Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
MaLicKa*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MaLicKa* »

moj si ga dvakrat okoli noge potegne :D kot zgleda nima nobeden pod 15 :respekt: , tisti še kar ne morejo najt punce? :D :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

MaLicKa* napisal/-a:moj si ga dvakrat okoli noge potegne :D kot zgleda nima nobeden pod 15 :respekt: , tisti še kar ne morejo najt punce? :D :D

Samo res... celo temo sem preletel in očitno mamo slovenci res prave kurčine... :D mislim, da je ena napisala, da ma njen manjšega od 14, drugače pa je povprečna dolžina okoli 19 cm, kar nas verjetno postavlja pred črnce :D

ženske naučite se, da se ne meri od začetka jajc ampak na zgornji strani... :lol:
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Sem čist zadovoljen s svojo obdarjenostjo in ne rabim takih tem za večanje :D

predvsem je kriva radovednost, ker sem iskal, če bo katera napisala kakih 11, 12, 13 cm ampak očitno pri nas ni zasedenih moških s takimi dimenzijami :) oz. so zeeeeeelo redki kar je precej čudno glede na javno slovensko povprečje. Jih je pa zelo veliko 22, 25, 20, 24 centimeterskih :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:52, skupaj popravljeno 1 krat.
nina90
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nina90 »

lilythestar napisal/-a:me čudi da tulkim sploh tipi dovolijo merit...pa nekam so vsi nadpovprečno obdarjeni:D:D

Jaz sem ga vprašala, če mu ga lahko zmerim in ni imel nič proti...namerila sem pa slabih 15 cm.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:43, skupaj popravljeno 1 krat.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

A da je dober avto podaljšek za tiča? :D
jz ne bi vedla, pravijo pa da je.

Preseneča me dejstvo da Vam tipi dololijo izmerit, moj bi me tak nekam poslal, tako da sm še zmer na neki oceni...
In ja, smešno mi je da imajo tu gor skor vse tipe z nadpovprečnim, le kje jih jemljete? Ampak, če si tako cosmo cure dvihujejo samozavest in rejting, če je to hrana za dušo, potem verjamem da tip od vsake ima 25 cm-skega. :lol:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Konkubina* napisal/-a:da si ga pumpa ali pa je na kakih steoridih... :?

Če bi bil na steroidih bi imel kvečjem manjšega... :lol: Vsi bodybuilderji imajo smokije...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Koristna informacija. Si si veliko body builderskih tičev ogledoval, da širiš to informacijo?
It was forever..but it didnt last long..
Horus

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:44, skupaj popravljeno 1 krat.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Nekako dvomim, da se ud, ki zraste do neke mere, skrči ali zmanjša, ker ti žreš steroide. In pa ne, vseeno, tega ne veš, razen, če nisi gledal penisov body builderjev. Lahko pa govoriš na pamet, kar pa je information out of your ars! :P
Horus

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:44, skupaj popravljeno 1 krat.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sm prebrala. Si tud ti prebral?
With everything said, steroids may not directly cause the shrinkage of a penis, but the use of steroids may aggravate the situation. Steroids may cause tremendous growth in the body, but the side effects (including negative sexual side-effects) should be more emphasized.
Prvič: ni dokaza. Drugič: ti govoriš o tem, da steoride jemlje nek mulc, ki se komaj razvija in mu steoridi pri penisu zato škodujejo(čemur ne oporekam.:)). Tretjič: niso vsi bodybuilderji nasteoridani. Četrtič: nisi videl penisov 95% populacije bodybuilderjev, da bi lahko svojo tezo o smokijih bodybuilderjev statistično obdržal. :P Četrtič: sovražim posploševanje :D Petič: sploh ni redkost, da si bo moški pumpal ego tako, da bo nekoga, ki je "boljši", "bolj grajen", oziroma samca, ki je proti njemu v nekem občem pogledu alpha male, da ga bo poskušal spodkopat na nekem drugem področju.
However, dokaz, da majo vsi bodybuilderji smokije? ne vidm ga.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

This is because, anabolic like hormones are also produced by the male reproductive organ. The use of steroids can cause temporary and permanent impotence. The effects of anabolic steroids is so strong that even increased libido or sexual desire will not make a penis erect. The penis may erect, but it may not really serve its purpose. In essence, the steroids paralyze the ability of the penis to perform its functions.

On the other hand, studies show that there is no direct linkage to penis shrinkage and steroids. Normally, a penis will remain smaller if the man lacks desire or sex drive. Add to that use of steroids ... and whammo! ... penis size remains diminished because of increased chances for erectile dysfunction and or impotence directly caused by the side effects of steroids

OK....erektilna disfunkcija in impotenca.....nič o manši rasti (razen, če jih ne žremo že tokom pubertete, ko še "rastemo" :D )

Men se tud zdi čudno,da bi se ud npr kar zmanjšal iz 15 na 10....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Odgovori