Gossip Girl #2

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
miss.bunny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss.bunny »

*mala* napisal/-a:Opa, opa, kaj je pa tole (možen spoiler, zato se ne upam prilepit kar fotko :D, 9. del)

aaaaaagggrrhh :S men nikakor noce odpret te strani :S... in me tko muci kaj je na njeeej :(
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Pa res ne dela več. KLIK za stran (3 slika).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
miss.bunny
Komunikatorka
Komunikatorka

uu... woow. Hualaa za slikco :)

pozitivno presenecena :) ..
Uporabniški avatar
miss.bunny
Komunikatorka
Komunikatorka

& dekleta kaj pravite o novi epizodi GG ??

jas sem bla ful pozitivno presenecena.. chuc & blair tam na koncu <3 aaaa... kr napado jo je ona pa nazaj.. ko tva tigra sta bal (: hh..

morem rect da sm dougo cakala na tksno epizodo v tej sezoni !!.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Potem boš šele naslednji del vesela :D

Dokaz: promo

Dobr zgleda.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

naslednji del izgleda super :)
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
miss.bunny
Komunikatorka
Komunikatorka

Res zgleda dobro (:

komaj komaj cakam na nasledno epizodo !!

tole bo se zanimivoooo :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Em. Men sta pa zadnja 2 dela bla kar mal bedna..tko nesmiselno vse skupaj :? ..tole z Juliet se mi že predolgo vleče, da bi blo še zanimivo in bi blo fajn čim prej zvedet kaj se sploh dogaja - ampak zgleda je scenaristom to glavna "fora" te sezone, al kako, in bojo probal zadevo razvlečt še bolj?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Opis naslednjega dela (z belo spet :D): CAN CHUCK AND BLAIR REALLY BE FRIENDS? — Chuck (Ed Westwick) and Blair (Leighton Meester) decide it’s in both their best interests to put the past behind them and end their vindictive games. Nate (Chace Crawford) confronts Juliet (guest star Katie Cassidy) after discovering a secret she has been keeping from everyone. Dan (Penn Badgley) and Nate realize they both still have feelings for Serena (Blake Lively).
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^je za pričakovat, glede na to da bo naslov epizode "Juliet doesn't live here anymore" - pričakujem, da se je bodo znebili iz serije?

Ahhh, zadnji stavek je pa adijo, resnično nepotrebno. Slika

Aja, pa yay Eric - škoda, ker je tolk mal v seriji (bojda igralec pravi, da noče bit preveč vpleten v serijo, ker si želi novih projektov).
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Noup, mislim da bo še ostala. Vsaj v 9. epizodi še definitivno. Meni je ona itak kul.

Pa ta učitelj od Serene mi je ful podoben tistemu bratrancu od Nata. Najprej sem mislna da je ista oseba :lol:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^aha; nisem niti šla tolk naprej raziskovat..
Ja, sej, po svoje mi je všeč lik, sam mal sem že nestrpna, I guess, in želim čim prej vidt razplet. :D

Hehehe, zgleda imajo tud za Sereno nek "vzorec" moških na katere pada. :D
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

*mala* napisal/-a:Pa ta učitelj od Serene mi je ful podoben tistemu bratrancu od Nata. Najprej sem mislna da je ista oseba :lol:

Ane, jaz tudi. On Pip al kaj je bil, ne vem točno, sam men je zgledu kot en Pip.

V tem delu mi je blo kul, da je prišla mal Little J. nazaj, če bi blo po moje bi tak pre*ukala Blair pa zanalešč ostala.

Pa Lily mi ga je zmagala s tisto ''reverse psychology'' foro :D Serena je prav nucala to slišat.

Ful mi je čudno, da Chuck nič več Eve niti ne omeni.... Pa tak jo je mel kao rad. Blair pa spet tak srednješolsko deluje, da mi je prav ista dosadnjakinja kot Serena ratala. Nič novega. Pa jaz bi tud več Eric on-screen time, všeč mi je bla njegova prizemljenost.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

*mala* napisal/-a:Pa ta učitelj od Serene mi je ful podoben tistemu bratrancu od Nata. Najprej sem mislna da je ista oseba :lol:

:lol: Js tudi! Cel čas sm misnla oz. vse dokler ni prvič omenla imena (mislim da po tistem k je zjutraj "zbežala" od njega). :D
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Oooo, konec zadnje epizode je bil pa res huuud! :D Še komad Dancing on my own sem vzljubila :D
Use your head and follow your heart.
Odgovori