Moški in tangice
Ampak bele oprijete hlače so pa v vsakem primeru no-go!
Ko smo se pripravljali na valeto, je plesni učitelj nosil bele oprijete hlače, spodaj pa črne tangice!! Da ne omenim tega, da je bil čisto zapečen od solarija in so se izrazito vidle bele lise od onih očal, ki jih daš gor.

Ko smo se pripravljali na valeto, je plesni učitelj nosil bele oprijete hlače, spodaj pa črne tangice!! Da ne omenim tega, da je bil čisto zapečen od solarija in so se izrazito vidle bele lise od onih očal, ki jih daš gor.
A goal without a plan is just a wish.
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
-
- Komunikatorka
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
tangice na moškem - NE, HVALA
odločen NE
verjetno bi se valjala od smeha, če se mi tip sleče (pa če je kr en od čipendejlov) in da ima tangice gor. Bi blo vsega luštnega hitro konec.
Sori, tangice, hlačne nogavice, modrci, krila, visoke pete, črtalo za veke (in večina ostalih ličil), v 90% tudi torbice, so ženska domena. (pustmo transvestite - oni so kul)
odločen NE
verjetno bi se valjala od smeha, če se mi tip sleče (pa če je kr en od čipendejlov) in da ima tangice gor. Bi blo vsega luštnega hitro konec.
Sori, tangice, hlačne nogavice, modrci, krila, visoke pete, črtalo za veke (in večina ostalih ličil), v 90% tudi torbice, so ženska domena. (pustmo transvestite - oni so kul)
hja, v bistvu precej dolgočasn thread. Eno in isto mnenje al d tajm. No čeprov je tut to zanimivo, kako je to možno.
Tko se mi zdi iz zadnjih postov, da se kakršna kol kreativnost moškega pr oblačenju, pa ni važn, al so to hlače, majce, al pa tangice v kočni fazi, zlo hitr označ za homo, al pa neki čudnga.
Mogoč pa en uporabla torbico, ker ma prevelik telefon, pa še sto ključev zraven, k je dons vse treba petkrat zaklent, pa je vsega preveč da bi šlo vse u kavbojke. Al pa si kšn tip navleče bele hlače gor, k je rejver po duši, pa hoče bit bl ekscentričn, pa bl space-age zgledat.
Čeprov me zanima kera bo protestirala, ko se bodo čipendelsi na odru v tangicah poajvli v lj.

Tko se mi zdi iz zadnjih postov, da se kakršna kol kreativnost moškega pr oblačenju, pa ni važn, al so to hlače, majce, al pa tangice v kočni fazi, zlo hitr označ za homo, al pa neki čudnga.

Mogoč pa en uporabla torbico, ker ma prevelik telefon, pa še sto ključev zraven, k je dons vse treba petkrat zaklent, pa je vsega preveč da bi šlo vse u kavbojke. Al pa si kšn tip navleče bele hlače gor, k je rejver po duši, pa hoče bit bl ekscentričn, pa bl space-age zgledat.
Čeprov me zanima kera bo protestirala, ko se bodo čipendelsi na odru v tangicah poajvli v lj.
claire napisal/-a:konkubina oprijete majice nosijo le geji. poznam jih osebno vsaj... 10. (na pamet). medtem ko negejevskega tipa ne poznam niti enega, ki bi nosil oprijete majice. tudi ženska, ki nosi mrežaste žabe+miniminič+dekolte+tigraste jakne itd., so v veliki večini v skupini "rada dam." tudi tiste, ki se oblačijo "moško" so po večini lezbijke- poznam osebno jih ene 5. to ni stil ala Claire, to tako je.![]()
a če so mi nagravžne matalske špičaste zapestnice sem tudi nestrpna? a bejžte, bejžte!
spoštujem stil, ki si to zasluži, pa naj bo metalski, gejevski, alter ali športni. toda to ne pomeni, da mi je vse to tudi všeč! nisem ena tistih, ki vsaki znanki za vsako reč govori, kako krasna je in jo sprašuje kje je kupila, v resnici ji pa gre na bruhanje. sem v takem poslu, da sem se naučila reči- lepo ti pristaja, tebi paše, jaz tega ne bi nikoli navlekla nase. kje točno je moja nestrpnost???
a so vam vsem všeč vsi kraji, vsi avti, vsi uhani, vsi moški???
a so vam dobre vse pijače, vse vrste peciva???
a zato ker vam niso ste nestrpne??
opažam res, da si mora marsikdo tule gor razpucat v glavi določene pojme.
madonca, kdo je glasen o tem, da čefur ni pravilni izraz??? marsikaj na tem forumu ni lepo napisano, niti strpno, niti moralno, pa zaradi tega nobeden ne besni. v več kot 5ih letih ljubljane, nisem videla enega normalno oblečenega čefurja, niti čefurke. zato so oni svoja liga- jebiga- izven veje gejev. tako se pač oblačijo. njih je treba obravnavati ločeno od vseh ostalih, tudi sami se za take imajo, pa naj bo tako.
Sej drgač se ponavadi ne strinjam s tabo, ampak tole je pa sam za se podpisat spodi.

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
claire napisal/-a:gre za torbico v kombinaciji z oprijeto majčko, po možnosti z bleščičastim motivom ali roza barvo, lakastimi ala adidaski itd. moška torbica sama po sebi ni mimo (meni je, ker se dobijo tudi lušni nahrbtniki, bolj športne aktovke, karkoli, le da ni "kopija" ženske torbice na eno ručo. pol si pa naj tipi še maskare gor dajejo. pa si depilirajo noge. pa dojijo.))
Alo. Valda se skregamo, če mi govorimo o takih torbicah, ki jih nosi ogrooomnooo tipov, ti pa v svoji glavi nekaj o kopijah ženskih torbic. In mi ciljamo na malo bolj oprijete majčke različnih barv (črne/bele na primer je videt po večini na tipih), ti pa tupiš o bleščicah - ja valda vsi vemo da tesno oprijete prosojne/mrežaste/z bleščicami majčke + 'ženska' torbica je gejevko ... samo mi govorimo o čisto drugačnem stilu ...
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Libido. napisal/-a:Alo. Valda se skregamo, če mi govorimo o takih torbicah, ki jih nosi ogrooomnooo tipov, ti pa v svoji glavi nekaj o kopijah ženskih torbic.
claire je najbrž mislila prav tako torbico kot si jo ti prlepla... Pedr-toška...

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
- Cosmopsiho
Prov nagravžno je vidt tipa, ki ma na riti odtis denarnice, ki mu leze z žepa, ključe nekje prpasane na pas spredi, da vse cingla in odtis mobitela v žepu spredaj. Pomožnosti še škatlo čikov. Bljeki. In tipi, ki niso tok nesamozavestni, da bi se bal tega, da bodo "pedri", ker nosijo moško torbo, so še ekstra privlačni.
Pa to ni "pedr-toška" ampak je "pedr-toška" bistveno manjša in "elegantnejša". As in lacoste, ki so ble popularne kaki dve leti nazaj in se jo še najde na kakšnem dečku sem pa tja.

Pa to ni "pedr-toška" ampak je "pedr-toška" bistveno manjša in "elegantnejša". As in lacoste, ki so ble popularne kaki dve leti nazaj in se jo še najde na kakšnem dečku sem pa tja.
It was forever..but it didnt last long..
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj