Sem se malo razgledala po celotnem Cosmopolitanu in mi je v oči padla vaša vedeževalnica. Sama sem bolj kot vedeževanja pristašica astrologije. Prosim ali ima kdo tukaj od vas kakšne informacije v zvezi z astrologijo in dobrimi astrologi? Že dalj časa se odločam da bi si dala narediti astrološko karto. Na Cosmu sem opazila tudi dva astrologa, Davida in Nadine... zanima me ali ima kdo izkušnje s tema dvema?
Ob poplavi astrologov se res težko odločim kateri bi bil res tisti pravi da bi mi to zares dobro in kvaltetno narediil mojo astrološko karto.
Vidim da je tu vse zamrlo. Na žalost sn zdej mel kr dost dela pa še heheheh gongi so me okupirali. Če je kdo zato lahko bi reku, da se bom probal potrudit in če koga zanima bom tudi odgovoril.
katyy napisal/-a:Meni se mi ni nic uresniclo do zdaj
He he prvo se moraš vprašat kolk iskreno je vprašanje. Predvsem s kako energijo je postavljeno. Drugo če gledamo astrološko v danem trenutku mamo možnost to narediti in nam je ob določenih aspektih nekaj dano vendar tega ne napravimo. In seveda to se zopet ponovi ob istem aspektu. Vedeževalci pa čutijo te termine in iz tega lahko napovejo kar je. To je bolj amaterska razlaga je pa vedeževanje kr komplicirano in zahteva veliko energetskih zaznav.
Pa po drugih metodah je že to ko rečeš mene se nič ni uresničilo pomeni da v vesolje pošiljaš sporočilo da se ti resnično nič ne bo uresničilo. Theta po moderno.
Imam sodelavca, pri katerem ne vem, pri čem sem. Včasih sva kot dva velika prijatelja, naslednjič imam občutek, da mu grem neznansko na živce.
Kaj on dejansko čuti do mene?
No mene pa zanima, kako mi kaže glede službe. Trenutno jo imam za določen čas, sedaj pa me zanima, kako kaže za naprej? Me bodo v tem podjetju zaposlili za nedoločen čas?
In še glede ljubezni. Kako nama s partnerjem kaže v ljubezni? Se nama v kratkem obeta selitev na svoje?
mene pa zanima ali bo fantu uspelo dobiti službo na katero že nekaj časa čaka. vse bi moglo biti jasno v par tednih pa me zanima ali bodo novice pozitivne?
zanima me pa še ali se nama bo izšlo tako kot upava in se bova kmalu preselila skupaj?