Ko se partner zapusti...

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Ker poznam en tak primer, mogoče isti, bom kar povedala, tako kot jaz to vidim.
Punca se je zredila za 40kg, ampak skoraj noben ne ve, da zaradi zdravstvenih vzrokov. Fant je do nje nesramen, saj ji mimogrede pove kaj si misli o tem. Moj fant k je slišal, kako ji on "lepo" pove, čisto mim grede, je bil čisto frapiran, tako da je že mislil vskočit: "Kako pa s svojo punco govoriš?", ampak ni imel priložnosti (neka 3. oseba ga je začela nekaj spraševati)

Pač fant ni tako uvideven do nje kot on misli, da je in ji povzroča odpor do telovadbe ter daje dodatno motivacijo za jest :) . Težave so zdravstvene, ampak eni ljudje tega enostavno nočejo videti, punci pa je težko, ker jo prizadane s besedami, namesto da bi ji lepo pomagal. Ja sej si rekla, da bi telovadil z njo, ampak nekdo ti lahko tako velik odpor do telovadbe naredi, da si niti predstavljat ne moreš - vem iz izkušenj z bivšim, ker je to naredil tako, da me je prizadel (in nisem bila debela)

V tem primeru ni druge rešitve kot iti narazen, ker jo on več ne sprejme, njej se je pa on zameril s svojim odnosom do nje. Pa čeprav se imata rada, to ni več dovolj...
A goal without a plan is just a wish.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

Saj to, da se imata sva rada, ni nikoli dovolj za zvezo.
Njegovo stran razumem v smislu 'easy way out' - ne da se mu več trudit in vlagat v obstoječe razmerje, ne da pa se mu iskat nove primerne kandidatke in z njo začeti graditi novega razmerja, ker to tudi terja nekaj energije in organizacije. Najlažja možnost je potem izbrati varanje - nikomur nisi ničesar dolžan, da se zadevo dovolj diskretno speljat, da partner za to ne izve, itd .... Ne pravim, da je pošteno, da pa se.
Kar se pa nje tiče - tudi, če je debelost posledica zdravstvenih težav, se da vsaj do neke mere 'regulirati', njej se pa ne da, išče pa svoje izgovore za stanje, v katerem je. V tem pogledu sta si oba 'glih'.
Verejtno bi bilo res najbolje, da gresta naraen, samo saj vemo, lažje reči kot storiti. SPloh ne dvomim v to, da jo ima še rad, samo enostavno se iz različnih razlogov ne vidi več z njo - saj vemo, da se par lahko razide tudi iz drugačnih razlogov kot je ta, da se nimata več rada.
As your lover describes you, so you are.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Nesanica napisal/-a:vendar po mojem mnenju ima definitivno pravico tokrat prevarati
pravico ??!! Slika

Bože mili...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

Ajča napisal/-a:Ker poznam en tak primer, mogoče isti, bom kar povedala, tako kot jaz to vidim.
Punca se je zredila za 40kg, ampak skoraj noben ne ve, da zaradi zdravstvenih vzrokov. Fant je do nje nesramen, saj ji mimogrede pove kaj si misli o tem. Moj fant k je slišal, kako ji on "lepo" pove, čisto mim grede, je bil čisto frapiran, tako da je že mislil vskočit: "Kako pa s svojo punco govoriš?", ampak ni imel priložnosti (neka 3. oseba ga je začela nekaj spraševati)

Veerle zelo lepo napisano.

purple_rain mogoče napačen izbor besed, ampak vseeno ... bistvo ostaja enako.
Zadnjič spremenil Nesanica, dne 11. Okt. 2010 19:48, skupaj popravljeno 1 krat.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a neznankan »

Kljub temu že opreza za morebitnimi kandidatkami za prevaro. In še prej kot prevara to zaupa tebi. Ti pa greš na forum objavit iz kje je par, ker najbrž se v ----- ni vsaka druga punca zredila za 40 kg, ampak zgolj ena, ki bi tako lahko postala prepoznavna.
Zadnjič spremenil neznankan, dne 13. Okt. 2010 21:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Podatek iz kje sta oba umaknita.
(ni isti primer)

Sama verjamem v iskrenost in direktnost. Verjetno, če druga prizadevanja ne bi zalegla (greva v hribe, oba ne bova po 6.ur jedla, greva skupaj na post itd.), bi mu povedala da ga imam zelo rada, me skrbi za njega, ker se je zapustil in da je skrajni čas, da shujša, ker to že vpliva na najino zvezo
A goal without a plan is just a wish.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Ima pravico, da jo pusti, ne pa pravice, da jo vara. Po mojem ni tukaj nobene velike ljubezni, ampak je tip navajen biti z njo, jo ima rad kot kolegico/cimro in je ne bi rad izgubil, ker mu je z njo čisto fino, če izvzamemo to, da ga ne privlači. Zdaj pa, če bi šlo res za veliko ljubezen, bi tip, kot ti praviš, šel prek tega da ga ne privlači - ostal z njo in z njo tudi seksal. Če pa tega ne more storiti, potem naj ima pa vsaj dovolj jajc, da jo pusti.
Every rose has its thorn
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Ona ima pravico do spremembe, on pa naj ji pove, kaj ga moti, ne pa da je tiho in razmišlja, kako bi jo varal... :wink: Strahopetec definitivno...
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

tudi če bi jo varal, po mojem mnenju nebi mogel tako dolgo furati, sploh če pravi da jo ljubi. mislim da bi ga psihično zjebalo, al pa bi ona slej ko prej zvedla, posumila, začeli bi se problemi in tako ali drugače sledi razpad zveze. kakorkoli, reci temu kolegu da varanje ni rešitev, in da naj se neha slepiti, da jo ljubi, ker če razmišlja o varanju, to ni ljubezen, kvečjemu strah pred tem, da bi ostal sam. če jo ljubi, naj se pogovori z njo in naj ji pomaga.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Ce bi jo on res ljubil, bi ji stal ob strani, bi se pogovoril z njo, bi ji povedal kaj on misli in ji pomagal, da pride do zeljenih rezultatov.
Da je pa noce zapustit ker jo ima rad....ampak ocitno ne dovolj, da je nebi varal...mislim halo!!!! :eek: On je kvecjemu ne zapusti zato, ker je stahopetec, ker se boji spet bit sam. Ne pa zato ker bi jo prevec ljubil. Ce bi jo ljubil, nebi o varanju niti premisljeval!

Naj jo zapusti, ce pac ne more vec biti z njo in ob njej....ali se boji, da bo izpadel prevelik prasec? Isti prasec bo, ce jo zacne varat....

...pa da jo ma pravico varat, v tem primeru???? :eek: Slika
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objava Napisal/-a Drobtinica »

Pravico varat???
Halo? In kje je meja, kdaj ima partner pravico varat? Če mi po nesreči izpade zob in bom ˝baba škrbasta˝ me ima partner tudi pravico varat?

Ne, pravice nima. To je sicer njegova odločitev, ne pa njegova pravica.

Kot praviš, jo ima res rad. Človeku, ki ga imaš rad, stojiš ob strani v dobrem in slabem in mu ob slabem poskušaš pomagat (če ne zmoreš sam, se obrni na strokovnjake). Ne da ob težavah iščeš uteho drugje.

Tip naj se s punco pogovori, jo motivira za to, da bo začela migat in hujšat (razen, če ni bolezensko, potem zdravniku); mislim pa, da temu tipu ne more biti toliko do nje, kot praviš, saj bi drguače ne pomislil na takojšnje varanje.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Pravico varat nima nihče. Če že jo lahko pusti, ne pa vara.
Me pa res zanima kaj je razlog za tole debelost. Pomoje nista to hrana in negibanje.
Nivea
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ a sta vidva zmenjena, da če začneš žret in se zrediš za 50 kil, te ima pravico varat, sicer pa ne?

a se tebi zdi umestno, da mu kilogrami dajejo pravico do varanja? da je on bogi bogi, ker ga punca več ne privlači in ima zato določene bonuse, za katere seveda ona ne ve. da bi jo pustil, je pa kaj? nepravica?
:roll:

(dolgo te ni bilo za brat, pa spet iste bedarije...)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

~NIA~ napisal/-a:kako (n)ima pravice varat?
kako sploh lahko debatirate o tem? a ste ve svojih fantom rekle da vas NIMAJO pravice prevarati?

mislim da pri varanju ni pravice ali nepravice. :roll:
A ti si svojemu rekla, da IMA pravico te varat, če narediš neki, kar njemu ne paše? :gruebel:

Ker glede na tvoj drugi del je vidt, da se tud teb zdi enako blesavo kot večini, tole glede "pravice" - da pač ni lepo/prav.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

~NIA~ napisal/-a:kako (n)ima pravice varat?

Eh daj no. Varanje je kršenje neke pričakovane moralne norme/dogovora (tj. zvestoba v zvezi), in z 'nima pravice varat' pač izrazimo, da se nam zdi, da nikoli ni upravičeno kršiti te norme.
Fant je tu pač želel upravičiti svoje varanje s tem, da je njegova punca debela, kot pač če se je ona lahko zapustila, lahko tudi jaz varam. 'Nima pravice' je tu samo kot negacija te trditve.

Evo, razlaga za osnovko. Je vredu zaj? :D
Every rose has its thorn
Odgovori