Moški in tangice

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Oprijeto majčko jaz včasih oblečem za ven.Seveda pa je treba imeti postavo za to, oprijeta majica na debelem, ali pa zelo koščenem tipu izpade smešno.Če pa imaš tako, malo mišic in lepo obliko telesa, ne vidim razloga proti oprijeti majici.
Uporabniški avatar
Tara_108
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tara_108 »

^^Res je. Samo more met tak videz in obnašanje, da mu pristaja. Če ne lahko hitro izgleda, no.... gay
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Ampak bele oprijete hlače so pa v vsakem primeru no-go! :eek:

Ko smo se pripravljali na valeto, je plesni učitelj nosil bele oprijete hlače, spodaj pa črne tangice!! Da ne omenim tega, da je bil čisto zapečen od solarija in so se izrazito vidle bele lise od onih očal, ki jih daš gor.
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

...
Zadnjič spremenil claire, dne 26. Jun. 2011 20:47, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

.....potem pa slabo gledas okoli.

Men tut oprijete majcke niso vsec na tipih....to se mi zdi taka cefurska fora.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

A čefurske fore so kej slabše od ne čefurskih for?

In Claire, če je teb oprijeta majčka fuj, reč svojmu, da je ne nosi. Vsi pač nemorjo met okusa a la Claire :wink:

Pa homofobne in ksenofobne izjave tud niso lih primerne....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objava Napisal/-a Drobtinica »

tangice na moškem - NE, HVALA

odločen NE

verjetno bi se valjala od smeha, če se mi tip sleče (pa če je kr en od čipendejlov) in da ima tangice gor. Bi blo vsega luštnega hitro konec.

Sori, tangice, hlačne nogavice, modrci, krila, visoke pete, črtalo za veke (in večina ostalih ličil), v 90% tudi torbice, so ženska domena. (pustmo transvestite - oni so kul)
funky
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a funky »

hja, v bistvu precej dolgočasn thread. Eno in isto mnenje al d tajm. No čeprov je tut to zanimivo, kako je to možno.:)

Tko se mi zdi iz zadnjih postov, da se kakršna kol kreativnost moškega pr oblačenju, pa ni važn, al so to hlače, majce, al pa tangice v kočni fazi, zlo hitr označ za homo, al pa neki čudnga. :)
Mogoč pa en uporabla torbico, ker ma prevelik telefon, pa še sto ključev zraven, k je dons vse treba petkrat zaklent, pa je vsega preveč da bi šlo vse u kavbojke. Al pa si kšn tip navleče bele hlače gor, k je rejver po duši, pa hoče bit bl ekscentričn, pa bl space-age zgledat.

Čeprov me zanima kera bo protestirala, ko se bodo čipendelsi na odru v tangicah poajvli v lj.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

...
Zadnjič spremenil claire, dne 26. Jun. 2011 20:49, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

claire napisal/-a:konkubina oprijete majice nosijo le geji. poznam jih osebno vsaj... 10. (na pamet). medtem ko negejevskega tipa ne poznam niti enega, ki bi nosil oprijete majice. tudi ženska, ki nosi mrežaste žabe+miniminič+dekolte+tigraste jakne itd., so v veliki večini v skupini "rada dam." tudi tiste, ki se oblačijo "moško" so po večini lezbijke- poznam osebno jih ene 5. to ni stil ala Claire, to tako je. ;)

a če so mi nagravžne matalske špičaste zapestnice sem tudi nestrpna? a bejžte, bejžte!
spoštujem stil, ki si to zasluži, pa naj bo metalski, gejevski, alter ali športni. toda to ne pomeni, da mi je vse to tudi všeč! nisem ena tistih, ki vsaki znanki za vsako reč govori, kako krasna je in jo sprašuje kje je kupila, v resnici ji pa gre na bruhanje. sem v takem poslu, da sem se naučila reči- lepo ti pristaja, tebi paše, jaz tega ne bi nikoli navlekla nase. kje točno je moja nestrpnost???
a so vam vsem všeč vsi kraji, vsi avti, vsi uhani, vsi moški???
a so vam dobre vse pijače, vse vrste peciva???
a zato ker vam niso ste nestrpne??
opažam res, da si mora marsikdo tule gor razpucat v glavi določene pojme.

madonca, kdo je glasen o tem, da čefur ni pravilni izraz??? marsikaj na tem forumu ni lepo napisano, niti strpno, niti moralno, pa zaradi tega nobeden ne besni. v več kot 5ih letih ljubljane, nisem videla enega normalno oblečenega čefurja, niti čefurke. zato so oni svoja liga- jebiga- izven veje gejev. tako se pač oblačijo. njih je treba obravnavati ločeno od vseh ostalih, tudi sami se za take imajo, pa naj bo tako.

Sej drgač se ponavadi ne strinjam s tabo, ampak tole je pa sam za se podpisat spodi. :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

claire napisal/-a:gre za torbico v kombinaciji z oprijeto majčko, po možnosti z bleščičastim motivom ali roza barvo, lakastimi ala adidaski itd. moška torbica sama po sebi ni mimo (meni je, ker se dobijo tudi lušni nahrbtniki, bolj športne aktovke, karkoli, le da ni "kopija" ženske torbice na eno ručo. pol si pa naj tipi še maskare gor dajejo. pa si depilirajo noge. pa dojijo.))

Alo. Valda se skregamo, če mi govorimo o takih torbicah, ki jih nosi ogrooomnooo tipov, ti pa v svoji glavi nekaj o kopijah ženskih torbic. In mi ciljamo na malo bolj oprijete majčke različnih barv (črne/bele na primer je videt po večini na tipih), ti pa tupiš o bleščicah - ja valda vsi vemo da tesno oprijete prosojne/mrežaste/z bleščicami majčke + 'ženska' torbica je gejevko ... samo mi govorimo o čisto drugačnem stilu ...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^agree, te torbice so čist kul.

claire napisal/-a:oprijete majice nosijo le geji.
Ne pa ne. :P
In obratno tud ni res - da se vsi geji tko načičkano oblačijo.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Libido. napisal/-a:Alo. Valda se skregamo, če mi govorimo o takih torbicah, ki jih nosi ogrooomnooo tipov, ti pa v svoji glavi nekaj o kopijah ženskih torbic.

claire je najbrž mislila prav tako torbico kot si jo ti prlepla... Pedr-toška... :lach: Ne bi šel ven iz bajte s tako toško niti za 100€... :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Prov nagravžno je vidt tipa, ki ma na riti odtis denarnice, ki mu leze z žepa, ključe nekje prpasane na pas spredi, da vse cingla in odtis mobitela v žepu spredaj. Pomožnosti še škatlo čikov. Bljeki. In tipi, ki niso tok nesamozavestni, da bi se bal tega, da bodo "pedri", ker nosijo moško torbo, so še ekstra privlačni. :)

Pa to ni "pedr-toška" ampak je "pedr-toška" bistveno manjša in "elegantnejša". As in lacoste, ki so ble popularne kaki dve leti nazaj in se jo še najde na kakšnem dečku sem pa tja.
It was forever..but it didnt last long..
Odgovori