Najljubši manekeni in manekenke
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
za pisto mi je Vlada Roslyakova ful všeč - zdi se mi, da dobro prezentira oblačilo, je na nek način "prozorna", na fotkah, sploh kaki close ups pa mi je malo preveč povožena oz. nevpadljiva
za fotke pa mi Doutzen in Natalia Vodianova dost kul izpadeta
drugače pa Alice Dellal, ker ženska je crazzyyy
nasploh se mi zdi, da je ful razlika med puncami, ki so ful primerne za pisto in med tistimi, ki dobro izpadejo na fotkah..tu pa je še tretja skupina, ki vbistvu niso "manekenke" niti po merah, ampak pač pozirajo zaradi imena (a la Peaches Geldof, Victoria), pa fotke tudi včasih prav simpatično izpadejo
za fotke pa mi Doutzen in Natalia Vodianova dost kul izpadeta
drugače pa Alice Dellal, ker ženska je crazzyyy
nasploh se mi zdi, da je ful razlika med puncami, ki so ful primerne za pisto in med tistimi, ki dobro izpadejo na fotkah..tu pa je še tretja skupina, ki vbistvu niso "manekenke" niti po merah, ampak pač pozirajo zaradi imena (a la Peaches Geldof, Victoria), pa fotke tudi včasih prav simpatično izpadejo
Houd de wereld tegen
-
- Sramežljivka
Pa ravno zadnjic sem brala da se vraca na piste. Prvic po smrti Heatha s katerim naj bi bila par (ali zelo dobra prijatelja, vsak drugace prav). Bomo vidl kolk je kej resnice v tem, bi jo blo pa res spet fajn vidt.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
joy23 napisal/-a:Ja, res bi blo fajn. Ona je res nekaj posebnegaA po Heathovi smrti se je umaknila? Ker men se zdi da je že dlje časa ni nikjer videt
Ker se je podebelila po tem. Mislim (ne spomnim se točno), da se je začelo z Chanelovimi kopalkami in pol je šlo samo še navzdol (oz. s težo navzgor). Drugače pa-i miss her too.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Podebelila se je že pred njegovo smrtjo. Nazadnje je bla na pisti za SS 2008, ki pa je bila jeseni pred njegovo smrtjo januarja.
Sicer pa naj bi igrala v tanovih piratih. Priporočam pa njen film The Black Balloon.
Sicer pa naj bi igrala v tanovih piratih. Priporočam pa njen film The Black Balloon.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
*mala* napisal/-a:Podebelila se je že pred njegovo smrtjo. Nazadnje je bla na pisti za SS 2008, ki pa je bila jeseni pred njegovo smrtjo januarja.
Aja, no tega nisem vedla. Vedla sm samo, da je bil to verjetno en izmed razlogov, zakaj je ne vidim več (pač extra weight).
And if your head explodes with dark forebodings too
Gemma bo očitno imela vlogo v 4 piratih (očitno bo zlobna morska deklica). Tud v trailerju je (okoli 1:50):

Moja Natalia pa vBelle du Seigneur (po Meduzi v Clash of the titans)

Moja Natalia pa vBelle du Seigneur (po Meduzi v Clash of the titans)