez modrca :)

*LittleBug* napisal/-a:Ok jz bi pa rabila kakšno idejo, kako se olečt za žurat. Da je sexi ne pa trashy. Zadnje čase mi je full všeč styling Nine Osenar na Big Brotherju. Zanima me tut, če katera ve kakšen razpon cen ma Nina Šušnjara...

Kratko krilo+ zaprt zgornji del ali pa dekolte+hlace. Najslabse je mini krilo+ dekolte. Pa petke seveda, ce znas hoditi v njih.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^sem čisto pozabila.Hvala za nasvete :D Spodaj imam večinoma črn bodi, krajšo črno jopico ter eno daljšo "zlato" verižico z jelenčkom :D
The world is as you are.
tinka21
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: škofja loka

Neprebrana objava Napisal/-a tinka21 »

hej hej!! evo ker vidim da ste se tuki ful razpisale me zanima še vaše mnenje..sem zelo velika punca in seveda tud suhcana..in sedaj me zanima v kaj bi mene oblekli? :) zbiram različne ideje..:D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Kaj pa kao nebi mogla oblect? To je najboljsa kombinacija postave in kar vecina stvari pase. Trapasto zdej 1001 kombinacijo pisat, ker je res prakticno vse. Odvisno pa tudi od okusa in stila...
tinka21
Sramežljivka
Sramežljivka

uh marsikaj ne morem dat gor..pa vem da je lepo gledat suha dekleta pa velika kao idelana postava..ampak pr men že postane ta problem da mam rahlo krive noge..in potem se ti sistem podere..ko bi rad nekaj najhujšega ;) okej potem pa samo kešna nora ideja za sobotni večer? ;)
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Daj nalimi kakšno fotko, kaj rada nosiš, v kakšnih oblačilih se dobro počutiš pa se bo lahko kaj svetovalo, tako v prazno pa sploh nima smisla.
Lahko pa nalepiš tudi sliko svoje postave. :)
tinka21
Sramežljivka
Sramežljivka

http://img585.imageshack.us/i/morje2.jpg/

v glavnem ne vem kaj sm ščarala..upam da je dobra slikca :) nosim pa res vsega po malo ;) nisem ni kaj zbirčna..
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

*mala*, da te malo zmotim :) Iz katere strani je prva slika v zadnji vrsti?Zadnje čase mi je ta stil (če ga lahko tako poimenujem, ker ne vem kam bi ga uvrstila) zelo všeč.Me spominja na Sonny iz Disneyevih nanizank :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

www.polyvore.com. Kjer lahko vsak sestavlja kombinacije. Js sm takrat v iskalnik vtipkala "plaid skirt" in ko najdeš kul krilo, pogledaš če kdo že naredil kako kul kombinacijo :D Kul stran, ko preveč časa.

tinka21- težko je svetovat glede stila oblačenja, ko je pa najbolj pomembno kako se ti počutiš v oblačilih in se to res vidi tudi navzven.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

v-e-s-n-a napisal/-a:na kavbojke ali crne bolj elegantne hlace :?:

v bistvu je bl to kar je mala napisala. kajobleči spodaj, ker je material prosojen. Črni korzet mi je grd, beli tudi, kožna barva ješe bolj grozna... totalno nenosljiva srajčka...
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Lahko pa imaš čez to srajčko kakšen korzet, brezrokavnik ipd.. :) durgače pa spodaj..hja jaz bi mela majčko belo oprijeto.
It was forever..but it didnt last long..
Zaklenjeno