tok sem že naveličana tega izpita. če ne bi zmetala zanj že toliko denarja + časa in če si izpita ne bi res želela bi že zdavnaj pustila vse skupaj. Naredila pa nisem, ker sem pri obračanju zapeljala na robnik. Kasneje mi je dal še dvakrat obrnit pa sem brez problema speljala in pa ker sem na nekem levem parkirišču peljala malo preveč po sredini
Summer055 napisal/-a:tok sem že naveličana tega izpita. če ne bi zmetala zanj že toliko denarja + časa in če si izpita ne bi res želela bi že zdavnaj pustila vse skupaj. Naredila pa nisem, ker sem pri obračanju zapeljala na robnik. Kasneje mi je dal še dvakrat obrnit pa sem brez problema speljala in pa ker sem na nekem levem parkirišču peljala malo preveč po sredini
Ne se toliko sekirat, no. Jst sm padla štirkrat. Enkrat tudi zaradi tega, ker sem zapeljala na robnik. Tudi cel kup denarja zmetala. In vmes hotela pustit vse skupaj. Pa mi zdej ni žal, da sem vztrajala.
Inštruktor mi je rekel da ko bom hotela plačat ure da mu nej rečem da mi da položnico.Zdaj sem naredila 3 ure.Kaj mislte po kolkih urah bi blo dobr da mu rečem?Hvala
Jaz sem plačevala po ene 10 ur skupaj. Pa provizija za položnico je 0,96€
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
A vi plačujete po položnici? Jst sm šla na AŠ, povedala kolko ur bi plačala, dala gotovino in dobila potrdilo, ki sem ga potem dala inštruktorju. Plačevala sem pa odvisno, po 5 do 10 ur skupaj .. Na koncu pred izpitom je blo važno samo to, da se seštevek ur na potrdilih ujema s št. ur ki sem jim odvozila
lesnik napisal/-a:Inštruktor mi je rekel da ko bom hotela plačat ure da mu nej rečem da mi da položnico.Zdaj sem naredila 3 ure.Kaj mislte po kolkih urah bi blo dobr da mu rečem?Hvala
To je pa čist odvisno od inštruktorja do inštruktorja (ali avtošole), pač kako se zmeniš z njim in koliko naenkrat ti paše oz. znese plačat. Jaz se več ne spomnim kako sem sama plačevala, mislim da je bilo nekaj podobnega kot pri Libido.
Kadarkoli. Jaz sem jih šla takoj ko sem začela vozit, po ene 4,5 urcah. Za opravljanje glavne teorije moraš samo imeti karton iz AŠ, pogojev glede št. opravljenih ur ni.
Načeloma kadarkoli, je pa priporočljivo čimprej (vsaj men je inštruktor tko predlagal). Zato da obvladaš teorijo na cesti, maš že tko dost težav na začetku o tehniki vožnje razmišljat pa ni cajta da še razmišljaš ojoj kaj že tale znak pomeni