Višje cene pri Đabestu

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Uporabniški avatar
passiflora
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a passiflora »

RoNcoLiNo, imaš ti tudi Džabest? Omenjaš it na "navadno naročnino". Mene mal zanima, kakšne opcije si gledala, če si, ker me zanima, kaj iskat, potem ko mi Džabest poteče zaradi EMŠO-ja.
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

Pasiflora,ja imam đabest. Jaz sem razmišljala o večernih in vikend pogovrih ali pa kar karticah. Ker itak bi me povsod preveč stali sms-i :(. Tako da bom najverjetneje ostala pri Đabestu in gladko pogolnitila tiste 4€ mesečno :(
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
Uporabniški avatar
passiflora
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a passiflora »

Ma ja, za 1000 SMS res ni slabo. Jaz sem gledala Osnovni povezani, pa jih ima 100, ampak pol pa nula minut v druga omrežja.

A mogoče kdo ve, če se da svojo številko, takrat ko ti poteče pogodba, prenesti na koga drugega (zato da imaš lahko naprej enak paket, samo na drugo ime)?
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ja, to se da, sm jst hotla pr Simobilu tako narest, ker ne morem več imet Orto v nulo, pa je bla sestra pripravljena, da sklene na svoje ime ta paket zame. Sm na Simobilu direkt povedala, za kaj gre in so mi rekli, da v tem primeru naredimo prenos lastništva številke z mene na sestro. Pol bi ona kao imela tisto cifro, k jo mam zdej jest, v bistvu pa jst koristila ta paket. :)
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
foxy.lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a foxy.lady »

Horus napisal/-a:#1 nisem pravnik, se mi pa zdi, da če eksplicitno omenijo itak đabest, to velja LE za itak đabest - naj kaka pravnica potrdi ali ovrže, prosim.

#2 cenovna diferenciacija - pač spustijo cene klicev v druga omrežja. To ne preprečuje "zastonj minut" xD

#3 kje je fora, da tušmobil sam sebi v skledo pljuva? Če jih mobitel skensla s svojga omrežja, bodo oni imeli veliko več težav kot mobitel, ki je tudi pred tušmobilom normalno funkcjoniral

#4 če je to vse jasno meni kot laiku, kaj šele vse morajo videti pri tem mobitelovi mastno plačani odvetniki? xD

Ne bo dolgo trajalo to ne xD,

v pričakovanju paketa đabest v2.0 xD

:top:
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr. Nobody »

Nikjer ne najdem podatka, koliko znašajo pogodbene kazni (pogodbe ne najdem, sem jo nekam založil :/ ). Rad bi prekinil naročniško razmerje, vendar imam do konca dvoletne vezave še deset mesecev. Ob sklenitvi naročniškega razmerja sem kupil tudi telefon. Če kdo ve kaj o tem, bom hvaležen za informacije. :)

Sem pa prejšnji mesec plačal dodatnih 30€ za prenos podatkov, ker sem mislil, da je omejitev 100MB šele od septembra naprej. :machkaputt: Katastrofa, kako omejeni smo sedaj s tem.
vrtavka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vrtavka »

Mr. Nobody napisal/-a:Nikjer ne najdem podatka, koliko znašajo pogodbene kazni (pogodbe ne najdem, sem jo nekam založil :/ ). Rad bi prekinil naročniško razmerje, vendar imam do konca dvoletne vezave še deset mesecev. Ob sklenitvi naročniškega razmerja sem kupil tudi telefon. Če kdo ve kaj o tem, bom hvaležen za informacije. :)

Sem pa prejšnji mesec plačal dodatnih 30€ za prenos podatkov, ker sem mislil, da je omejitev 100MB šele od septembra naprej. :machkaputt: Katastrofa, kako omejeni smo sedaj s tem.

Js sm predčasno prekinila (okej, 1 mesec x) ) Plačaš pa se mi zdi da 7€ za vsak mesec, ki ga imaš do konca -plačaš samo aneks. Tako so meni rekli, pokliči na informacije, da bo zazihr. Sm zdej srečno na simobilu s 300MB na mesec. :D
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a shinee »

Libido. napisal/-a:kaj pa vi delate folk, da tolko porabite? :D
jst sm nonstop na internetu, večkrat se mi zgodi da ga pustim vklopljenega in zaspim, tako da je ubistvu na netu celo noč .. pa nisem nikoli prišla čez 100MB :D

doooh, če maš prikljopljenega se podatki ne prenašajo (ker pač ne klikaš) - bajti se pa itak nabirajo sam če se podatki prenašajo. :)
Odgovori