Silvestrovo - Novo leto 2011

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Uporabniški avatar
Dizzy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Silvestrovo - Novo leto 2011

Neprebrana objava Napisal/-a Dizzy.girl »

Imate že kakšne načrte, kje boste preživeli letošnje silvestrovo, s kom boste dočakali vstop v novo leto? Tujina ali Slovenija?

Sama se še nisem dokončno odločila, najverjetneje bom s fantom, kje in kako pa še ne veva, verjetno kakšne toplice ali smučišče ... Lani sem bila s prijateljicami v Beogradu, pa je bilo tudi super :P Kakšni predlogi? :wink:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Tole temo bi lahko tudi pod sklopom Potovanja odprla pa tudi se mi zdi, da imamo že neko podobno temo...

Drugače jaz nimam še nobenih načrtov. Se mi zdi to še daleč, pa tudi sploh še za jutri ne vem kaj bo :)
Uporabniški avatar
Dizzy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja, sem razmišljala da bi dala pod 'potovanja' ampak v bistvu ni nujno, da kam potuješ ... Pa tut aktualne teme nisem našla, mogoče sam jaz ne znam uporabljat tega brskalnika :D no, če se bo res izkazal da je nesmiselno da je ta tema tuki, jo loh zaklenemo pa prestavmo kam drugam al neki
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

A goal without a plan is just a wish.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a neznankan »

Joj kje si že ti.
Drugač sem pa jaz za novo leto vedno doma. To mi najbolj paše. Ta čas mi ni za potovanja.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

ajoj. veš kje je še novo leto. kaj eni res dva meseca pa pol vnaprej načrtuje kje boste? jaz se ponavadi odločam zadnji dan.
Uporabniški avatar
Dizzy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka

potem najbrž ne greš kam daleč od doma, ne? :lol: je treba kar mal prej rezervirat :roll:
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

2 meseca in pol prej pa res ni treba. Sicer jaz ne grem v tujino, ampak vem za druge, da tako zgodaj ne rezervirajo.
Za 4 večerje se pa najde prostor četudi ne rezerviram.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rebelgirl »

js vedno planiram prej. letos grem v egipt. sicer sama, ker me je tip pustil, me je malo strah, samo se ne mislim odpovedat denarju, ki sem ga že vplačala za karto.
nikol nisem planirala zadnji dan, ker letalske karte, vlak, pocen bus karte, hostli...se zafilajo ful prej, pa tut novoletni termin na domačem vikendu na morju se kr hitro zapolni :)

a gre kera cosmica z menooooj
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Libido. napisal/-a:kaj eni res dva meseca pa pol vnaprej načrtuje kje boste?
Nja, a veš, sam če bi jz npr. želela it za novo leto, kaj pa vem, v Avstralijo, bi zihr več kot 2 mesca prej začela planirat/rezervirat/zbirat informacije. :D

...ampak, ker ni vidt, da bom kam daleč kej šla, bom verjetno tud jz dost kasnej zvedla kam se dat. :lach:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

sanjaanja napisal/-a:Za 4 večerje se pa najde prostor četudi ne rezerviram.

Za večerje mogoče ja, za kočo/apartma pa ne nujno. Sploh če maš kej določenega v mislih.

Pr nas se tut že mal plani delajo. Par različnih variantic je, predvidevam da se bo v roku dveh tednov nagruntalo kero opcijo se bo sfural. Ma karkoli, sam da ne bom v Ljubljani. Mam rada Ljubljano, ampak za novo leto je pa no no no.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Kakšne dobre koče so tudi že pol leta prej rezervirane za novo leto :)
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

A to je preverjena informacija, da se da 4 večerje dobit brez rezervacije?
Ker tu okrog nas je precej lokalov in gostiln itak zaprtih, kar pa ni, je pa kar zasedeno.
Kolikor vem, je pa res, da nisem še nikoli iskala gostilne za Silvestrovo. Letos jo mogoče bom, ker mi ne sede spet za cel teden hodit nekam v kočo.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

jaz upam, da bomo ponovili lansko silvestrovanje - bil sem na privat žuru, ženske so klepetale, moški smo pa celo noč playstation igrali... :D :D :D

silvestrske večerje se mi zdijo pa ena velika izguba denarja...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Saj jaz nisem imela v mislih tiste klasične silverstrske večerje s petimi hodi in glasbeno spremljavo :)
Recimo pico ali kaj podobnega. Ampak pomoje bi bilo treba rezervirat. Če so picerije sploh odprte.
Odgovori