Džeki, vidim da si že v drugo spregledal mojo opazko
V noramlnem jeziku govorimo o suhih, normalnih in debelih. Tole so debele, pa če še tako zavijate v celofan. Ni normalna postava. Če mate pa kakšne lastne interpretacije o debelosti, pa tako povejte. Po šolsko se debelost prve stopnje definira z ITM-jem, ki je višji od 25.
In ja, začetna tema govori o punci, ki se je zredila 40 kil, vsi kometraji pa ne. Če bi kdo prebral, kaj pišemo, bi bilo tudi v redu. Moj prvi komentar se je nanašal na CELULITASTE 20- LETNICE, OBLITE Z MAŠČOBO in SUHICE BREZ MIŠIC. Ne o 40 kil plus. Tudi nadlajna debata se je razvijala v tej smeri, ni se govorilo o punci, ki se je zredila za 40 kil, ampak o debelih ljudeh. Spet - beri definicijo debelosti.
OK, nimam podatke o kilaži unih modelov, mogoče ne spadejo zraven, kar pa še vedno ne spremeni dejstva. Samo napačna slikica je pripopana. Tudi debele ženske seksajo, kar pomeni, da morajo nekoga privlačiti. Dvomim, da vse poteka na viagri.
Claire - oprah ni zanemarjena. Je urejena. In to je bil pointa. Noben ne govori o denarju in uporabljanju naprav. Mešaš pojme. Ni zanemarjena - znaki zanemarjenosti so mastni lasje, slaba higiena itd.
Primerjava - kakšni stereotipi. Nisem presojala delusional na podlagi barve las, ampak na podlagi postov. To sem tudi napisala. Predsodek je označiti človeka zaradi določene stereotipne lastnosti

Iz moje strani je bila označena na podlagi izjav. Spet mešanje pojmov.
O tem, kdo postalvja lastna merila za debelost, pa raje ne bi.
Vidim, da so vas slikice precej zmotile. Bile so mišljene kot dodatek. Četudi bi tisti misici dodali še 20 kilogramov, bi jo nekateri še vedno imeli za privlačno. Ne vsi,ne Džeki, ne Julija. Nekateri pa.
Emanuela je rekla, da so punce na sliki zalite, prav te besede sem komentirala v svojem prvem postu zgražanja - zalite 20-letnice
In ja, nekateri delijo na zelo suhe, suhe, normalne, močnejše, bolj močnejše, debele, zelo debele..................spet nekateri pa na suhe, normalne in debele.
Da ne prihaja do nesporazumov, bi se lahko zmenili za skupno definicijo, ker vidim, da so zelo različne. se strinjate z medicinsko, ali bomo glasovali, definicijo katerega uporabnika bomo uporabili?