Horus napisal/-a:Pri seksu je del kvalitete tudi kvantitetaRaje sexam 3x tedensko povprečno kot 1x mesečno nadpovprečno
Sej 3×tedensko tudi midva zmoreva (v povprečju)

Konec OT
Kot je haley rekla..kje sej zdaj skriva avtorica posta?
Horus napisal/-a:@Ajča:
Pri seksu je del kvalitete tudi kvantitetaRaje sexam 3x tedensko povprečno kot 1x mesečno nadpovprečno
@Serena:
Tisti, ki imajo prakso, ali so pa po naravni dobri lažnivci, bodo prej preveč kompenziral kot premal. Sicer pa lahko povem tudi, kaj ponavadi pomeni pogled v določeno smer, ne samo levo in desno ampak tudi diagonale ipd. Poleg tega pa pogled v levo ne pomeni nujno tega. Če ima tip izkušnje s takimi situacijami, bo gledal v eno stran, če se mora na novo spomniti razloga, bo gledal v drugo stran... But I'm sure you already know that
Torej, če lahko pravzaprav za vsako stvar "okrivimo" tako njega kot njo, je nesmiselno špekulirati. In ker drugega kot špekulacije v tej situaciji ne moremo početi, je najbolje, da nehamo obsojati kogarkoli in se posvetimo temu novemu flame waru med delusional in mano:
@Delusional:
Za razliko od tebe, ki si pumpaš ego z moškimi pogledi na tvoje joške, meni lahko ego napumpa uspeh. Za uspeh pa je potrebna aktivnost, ki jo jemlješ kot izziv. Ta forum je zame zabava in ne izziv. Približno tako kot kakšen špil ali kaj drugega.
Jaz zase nikoli nisem rekel, da sem hud tip. Sem prvi, ki priznam, da mi kakšna ura teka na dan ne bi škodila xD Ampak jebiga. Lenoba, zvest ji bom do groba amen =]] Tanande pa na tvojem mestu ne bi ravno omenjal, ker to izpade kot ljubosumje, kar ti pa ne pristoji =]
Da sem star 23 sem tudi že večkrat povedal se mi zdi. Je pa nadvse zanimivo, da ti meni naprej mečeš spanje v študentu, medtem ko ti mene sprašuješ, če poznam koga, ki prodaja odločbo xD Selfown much?
Delam takrat, ko je treba. Kot relativno dober prevajalec pač malo lažje najdem delo, kot ekonomistka, ki niti svoje lastne diplome ne zna sama spisati. Ampak to boš razumela nekoč, ko boš malček bolj odrasla
Tale forum je zabaven. Pure and simple. Na mn3njalu se pač ne gre tako lepo prerekat o čemerkoli, ker tam že imajo par folka, ki opravlja delo hudičevega advokata namesto mene =]
Moji nasveti in filozofija pa niso ravno biblija, po kateri bi se moral kdo ravnati, čeprav tebi ne bi škodilo xD Ponujam malo dnevne kontroverznosti kakšnim zdolgočasenim puncam, da popestrim dan, zraven pa še kak dober nasvet navržem, če ga upoštevajo ali ne pa je njihov problem
Tako da ja no, try again?
P.S. Me veseli, da delujem kot hud 28-letnik xD Nisem vedel, da se da hudost ocenit iz načina pisanja xD
delusional napisal/-a:
tvoje nabijanje tle na forumu je samo pumpanje ega. v resnici si en mlad šmrkavec, ki nima pojma o lajfu.