Jaz bom pa tak rekla ne...če si se ti odločila vstopit v zvezo s starejšim moškim,ki že ima otroka in si jo kvazi sprejela, bi mogla bit pripravljena tudi na take dogodke. Sicer lahko rečem, da tamale nisi sprejela in nisi dozorela za tak odnos s takim moškim! Pa še sebična si
Stara sem 25 let, moj mož je 6 let starejši od mene in ima 7 letno pupo iz prejšnje veze, ki sem jo sprejela za svojo. Živi pri mami, pri nama je pa vsak vikend od petka, do ponedeljka, ko jo odpeljem v šolo. Res je, da je pri nas malo razlike v letih, če primerjam tvojo situacijo. Ampak vseeno-otrok je otrok in je del njegove pretklosti in bo celo življenje del njega! Mene niti malo ne bi motilo, če bi moj zahteval skrbništvo nad tamalo in bi živela z nama, navsezadnje-JAZ sem bila tista, ki se je odločila za vstop v vezo s človekom, ki že ima otroka in sem jo sprejela, še predno sem jo v živo spoznala.
Kar se pa tiče "teženja" z mamine strani, ko more kaj pospravit, pri atiju pa kao ni tega...glede na to, da živita skupaj, imaš po moje tudi ti kaj besede pri tem, kako in kaj bo kje pospravljeno, ali ne? In če bi prišla živeti k vama, bi to pol pomenilo, da bi živeli v svinjaku? Da bi bila njena soba kaos? Da bi ti in tvoj pospravljala za njo, da bi ati izpadel coll?Vsedite se vsi trije dol, pogvorite se, kaj je sploh pravi razlog, zakaj bi tamala prišla živet k vama in ji jasno povejta, da bodo tudi pri vama veljala določena pravila, ki so pri mami že v veljavi...(aja, kako se pa vidve sploh razumeta kako gled ana tebe? te spoštuje, uboga, ko ji kaj rečeš?)
Pri nas sploh ni debate o tem, da ne bi poslušala in pospravla, ko se ji kaj reče, pa sem ponavadi jaz tista, ki ji naroči, da more posprvit za sabo, pa se še vedno fantastično razumeva in se imava zelo radi.
P.S. Pa premisli, ali si RES pripravljena na tako vezo in odnos..(kaj bi pa bilo, če bi se njeni mami kaj zgodilo? da bi ostala brez nje, da bi postala invalidna?da iz kakšnega drugega razloga ne bi mgla skrbeti za njo in bi mogla priri k vama iz danes na jutri...?) Meni se zdi, da nisi dovolj zrela za tak odnos...oprosti, ne želim te obsojati, ampak iz tvojega posta pač lahko tako razberem...