Ginekolog
Punce, rabim pomoč! Zaradi izpitov sem znova v Lj, do doma mam predaleč, tukaj pa bi nujno rabila ginekologinjo. Mi lahko katera priporoča kakšno vredu ginekologinjo, ki še seveda sprejema nove paciente? Sem pogledala dokument, ki ga je objavila barbie, a me zanimajo predvsem osebne izkušnje in ne predolga čakalna vrsta.
Hvala!

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^kaj pa Urgentna ginekološka ambulanta v Kliničnem? Vsaj za vprašat bi blo, če te sprejmejo, ker pač trenutno ne morš do svoje gin.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Sramežljivka
Ginekolog/inja v Ljubljani
Živjo punce!
Torej, ravno sem se preselila v Ljubljano in si morem najti novega ginekologa oz. ginekologinjo. Fant je rekel da njegov pogoj je da je ginekologinja, mene pa samo zanima kakšne so vaše izkušnje z ginekološkimi ambulantami v Ljubljani in kaj mi priporočate. Drugače živim v Šentvidu, ampak razdalja ni problem.
Hvala!
Torej, ravno sem se preselila v Ljubljano in si morem najti novega ginekologa oz. ginekologinjo. Fant je rekel da njegov pogoj je da je ginekologinja, mene pa samo zanima kakšne so vaše izkušnje z ginekološkimi ambulantami v Ljubljani in kaj mi priporočate. Drugače živim v Šentvidu, ampak razdalja ni problem.

Hvala!

Zadnjič spremenil Naviga, dne 17. Okt. 2010 15:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Now that she's back in the atmosphere, with drops of Jupiter in her hair..
Re: Ginekolog/inja v Ljubljani
Naviga napisal/-a:Fant je rekel da njegov pogoj je da je ginekologinja, mene pa samo zanima kakšne so vaše izkušnje z ginekološkimi ambulantami v Ljubljani in kaj mi priporočate.
Ker ti ginekolog naredi kaj že??? Stupid....
Sicer je pa v podforumu Zdravje tema kjer seznam ginekologov in priporočila. Tale bo pa za zaklep!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
- puma
- Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
McLarnovc napisal/-a:Mater ste se obesle na tega tipa no....
Tipu pač ni kul, da bi nek drug random tip gledal in tipal mastno luliko njegove bejbe.
In b4.....ne pravim, da niso bedni in glupi pogoji tole...
imaš prav, ubog tip, ker si drzne biti tako lastniški, do njene lulike .. njene mastne lulike...