Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2
- flesherka_
- Kofetarica
- Kraj: maribor
^^ čisto odvisno keri teoriji verjameš - od darwina (da se generacijsko spreminjajo organizmi) al od unga druzga modela (da se še v isti življenjski dobi spremenijo).
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Jajce
Ker za to, da dobiš kuro kot jo danes poznamo je moralo priti do genetske spremembe le ta pa je zapisana v genetskem materialu ki se nahaja....v jajcu.To je če predpostavimo, da je za nastanek kure bil potreben večji genetski preskok, če pa kot nekuro smatramo že ptiča ki je blazno podoben kuri za preskok pa manjka le manjša genetska sprememba se pa le-ta lahko zgodi že tekom življenja te živali in prejšnje blazno kuri podobno bitje nenadoma čez noč postane kura...v tem primeru je prva kura potem jajce..
Sama sem pristaš prve variante
Ker za to, da dobiš kuro kot jo danes poznamo je moralo priti do genetske spremembe le ta pa je zapisana v genetskem materialu ki se nahaja....v jajcu.To je če predpostavimo, da je za nastanek kure bil potreben večji genetski preskok, če pa kot nekuro smatramo že ptiča ki je blazno podoben kuri za preskok pa manjka le manjša genetska sprememba se pa le-ta lahko zgodi že tekom življenja te živali in prejšnje blazno kuri podobno bitje nenadoma čez noč postane kura...v tem primeru je prva kura potem jajce..
Sama sem pristaš prve variante

- flesherka_
- Kofetarica
- Kraj: maribor
Noben ne debatira o tem, ali je to vprasanje neresljivo.flesherka_ napisal/-a:zakaj sploh debatirate o tem, če je to vprašanje nerešljivo. ravno zaradi tega je to vprašanje zanimivo.
Vprasanje je resljivo, sm jst ze davno pojasnil v neki taki temi.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
- Cosmopsiho
- _Klepetulja_
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
Lih neki po netu berem o dvojčkih - enojajčnih in dvojajčnih. Za ta prve mi je jasno, sam glede dvojajčnih piše :
Fraternal twins are the result when two different eggs (ova) are fertilized by two different sperm.
Zdej, kolkr sem seznanjena ženska vsak mesec sprosti eno jajčece (vsak mesec iz enega jajčnika) - kako se potem lahko dva jajčeca oplodita?
Fraternal twins are the result when two different eggs (ova) are fertilized by two different sperm.
Zdej, kolkr sem seznanjena ženska vsak mesec sprosti eno jajčece (vsak mesec iz enega jajčnika) - kako se potem lahko dva jajčeca oplodita?