Horus napisal/-a:Saj nima veze, zakaj sem jaz hodil na salso. Veze ima, kaj so mislile bivše in kaj misli Tananda, zakaj hodim na salso

Tako kot nima veze, zakaj se je tip od tele naše koklje hotu dobit z uno. Veze ima, kaj ona misli, zakaj se je hotel dobiti z njo

In od spoznavanja (iz bilokakšnega razloga) pa do varanja je zeloooooo dolga pot. Seveda če ni tvoja draga totalno ljubosumna koklja kot nekdo tule

Imagine: On se z uno dobi na kavi, njegova ga obtoži, da jo vara, in mu bere levite par ur. Well, tip zdaj komot spi z drugo, ker njegova že itak misli, da jo vara

Torej slabše biti ne more xD
Po domače, s takimi neumnimi obtožbami si sama koplje jamo

itak da ima vezo, zakaj nekdo nekaj dela. in to bolj kot to, kaj si nekdo drugi misli, zakaj on to dela. pomembni so pravi razlogi, ne domnevni. tako je tudi pomembno, zakaj se bi ta njen tip dobil s to njeno kolegico. pa mislim, da je dokaj jasno, zakaj. saj tudi če se nekdo pojavi sredi noči pred tvojimi vrati z vsem vlomilskim orodjem, se lahko prepričuješ, da obstaja možnost, da hoče samo preveriti, da si dobro zaklenil vrata, nato pa se bo obrnil in šel domov. ampak obstaja pa velika verjetnost (če ne že gotovost), da hoče vlomit v tvoje stanovanje in te okrasti.
če moški namenoma spoznava nove ženske na internetu (mu je torej spoznavanje novih žensk cilj) ter jim pravi, da so lušne, da škoda ker ni tudi on ostal v ljubljani, in jih vabi na kavo,zelo dvomim, da to počne samo zato, da bi ostal v prjateljskih odnosih z njimi. dvomim, da si tako naiven, kot se v teh postih kažeš, in da bi svoji dragi kaj takega odpustil (če ti za ta nova spoznanstva, vabila na kavice z njene strani ali celo še kaj več ne bi povedala).
tu je edini problem ta, da če se je ženska že šla te podle igrice preverjanja, da ni tega izpeljala do konca (torej počakala, da gresta na kavo). tako bi dejansko videla, ali ji bi on za vse to povedal in bi bil torej vreden zaupanja, ali ne.
btw, zelo redki ljudje na tem lažnivem svetu so po mojem mnenju res vredni popolnega zaupanja, tako da mi ni nič čudnega, da se nekateri grejo taka preverjanja, čeprav so res nefer in se potem samo še bolj znervirajo. tako da je tu kvečjemu vprašanje, ali se splača se tako "igrati", ali je pa boljše partnerja, ki mu ne zaupaš popolnoma, pustiti. ok, še ena varianta je, da na to ne misliš in počakaš, pa vidiš, če se kaj zgodi. in če te prevara, se potem sekiraš, kaj narediti.
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.