Džeki napisal/-a:Ne, da debeli niso nič vredni, samo privlačni niso, vsaj večini ne.In to bolj kot za moške, velja za ženske.
Ko jaz vidim 30-letnico, ki ima precej boljšo postavo, kot večina 30-letnic,si rečem: dobro postavo ima, za tako postavo mora pri teh letih veliko športat in delat na sebi.In posledično imam o taki ženski višje mnenje, kot o kakšni, ki zgleda zanemarjeno.
Pa da ne bomo sedaj spet "kaj pa dobro srce, razgledanost..", ker mislim, da smo že razčistili, da je lahko ženska istočasno pametna, dobra duša, kot tudi privlačne zunanjosti.
mi na misel ne pride, da bi dve uri na dan švicala v fitnesu in tekala po ljubljani, pa kljub vsemu mislim, da precej naredim na sebi.
ni vsem šport hrana za dušo in nekatere iskreno prav malo briga za tisti celulit na riti (npr. mene).
pri človeku mi je dosti bolj odbijajoče, da je funkcionalno nepismen in se ne zna izražat v primerni situaciji, kot pa 10kg viška.
vsakemu svoje

po tem, ko sem bila nekoč na dejtu z nekom, ki je res veliko časa porabil za utrjevanje svoje postave, sem svoje staiše glede tematike, le še utrdila.
sediva v avtu, kaže mi svoje slike na telefonu (itak mi je blo vseskozi dlgčas, ker ni znal naplest niti enega napol zanimivega pogovora, pa ni bil takšen butec, le interese je imel očitno drugačne kot jaz). on, ki se slika v špeglu. on, ki se slika v špeglu, on ki se slika v špeglu (variacije: odpeta jakna, brez jakne, da se vidi rob gat, da se ne vidi roba gat,...).
sledilo je samoobčudovanje lastnik bicepsov, trebušnih mišic, tarnanje kako je bil pred dvema mesecema še bolj nabit, ampak kaj ko zdaj zaradi faksa ne more več toliko trenirat.
ko sva prišla do:,,poglej kake prsne mišice imam! potipaj!'' in mojega nezainteresiranega
*pik!pik!* s prstancem po njegovih joškah, ugotovitve, da sej so kul, ampak da kaj ko so moje 100krat bolše, pa še nič mi ni treb anaredit za njih...sem ga milo prosila če me lahko domov odpelje.
v glavnem, slave smeha še naslednje pol leta med celotno mojo žensko družbo.