ha? da če 2 ne živita skup ni resna zveza? svašta
Kaj pa to da je moj veliko pri meni, skor vsak večer, ne živi pa pri meni? Sva potem v na pol resni zvezi potem, al kako definicijo mate za to?!
skratka izjava mi je zelo nelogična in tragikomična...
Da je ženska investicija, v smislu da moreš pogledat kaka je, ker z njo gradiš prihodnost, to še sprejmem, ampak da moški preživlja prosti čas na drugačen način in da denar gre drugam, kot bi sicer šel, je pa že malo preveč. Ker nismo vse keš p**** ! Nej bo že enkrat jasno, da ne rabimo vse sponzorja, v nasjtniških letih so moji spoznorji bili starši in ne neki tipi, pozneje pa si vsaka (skor vsaka) lahko zasluži in se sama preživlja in spet ne rabi finansierja...
To rabijo punce, ki se zanalašč zapretejo z dedom stari vsaj čez 50 let, alpa z nekim bogatašem katerega opazijo zaradi hudega avta.
Tak da ne padamo vse na denar... Vbistvu ko razmišljam, moj fant sploh ni skop, ampak jz se ne počutim dobro ko on večkrat zapored kaj vplača (čeprav so to manjši zneski-tut pod 20 evrov). Zmeraj tut jz dam denar, čeprav večkrat reče da ni treba, se ponavad "skregava"...
Vsi stroški, ki jih ima z mano so darilo za rd, tu pa tam kaka večerja (zelo redko), pa še to če me je on peljal, bom pač jz njega naslednjič... Res ne vem kake razvajene ženske mate to doma, da Vam predstavljajo tak strošek? Pa sploh nimam skopega tipa, nasprotno, da se ne bo ker vpiknil v to in me začel prepričevat da on boljš pozna mojega kot jz sama.