zdravo! zanima me a kera še kej kupuje v lentiju na madžarsem? vem da je kavliteta slabša in cene nizke... bi pa rada vedla če majo kej robe sploh fejk telih športnih znamk kot so adidas, nike... i to.
hvala
lp
Nakupovanje na Madžarskem
- positive vibration
- Cosmofrik
Če ti tolk pomeni, da piše Adidas na šuhih, hkrati pa nisi pripravljena odštet denarja, ki so ga takšni šuhi vredni, se mi pa tudi smiliš
Kaj pa je narobe z izdelki drugih znamk, ki ne zvenijo tako visokoleteče?
Oziroma, ker verjetno ne razumeš, kaj piše zgoraj:
zakaj pa si ne greš po trenerko od L.O.G.G. v H&M, ki te pride enako ali ceneje, kot fejk adidasa na madžarskem, o kvaliteti izdelave in uporabljenih materialih pa raje ne bom izgubljala besed?

Kaj pa je narobe z izdelki drugih znamk, ki ne zvenijo tako visokoleteče?
Oziroma, ker verjetno ne razumeš, kaj piše zgoraj:
zakaj pa si ne greš po trenerko od L.O.G.G. v H&M, ki te pride enako ali ceneje, kot fejk adidasa na madžarskem, o kvaliteti izdelave in uporabljenih materialih pa raje ne bom izgubljala besed?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
^^če ji ustreza fejkat le naj, sej veš sto ljudi sto čudi.
@bnejka: O Lentiju že dolgo nič ne slišim pa se mi zdi, da je tovrstno šopingiranje na Madžarskem zamrlo. Včasih (cca. 10-15 let) nazaj je bilo pa tole hit šoping, ko ni bilo druge nizko cenovne variante. Mi smo včasih hodili, vendar v drugo mesto na Madžarskem, ker nam je bilo bližje, pa še to predvsem po dobrote za želodček
@bnejka: O Lentiju že dolgo nič ne slišim pa se mi zdi, da je tovrstno šopingiranje na Madžarskem zamrlo. Včasih (cca. 10-15 let) nazaj je bilo pa tole hit šoping, ko ni bilo druge nizko cenovne variante. Mi smo včasih hodili, vendar v drugo mesto na Madžarskem, ker nam je bilo bližje, pa še to predvsem po dobrote za želodček