Zložljivi čevlji
Samo sporočam, da sem prejela partyslippers-e
Morm rečt da so boljši in predvsem lepši kot sem po pravici povedano pričakovala... je lepa barva (zlate sem vzela) pa tud niso čist papirnati... podplat je sicer tanek, ampak ni take panike, da jih ne bi mogla občasno obut - no ne po dežju
se mi zdi da kdaj prodajajo v prodajalnah za 20 eur plus tud tako tanke čevlje, da ni za nikamor. teli so kr ok.
torej, moja ocena: 4 od 5.
pa mam darilca za new year...
lep, a deževen pozdrav

Morm rečt da so boljši in predvsem lepši kot sem po pravici povedano pričakovala... je lepa barva (zlate sem vzela) pa tud niso čist papirnati... podplat je sicer tanek, ampak ni take panike, da jih ne bi mogla občasno obut - no ne po dežju

se mi zdi da kdaj prodajajo v prodajalnah za 20 eur plus tud tako tanke čevlje, da ni za nikamor. teli so kr ok.
torej, moja ocena: 4 od 5.

lep, a deževen pozdrav
Jochie napisal/-a:*mala* napisal/-a:Sicer so pa meni v tujini zakon punce, ki zjutraj oblečene v poslovna oblačila in v supergah tečejo/kolesarijo po mestu do službe, potem pa pred službo preobujejo v vrtoglave petke![]()
to se fino prešvicaš ter potem v poslovnih oblačilih prešvicana delaš ves dan, to je res zakon...

-
- Sramežljivka