no, da najprej razložim mojo situacijo. Vse se je začelo z menjavo službe... tam je bil fant ki sem ga takoj opazila, zelo simpatičen dečko... k sreči v tej službi dela tudi moj prijatelj, ki sem mu zaupala da me je tale - naj mu bo ime alex full simpatičen in s tem se je vse začelo, ko mu je moj kolega enkrat med zajebancijo namignil da mi je ušeč. prvi korak sem storila jaz, povabla sem ga na pjačo, kmalu je sledila še ena pjača, kino, skupno žuranje... ne vidva se full pogosto, pozabila sem omeniti, da on ni zaposlen tam ampak včasih tam pomaga delat ker je sin od mojega šefa... zadnjič sva bila oba mal vinjena in se je zgodilo, kar se je ... sedaj sva bla spet zmenjena za pjačko in iz te pjačke se je zopet zavleklo in prespal je pri meni. ne znam ga prebrat kaj si on misli o meni, kakšne namene ima? ali mu gre sam za sex al bi rad mogoče kaj resnejšega? sama si zelo želim resne zveze, hkrati se pa po 2 propadlih zvezah malo bojim. res ne vem kaj naj si mislim o njem?? ker se ne srečava pogosto in nisva neki full v stikih ga direkt ne morem uprašat kaj si misli, menim, da je še mal prezgodaj, da se ne ustraši in zbeži stran