neznankan napisal/-a:To, da je s starši nekaj narobe bo najbrž držalo. Obstaja pa precej otrok, ki so dobro vzgojeni pa kljub temu zaidejo v krizo, slabo družbo, se spremenijo. Poglej koliko otrok pije, kadi in uživa mamila. Misliš, da so jih starši vzgajali naj bodo takšni?
Mi je pa hecno, da vam babica vse pove, za vsak evrček. Oni so tisti, ki bi jim morala povedati, ne vi. In zanimivo mi je tudi, da ti veš koliko keša ima babica v denarnici. In zakaj jo ne skrije, če se ti dogodki ponavljajo?
Šola, ki ne sodeluje s starši mi je pa tud čudna.
ja sem vedla,saj pa sem z njo sla po nakupih in vem koliko ji je ostalo,pa zakaj je bil se tisti dnar namenjen.ko se je prvic zgodilo,je zacela skrivat.... to v drugo ko se je zgodilo je bla dnarnica skrita v splanici. to v tretje ko so izginili kn pa je tudi blo skrito med cunjami.... nene ni sola kriva....oce hodi na sestanke in pred zeno skriva stvari.... pri nas je blo skos tko,tudi ko sem se jaz hodila v solo....vsak konec leta ce sem bla uspesna in sem seveda bla dedku in babici pokazala spricevalo in sem skos dobila nagrado,.... tudi sedaj je tko
ce npr moja sestra pokaze dobi nagrado.... in bratranbec letos spricevala ni pokazal celo poletje, se je skrival,izmikal.... v bistvu cela familija se je izmikala teh debat o soli in pol teden dni pred zacetkom izvemo da je padel.... ker je imel pri vec predmetih negativno oceno.... niti na popravne ne bi moral.... v bistvu po moje je tudi ljubosumje name in na mojo sestro ker sve fulll uspesne,pridne.... nas babica hvali.... vsepovsod...njega pa ne. kako pa ga naj.