Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

a vam grem js v karte pogledat? :D

imam pa prav tolikšne sposobnosti kot nataša in bik, torej ničelne, ampak očitno to ne igra nobene vloge :D
katyy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a katyy »

Meni se mi ni nic uresniclo do zdaj :(
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

kako je pa to mogoče????
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
katyy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a katyy »

Nevem nimam pojma :cry: moji prjatelci se je pa vse uresniclo sm pac izjema kaj cem.
butterfly39
Sramežljivka
Sramežljivka

Živjo družba

Neprebrana objava Napisal/-a butterfly39 »

Ciao

Sem se malo razgledala po celotnem Cosmopolitanu in mi je v oči padla vaša vedeževalnica. Sama sem bolj kot vedeževanja pristašica astrologije. Prosim ali ima kdo tukaj od vas kakšne informacije v zvezi z astrologijo in dobrimi astrologi? Že dalj časa se odločam da bi si dala narediti astrološko karto. Na Cosmu sem opazila tudi dva astrologa, Davida in Nadine... zanima me ali ima kdo izkušnje s tema dvema?

Ob poplavi astrologov se res težko odločim kateri bi bil res tisti pravi da bi mi to zares dobro in kvaltetno narediil mojo astrološko karto.

LP, libra-butterfly :gut:
tashaya
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tashaya »

http://tashaya.mojforum.si/tashaya.html Najboljša indijska prerokovalka na Balkanu!
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Vidim da je tu vse zamrlo. Na žalost sn zdej mel kr dost dela pa še heheheh gongi so me okupirali. Če je kdo zato lahko bi reku, da se bom probal potrudit in če koga zanima bom tudi odgovoril.

Pa lepo se mejte.
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

katyy napisal/-a:Meni se mi ni nic uresniclo do zdaj :(

He he prvo se moraš vprašat kolk iskreno je vprašanje. Predvsem s kako energijo je postavljeno. Drugo če gledamo astrološko v danem trenutku mamo možnost to narediti in nam je ob določenih aspektih nekaj dano vendar tega ne napravimo. In seveda to se zopet ponovi ob istem aspektu. Vedeževalci pa čutijo te termine in iz tega lahko napovejo kar je. To je bolj amaterska razlaga je pa vedeževanje kr komplicirano in zahteva veliko energetskih zaznav.

Pa po drugih metodah je že to ko rečeš mene se nič ni uresničilo pomeni da v vesolje pošiljaš sporočilo da se ti resnično nič ne bo uresničilo. Theta po moderno.

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

No ne vem če je za it po seznamu mogoče je pa že šlo mimio vse tisto kar je bilo vprašanj. Zato bi šli z nova pa naj vam bo dan lep in nasmajan.

hehehehe
višnja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a višnja »

In kje ti lahko postavimo vprašanja?
In katere podatke potrebuješ?
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Za vedeževanje samo vprašanje ki naj bo iskreno pa nič drugega podatke pa rabi samo numerologija al pa astro. Z astro pa se tu ne bi ubadu. hehehehe
višnja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a višnja »

No, bom pa kar začela :D .

Imam sodelavca, pri katerem ne vem, pri čem sem. Včasih sva kot dva velika prijatelja, naslednjič imam občutek, da mu grem neznansko na živce.
Kaj on dejansko čuti do mene?

Hvala, če boš odgovoril :wink: .
nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nepodpisana20 »

Pozdravljen nazaj, Bik!

No mene pa zanima, kako mi kaže glede službe. Trenutno jo imam za določen čas, sedaj pa me zanima, kako kaže za naprej? Me bodo v tem podjetju zaposlili za nedoločen čas?

In še glede ljubezni. Kako nama s partnerjem kaže v ljubezni? Se nama v kratkem obeta selitev na svoje?
rubencita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rubencita »

živjo bik,

mene pa zanima ali bo fantu uspelo dobiti službo na katero že nekaj časa čaka. vse bi moglo biti jasno v par tednih pa me zanima ali bodo novice pozitivne?

zanima me pa še ali se nama bo izšlo tako kot upava in se bova kmalu preselila skupaj?

hvala:)
Odgovori